Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás után nincs szerelem?
Annyira elegem van már a pasikból, két mondat után egyől megy a szextéma, semmi tisztelet a nők iránt.
"majd irok" meg "később beszélünk"...előtte meg így édes úgy édes.
Undorító.
Mai nappal határoztam el nincs tovább, nem kell senki. Egyszerűen nem éri meg szerelmesnek lenni, akivel eddig összehozott a sors ...inkább hagyjuk.
35 éves vagyok, de feladom. Jobb lesz egyedül.
Úgyis van két kisgyerekem, elég riasztó lesz ezeknek a "férfiaknak".
Majd utazgatom és élek békében egyedül.
Inkább csak kiírtam magamból, de jól esett....
Valószinű, csak kevésbé, ugye a dolgok értékelése a rá való várakozással és készüléssel függ össze - ezt te mondtad az előbb kb, és én nem vitatkoztam, mert ez igaz, lásd advent-karácsony:) De mivel a várakozással felértékeled a dolgot, ezzel együtt jár az is, hogy ha koppanás van, az is nagyobb.
Egyébként én például mindenben a spontán dolgokban hiszek, és eddigi élettapasztalatom azt mutatja, hogy általában a spontán dolgok sikerültek jobban, mint amire készültem. A szexben IS... (de anno valaha a dolgozatírásban is, bármi meglepő:))))
De félre ne érts, nem akarlak mindenárom rábeszélni férfitársaimra, legfeljebb a saját férfi-tapasztalatommal, meg mert abszolút érdek nélküli fél vagyok stabil kapcsolatban, próbálok a miértekre választ adni.
Hát lehet hogy nagyobb a koppanás (de szerintem ez sem nagy tragádia) , de ha már így szóba került a karácsony akkor: nem ez az ajándékot vártam, de sebaj majd jövőre...
:))
Nah hát köszönöm a másik oldal véleményét, elég jól ki sikerült vesézni:)
nos én most olyan sráccal találkoztam, aki első randin a szexet akarta, nem adtam be a derekam, és mit ad isten, másnap írja, hogy ezt köszöni, hogy meghagytam neki azt, hogy még vágyakozhat rám..
mostmeg így pláne nem merek vele lefeküdni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!