Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás után nincs szerelem?
Annyira elegem van már a pasikból, két mondat után egyől megy a szextéma, semmi tisztelet a nők iránt.
"majd irok" meg "később beszélünk"...előtte meg így édes úgy édes.
Undorító.
Mai nappal határoztam el nincs tovább, nem kell senki. Egyszerűen nem éri meg szerelmesnek lenni, akivel eddig összehozott a sors ...inkább hagyjuk.
35 éves vagyok, de feladom. Jobb lesz egyedül.
Úgyis van két kisgyerekem, elég riasztó lesz ezeknek a "férfiaknak".
Majd utazgatom és élek békében egyedül.
Inkább csak kiírtam magamból, de jól esett....
37 éves nő vagyok. Abban hiszek, hogy ha van kölcsönös vonzalom, miért ne lehetne fejest ugrani az ágyba? Ha mindkettőnknek jó, legyen jó. Ha közben beszélgetni is tudunk, jól érezzük magunkat, jöhet az ismétlés és akár komoly kapcsolat is lehet belőle. Ettől még nem volt sok 1 éjszakás kalandom, mégis tudtam, hogy ha a sex nem jó, hiába vonzó a férfi intellektuálisan, hagyjuk békén egymást.
Ma már inkább az 1 éjszakás kalandokból lesz tartós kapcsolat, mert végre megértették az emberek, hogy igenis fontos része az életünknek.
Nem baj, ha ez neked kicsit nehezebben megy, ettől még ne add fel, csak kevesebb férfit találsz, aki hasonlóan gondolkodik, de ettől még léteznek ilyen férfiak.
Ja és szerintem egyáltalán nem azért vannak a tyúkok által futott körök, hogy ne nézzen k.urvának, hanem azért mert egy csomó pasi hazudik mint a vízfolyás, és beszélgessünk csak előbb nehogy aztán meglepetés érjen. Tudod lehet valaki akitől majd elájulok és azonnal lefeküdnék vele, de elég nagy csalódás lenne ha pl. van egy felesége otthon vagy barátnő.
Nem szeretem az ilyen helyzeteket, és lehet hogy vonzónak találok egy pasit de attól nem fogok vele lefeküdni , így nem azért nem bújok ágyba vele mert "tartom magam" de mivel az én testem had döntsem el én kinek mikor adom oda:)
Ennyi és nem több.
Csak ezt kevesen értik meg.
11:55:
persze hogy az életünk része a szex és nagyon fontos, én is azt hiszem hogy enélkül nem lehet teljes életet élni, de kicsit meg fordulva a dolog, előbb dugjunk aztán majd eldől mit akarunk egymástóL?
Előbb mutasd mi vagy aztán meglátjuk dugunk e majd.
Szerintem meg pont ezért nincsenek értékelve a szexuális együttlétek.
Nem tudom nekem nem olyan vészes beáldozni az életemből 3 nap helyett 2-3 hetet hogy eldöntsem valakinek odaadom e magam:DD
De hát valakinek ez nagy idő...
Kérdező, bár nem látom, hogy szó lett volna az önmagadban való csalódásról eddig (lehet, vaksi vagyok), de ettől még hidd el, a legnagyobbakat önmagában tud csalódni az ember. Amikor elképzeli, hogy egy adott szituációban hogyan fog reagálni, és eljön a szitu, és kiderül, hogy korántsem az a "hero", amit addig tartott magáról. Azt mondod, 35 éves vagy... hát én 48, átlagosnál jobb önismerettel, és az életben előfordulható dolgok zöméről nem tudom, hogy hogyan reagálnék, legfeljebb elképzelésem van, amiben majd vagy csalódni fogok, vagy nem. És megírtam már azt a kört, amikor jött a csata, és én azt képzeltem magamról, hogy ott fogok menetelni az első sorban halált megvető bátorsággal, oszt francokat, megpucoltam, hatalmas csalódást okozva ezzel önmagamnak. Ez van...
A tudás kezdete a nem tudás felismerése.
Azt hogy hogy reaglána az ember persze előre nem tudni. De egy két hetes bimbózó kapcsolatban ha lefekszem a másikkal és csalódom, kétlem hogy annyira a padlóra küldeni:))
Nekem a házasságom vége nagy csalódás volt, de ha onnan fel tudtam állni akkor kötve hiszem, hogy ez hagyjon nyomot rajtam...
Amit irsz, hogy az élet miket rak eléd, hát igen persze. De ha jön egy dolog az ember életében megoldom. Lehet hogy nem jól, de az lehetőségekhez mértem a legjobban kell megpróbálni.
Én igazán csalódni akkor csalódtam volna magamban az életem során ha azon gondolkodnék hogy hogyan dobjam el az életet magamtól! Na akkor csalódnék, egyébként meg nem.
A többi mind megoldható (így vagy úgy), igaz dolgozni kell magán az embernek de megéri.
Na de jól elkanyarodtunk a témától..
Szerintem nem kell ennyire bonyolultra venni a figurát. Találkozom egy férfival, szimpatikus, jókat beszélgetünk, jó érzem vele magam. De a szex nem jó mert nem elégít ki.
Megköszönöm és megyek tovább.
Nem gondolkodom miért nem megy.
Nem kell többet belelátni.
Most az hogy az ágyban nem passzolunk az nem az én hibám hanem annyi történt: nem két egymáshoz való ember találkozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!