Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Válás után nincs szerelem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válás után nincs szerelem?

Figyelt kérdés

Annyira elegem van már a pasikból, két mondat után egyől megy a szextéma, semmi tisztelet a nők iránt.

"majd irok" meg "később beszélünk"...előtte meg így édes úgy édes.

Undorító.

Mai nappal határoztam el nincs tovább, nem kell senki. Egyszerűen nem éri meg szerelmesnek lenni, akivel eddig összehozott a sors ...inkább hagyjuk.

35 éves vagyok, de feladom. Jobb lesz egyedül.

Úgyis van két kisgyerekem, elég riasztó lesz ezeknek a "férfiaknak".

Majd utazgatom és élek békében egyedül.

Inkább csak kiírtam magamból, de jól esett....

2012. okt. 28. 20:14
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:

neten

és munkahelyi ismeretségekről meg annyit, hogy ott ugyan nem a szex a téma, de feltérképezi, hogy milyen harisnyában vagy, lakkozod e körmöd, stb és ez alapján egyből ítél, vagy elítél. bepróbálkozik meddig tud elmenni. az alapján meg dönt. gyakran az ilyeneknek párjuk van.

vagy régi ismerős feltérképezi, hogy van e pasi a környéken, ha nincs, meg úgy veszi könnyű a dolga és megint leredukál sokmindent, hogy megkapjon.

stb stb

2012. okt. 28. 22:43
 12/36 anonim ***** válasza:

Bocs Kérdező, de férfiként én meg azt utáltam mindig is, ha azt érzem, hogy egy nő taktikázik. Most így végiggondolva életem összes tartósabb kapcsolatát (benne azt is, amiben 15. éve élek) mindig megvolt az első napokban az első szexuális együttlét is. De nem volt ebben semmi különös szándékosság, még csak szexfüggő sem vagyok, egyszerűen mindegyik olyanfajta spontán megismerkedéssel kezdődött, ahol a hosszas beszélgetés az ágyban végződött mindenféle külön elvárások nélkül, egyszerűen, mert így jött magától. És ez soha nem volt kérdés, és ezzel kapcsolatban nincs semmiféle pro vagy kontra elvem. Ahogy úgy tűnik, azoknak a nőknek se, akikkel sikeresen működött utána a kapcsolat.

Az ismerkedéssel kapcsolatban szerintem az ember egy sarkallatos hibát követhet el, ha nem azért megy oda, hogy megismerje egy másik ember személyiségét és gondolatait, nem lélekben nyitott arra a másikra és a bekövetkező történésekre, hanem mindenféle saját tervekkel meg elvárásokkal meg igényekkel megy oda, önmagában pörög, a saját elvein görcsöl.

2012. okt. 29. 00:51
 13/36 anonim ***** válasza:

Kérdező! Szerintem az van veled, ami régóta egyedül lévő nőkben, illetve anyaszerepben lévő nőkben alakul ki. Ez egyfajta szexuális "blokk", ami a spontán szexuális energiákat gátolja, és sértésnek veszed a szexuális közeledést, pedig az teljesen normális, ha két ember valóban vonzódik egymáshoz.

Nem arról van szó, hogy nem tisztelnek a férfiak, hanem amikor a férfi vonzódik egy nőhöz, és a nő kedvesen fogadja a közeledését, akkor a férfi egyértelműnek veszi, hogy a nő is ugyanannyira akarja a szexet, mint ő. Ezért gondolja, hogy lesz is szex elég hamar.

Én nő vagyok, és a hosszú kapcsolataim mind úgy kezdődtek, hogy hamar volt szex köztünk. Nem azért, mert a férfi sürgetett vagy ilyesmi, hanem mert amikor megismerkedtünk, már elsőre nagyon szimpatikusak voltunk egymásnak, jól megértettük egymást, és testileg is nagyon vonzódtunk egymáshoz. Ilyen helyzetben szerintem egy nő ugyanúgy kívánja a férfi érintését, hiszen ez egy nagyon erős vonzalom, és a nő közel akar lenni hozzá, meg akarja csókolni stb. minél előbb. És hát ha ez elindul, akkor hamar szex lesz a dologból, mert mindkét fél kívánja egymást.

Végezetül szerintem egy nő ha valóban vonzódik egy férfihez minden tekintetben, akkor magától jön a nőben a vágy, hogy lefeküdjön a férfivel, és ne várakozzon. Ha ez nem jön, és a nő sürgetésnek érzi a szexet, akkor szerintem nem a megfelelő férfivel van dolga, és tovább érdemes keresgélni.

2012. okt. 29. 01:14
 14/36 A kérdező kommentje:

Nincs a szexxel semi baj, de azért nem lehetne várni kicsit vele? Miért kell a 2. alkalommal felhozni?

Én nem szeretek lefeküdni senkivel hamar, mert ilyen vagyok. Attól még tetszik eg vonzónak találom, nem fogok ejest ugrani az ágyába.

Nem társkeresőn próbálkozom, csak az élet sodorja az utamba a "jelentkezőket"...

Társkeresőn is voltam, de annyira sok a gusztustalan levél hogy inkább köszönöm nem.

Ezért is lesz jobb nekem egyedül.

Akkor nincs "taktika", meg várni sem kell nekik...

Köszönöm a válaszokat!

2012. okt. 29. 07:02
 15/36 anonim ***** válasza:
"Nincs a szexxel semi baj, de azért nem lehetne várni kicsit vele?" - kérdező, lehetni persze lehet, mindent lehet, csak kérdés, hogy ha mindkét fél vonzónak találja a másikat, akkor MINEK, mi a jó benne, mi az értelem mögötte???
2012. okt. 29. 10:43
 16/36 A kérdező kommentje:
És miért NE lehetne várni??
2012. okt. 29. 11:13
 17/36 A kérdező kommentje:

Ne rohanjuk már le vele a másikat a második randin akármilyen nedves az ember bugyija...

Pont ugyanez a megcsalásos téma, akkor ott se várjunk mert minek. Ha a pasi hajlandó várni ha kérem szerintem azzal megtiszteli a másikat, hogy hanyattdönti a 3. nap...

2012. okt. 29. 11:14
 18/36 A kérdező kommentje:

*nem

De aki nem vár az nem vár...

nem vagyunk egyformák.

2012. okt. 29. 11:15
 19/36 anonim ***** válasza:

Kérdező (#16) a saját életemben a várakozással van egy negatív tapasztalatom, majd 30 évvel ezelőttről. Ott a lány ragaszkodott a "legalább 2 hét" várakozáshoz, mert úgymond "komoly kapcsolatot akar, nem akarja elsietni". Na ya, csak közben kiderült (mert elmondta) hogy volt már életében egy egyéjszakás kalandja is, és hát ez a "mást nem szivatott mert nem voltak elvárásai, engem szivat mert komoly kapcsolatot akar" c. ellentmondás szépen lehetetlenné tette a hosszas komoly kapcsolatot, ami egyébként talán simán működhetett volna, ha mi is "egyéjszakásként" nyitunk... így viszont folyamatosan bennem volt az érzés, hiába telt le a 2 hét, hogy "bezzeg mással egyből, bezzeg engem szivat"...

Tudod, én elhiszem, hogy anno az ántivilágban volt a "könnyen kapható nőcske" kontra a "komoly kapcsolatra való nő" a férfiak számára, de ma a férfiak többsége ezt már baromira nem így látja, ma nem attól fog múlni egy kapcsolat alkalmi avagy komoly volta, hogy az első vagy a 20. éjszakán történik meg az első szexuális együttlét.

Drasztikusabban megfogalmazva gondolom megvan az a vicc, aminek az a poénja, hogy tyúkocska "futok pár kört, hogy qrvának ne nézzenek"... na ma nem azt fogja romlott erkölcsűnek vélni a férfiak jó része, aki kihagyja a felesleges köröket, hanem azt számítónak, aki lefutja. Változnak az idők:)))

Persze amit leírtam, nem általános igazság, ma is léteznek abszolút konzervatív beállítottságú férfiak is... legfeljebb sanszosan nem velük fogsz összefutni párkereső szituban, mert ők hamar lehorgonyoznak, és otthon a családjukkal dekkolnak.

2012. okt. 29. 11:28
 20/36 A kérdező kommentje:

Nem tudom, nekem igazából annyi ezzel a gondom hogy megismerek valakit és mondjuk találkozgatunk persze szimpatikus meg nyilván ez meg az, de ettól hogy nem fekszem le vele rögtön, hanem akkor amikor nem érzem sürgetésnek az olyan mint amikor kinézel egy jó autót vagy egy új klassz tévét és várnod kell rá, spórolni aztán ha egy-két-három hónap múúlva megveheted örülsz és jobban értékeled mert megdolgoztál érte, nem pedig az öledbehullt.

Arról nem beszélve, köztes időben maradhat még egy kis fantázia a másikról, meg a "milyen lehet". Nem tudom, nekem ezek többet érnek mint a nosza ugorjunk neki.

Persze nem váratom fél évig, de egy kis időt had kérjek már...

Hát le vagyok maradva. Ez van.

:)

2012. okt. 29. 11:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!