Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az asszony beleszeretett egy elvált pasiba, aki a volt
feleségével él. Tudom a nevét is, és a címét is. Mit
tegyek?
A helyedben mindenki dühös lenne. De neked a palival semmi dolgod, nem ő a házastársad. A feleségeddel kellene megbeszélni, hogyan tovább. Ne adj alkalmat arra, hogy a fél város rajtad röhögjön.
2012. júl. 5. 10:50
Ilyenkor az első, akivel dolgunk van, az mindig saját magunk. Tehát belenézel a tükörbe. Van-e ebben a dologban bármi felelősséged? Mivel járultál hozzá, hogy idáig fajuljanak a dolgok? A második, akit meg kellene kérdezni - saját magad után -, az a feleséged. A sor végén van az a bizonyos elvált férfi, ugyanis ő csak következmény.
2012. júl. 5. 10:54
Pontosan. Ki csalt meg téged? A férfi? Válaszolj. Nahát akkor? Kit kell felelősségre vonnod?
Így van. Neked a feleségeddel kell tisztáznod a helyzetet. Ki tudja, a pasi mit tudott a feleségedtől, lehet, hogy válófélben vagytok, vagy épp olyan rossz viszonyban, amit ő már nem ront úgysem tovább. (Az alapján írom ezt, hogy a nős, szeretőt tartó pasik is sokszor ferdítenek az otthoni helyzeten némi együttérzést remélve.) Ő számodra egy ismeretlen, nem tartozik felelősséggel a tetteidért.
A feleséged mit mondott a helyzetről?
tetteidért = tetteiért
Bocsi, utolsó
2012. júl. 5. 10:55
6/21 A kérdező kommentje:
Régebbről ismerték egymást futólag. Most nem rég kérte el az asszony tel.számát. Ő meg odaadta, tehát igen, ő a hibás (meg nyilván én).Azt mondta bizonytalan, nem tudja mit akar, de szeret, de nem szerelmes belém. Ok, akkor nem fogom keresni a tagot. Várok egy kicsit, hogy dönt az asszonykám. Addig bicajozok nagyokat, az megnyugtat.
Ez teljesen normális reakció volt részedről, kedves kérdező!
2012. júl. 5. 11:09
teljesen máshogy látom. az a féreg, aki a párodra hajt, tudja, hogy van valakije!! ezt ne felejtsétek már el. milyen ember az ilyen? tudom, hogy kapcsolatban van, és elcsábítom, meg a számát kéregetem?? hát a helyedben a nővel is megbeszélném a dolgokat, de a pasinak betörném a kis casanova szarkeverő orrát.
2012. júl. 5. 11:21
Te olyan kis faluszéli Rambo lehetsz 8-as, ebből itélve.
2012. júl. 5. 11:22
hát persze, rambo.....pf. csak gerinces ember vagyok, és nem tudom elviselni ezt a lagymatag baromságot, amivel itt tömitek a fejét. a párját egy szarkeverő elcsábítja, tudva h kapcsolatban van, sikerül is neki, nemsokára a nőt ő fogja...-ni, és a csóka meg inkább tűrje és biciklizzen nagyokat???? ezt komolyan mondjátok???? atyaisten...
30/f
2012. júl. 5. 11:27
Kapcsolódó kérdések: