Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Kivancsi vagyok mennyi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kivancsi vagyok mennyi a gyerek tartas Magyarorszagon harom gyerek utan - 15,14 es 8 evesek? Magyarorszagonvan asszony tartas? (19 eves hazasok - csak en kerestem - szakmunkas vegzes volt neki itt Ma-on es nem dolgozot)

Figyelt kérdés
Magyar felesegem elakkar valni tolem Amerikaba - asszony tartas miatt. Ideglenes asszony meg gyerek tartasom 1.7 millio HUF atszamolva es durvan marad nekem 360,000 HUF (ado utani szamok)en Kanadai vagyok de USAban is van hazom ahol gyerekek akkarnak maradni.
2011. dec. 8. 14:19
 1/6 anonim ***** válasza:
80%

Ezt kicsit nehezen értem, szóval szólj, ha valamit rosszul értelmeztem.

Itt asszonytartás nincs hála a jó istennek, mivel a nőknek van joguk dolgozni menni, így tartsa el magát elven működik a dolog. Persze papíron létezik, házastársi tartásnak hívják, csak nem szokták megítélni, általában. Nagyon ritka az, amikor valamelyik fél megkapja, ez általában akkor van, ha a házastárs miatt nem dolgozott, de ez tényleg nagyon nagyon ritka.

A gyerektartás pedig fizetés függő, általában egy gyerekre a fizetés 20%-át ítélik meg, 2 gyerekere a fizetés 40%-át, viszont 3 gyerekre az a fizetés 50%-át, és ezen felül akárhány gyereke van a férfinek, a fizetés 50%ánál többet tőle elvenni nem fognak, ezt osztják a gyerekek között azok számától függően.

Ja és természetesen ha valaki milliókat keres, akkor nem fognak odaítélni egy fizetésnyi gyerektartást, figyelembe veszik a gyerek szükségleteit. Pont azért, hogy ne lehessen kisemmizni a másikat, és a gyerektartás tényleg gyerektartás legyen, ne asszonytartás.

2011. dec. 8. 14:25
 2/6 anonim ***** válasza:
57%

"Magyar felesegem elakkar valni tolem Amerikaba - asszony tartas miatt"

Na látod, az ilyen nyomi érdeknők miatt nem szabad megnősülni!!

2011. dec. 8. 15:03
 3/6 anonim ***** válasza:
De van asszonytartás, hivatalosan házastársi tartásdíj. Általában a gyed-en lévő nő kapja, aki nem dolgozik még, mert a gyereke kicsi. De ezt szerintem kérdezd meg.
2011. dec. 8. 15:04
 4/6 anonim ***** válasza:
15%
Maximum a fizetésed 60% lehet! Ne hagyd hogy kisemmizzenek!
2011. dec. 8. 19:48
 5/6 anonim ***** válasza:
Gyeden levő nő sem kap asszonytartást,sem házastárs tartást. Legfeljebb akkor,ha olyan beteg,hogy ápolásra szorul.
2011. dec. 8. 21:38
 6/6 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat.
2011. dec. 9. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!