Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan, aki a gyerek miatt nem vált el és nem bánta meg a döntését?
Nem túl jól működik a házasságunk, kevés figyelmet kapok a férjemtől. Meg is csalt, de azon túl tudnám magam tenni. Mindketten hibáztunk, ellaposodott a kapcsolatunk. Megváltoztak az elvárásaink, igényeink az elmúlt 14 évben. Szeretjük egymást, de már sok minden hiányzik. Igyekeztünk megoldani, de valahogy már nem az igazi. Kicsit vágyok is a szabadságra, az újra, de a gyerekem a legfontosabb. Nekem is elváltak a szüleim és nagyon rosszul éltem meg, talán sohasem tudtam feldolgozni, hogy nem családban nőttem fel.
Tudtok tapasztalatokat írni? Nektek sikerült?
Ez akkora mártír duma, hogy a gyerek(ek) miatt nem válik el valaki!!!
Aki ezt mondja, egyszerűen csak gyáva, és van egy marha jó indok, amivel mentegetőzhet, úgy, hogy közben magasztalni kell, milyen jó anya. Mindjárt elsírom magam. -.-"
Ketteske, kicsit gusztustalan a hozzászólásod.
Kérdező, erre soha senki nem tud neked jó tanácsot adni, mert nem látunk a jövőbe. Mindkettőre van példa. Nálunk egy nagyobb hullámvölgy után együtt maradtak a szüleim, nagyon szépen élnek a mai napig. Szeretik, megbecsülik egymást. Pedig anyum utólag mondta el nekünk, hogy ha mi nem vagyunk, egy napig sem maradt volna.
Viszont olyan is van, ahol a nő marad, a gyerekek kirepülnek, ő marad a boldogtalan házasságában, mert úgy érzi már késő új életet kezdeni.
Ha úgy érzed a férjed is küzd a családért, azért, hogy együtt maradjatok, akkor próbáljatok javítani, de ne várj a végtelenségig. Nem tudom mekkora a gyerek, de vedd figyelembe, hogy ő nem marad örökre veled, és sokkal rosszabb magányosnak lenni egy házasságban mint egyedül maradni úgy, hogy van még esély egy jobb életre.
17:53 és 18:13!
Köszönöm a válaszaitokat!:-)
Gyermekem még kicsi, 2 és fél éves. A házasságunk nem borzalmas, de nem is túl jó. Már 1 hónapja külön élek, anyagilag és lelkileg is rendben vagyok. Fura, de nem olyan rossz...nekem. A gyerek és a férjem szenved:-(
Első!
Mint írtam, a megcsaláson túl tudom magam tenni. Sajnos nem csak engem hanyagolt el. Amióta külön vagyunk azóta foglalkozik a gyerekkel:-( Az apai jogától nem tudom és nem is akarom megvonni. Kérdés, hogy jó-e a gyereknek, hogy én csinálok neki programokat, én viszem mindenhova, mert a férjem mindig fáradt jóformán mindenhez. Semmilyen közös családi program nem volt amikor együtt éltünk. Utál kimozdulni itthonról:-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!