Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Az asszony beleszeretett egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az asszony beleszeretett egy elvált pasiba, aki a volt feleségével él. Tudom a nevét is, és a címét is. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem akarom leverni a tagot, attól az érzelmeik nem múlnak el. Megfenyegetni sem akarom, csak azt, hogy tűnjön el a képből. Szar helyzet, attól még nem szeret vissza belém az asszony. Gondoltam, csak megkérdezem tőle, hogy hogy mer egy férjes asszonyt elcsábítani, de ahhoz is 2 ember kell. Ötlet? Dühös vagyok, de általában tiszta fejű, emberséges.

2012. júl. 5. 10:44
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
66%
Hát, ha nálatok úgy van az, kedves 10-es, hogy szarvasbőgés, aztán agancsokat elő és ölre menni a mezőn a nőstényért, jó, értjük, nem igazán ez a civilizáció, de szórakoztató faktornak megteszi. Szólj, mikor csinálsz ilyenket, és kimegyünk a mező szélére egy zacsi pattogatott kukoricával mi is.
2012. júl. 5. 11:47
 12/21 anonim ***** válasza:
30%
ez a baj ezzel a mai társadalommal, lagymatag, semmitmondó, tettek nélküli, liberális trágyadomb. akkor nyúlják csak le a feleségeteket, férjeiteket, és csak bólogassatok szépen, komótosan, nehogy a bólogatástól megfájduljon a nyakatok.
2012. júl. 5. 12:03
 13/21 anonim ***** válasza:
56%
Igazad van, 12-es! Az a szép ország, ahol az emberek nem liberálisak, hanem mindenért kardot rántanak, aztán ütik-vágják egymást! Persze koma, ha majd így lesz, az egyik ilyen tanyasi "hősnek" megtetszik a feleséged, jól levág érte, asszonyt meg keresztbe a nyeregbe, aztán gyíííí! A nádasban meg majd behágunk mindenkit, aki arra jár, mert nem vagyunk puhányak, hanem vérbő állatok.
2012. júl. 5. 12:07
 14/21 anonim ***** válasza:
98%
Drága 30/f! Mutass már nekem egy olyan sz@rkeverő, szemét pasit, aki engem képes lenne elcsábítani mellőled, ha én nem akarom. Ha minden héten jönne egy bika, te minden héten kilőnéd, mert engem a kis ártatlant elcsábított? (Persze, ha mi lennénk házasok, és bocs.)
2012. júl. 5. 12:09
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Haver, téged jól felszarvaztak. Az a nő, aki másnak szétteszi a lábát, már nem akar tőled semmit, nem szeret, max. egy kis pénzzel húzna még le, ha tehetné. Minél előbb rájössz, hogy csúnyán átverték a fejed, és ebből már nem lesz normális kapcsolat, annál hamarabb kezdhetsz új életet.

Teendők: ügyvéd, tényállásos bontóper és irány a Szabad Élet!

(A fickóval ne foglalkozz, itt nem ő a fő bűnös, hanem a drágalátos asszonykád.)

2012. júl. 5. 14:27
 16/21 anonim ***** válasza:
85%
Azért valahogy jelezd az úriembernek hogy tudsz a dologról, hátha kicsit összeszarja magát, hisz öltek már meg embert féltékenységből. Az asszonynak meg dobd fel hogy csomagolhat és mehet, majd rájön mit veszített!
2012. júl. 5. 18:45
 17/21 anonim ***** válasza:
52%

Látom hogy az itt válaszolgatók nagyon okosak, de tuti, hogy nem éltek át olyat, amikor megcsalja őket a párjuk. Igaza van a kérdezőnek, mert az ilyen pasi, aki férjes asszonnyal kezd addig, amíg nem vált el, egy genny alak. Lehet lepontozni, de egy normális emberben van annyi tartás, hogy megvárja amíg vége a válópernek. De sajnos ilyen egyre kevesebb van. Itt pedig még el sem kezdődött.

Viszont szerintem először az asszonyt kellene lerendezned. No nem fizikailag, mert a válás már elkerülhetetlen. Amit tehetsz, most a legfontosabb, hogy ments ki minden vagyont, amit csak tudsz, mert ha megelőznek, szarban leszel. Az asszonnyal szemben pedig muszáj lépned, hiába szereted még, ő már nem szeret téged, tehát ettől csak rosszabb lesz később. Viszont az asszonyt és a pasit nyugodtan szivasd, mert megérdemlik, mégha itt ezzel nem értenek egyet és le is pontoznak akkor is. De ne kérdezd meg tőle, ne keresd vele a kontaktust, viszont a volt feleségével érdemes lenne felvenni a kapcsolatot és közösen kieszelni valamit.

2012. júl. 7. 10:36
 18/21 anonim ***** válasza:

A minap néztem egy filmet egy hasonló szituációról. Fireproof a címe. Online is megnézhető, szerintem nézd meg. Ha esetleg vállalnád a benne levő kihívást, hogy visszaszerezd a feleséged, akkor el tudom küldeni neked a könyvet pdf formátumban, amiből a film készült.

(ne rettentsen el a film keresztény volta, mert én nem vagyok keresztény, de azért elgondolkodtatónak találtam a filmet. itt a link: [link] )

Ha kell a könyv, írj privátban, és elküldöm :)

Ez csak egy ötlet. Nem kell megvalósítani. Csak jót akarok. (viszont én szólnék a pasinak, hogy szálljon le asszonykámról, amíg nincs papírja róla, hogy szabad préda...)

2012. júl. 7. 16:30
 19/21 A kérdező kommentje:
Végül csak felhívtam a tagot, nem hagyott nyugodni a dolog. Emberi hangnemben elmondtam neki, hogy nem vagyok hajlandó lemondani a nejemről senkiért. Csinálom ezt a könyv dolgot. 4. nap után érzem, hogy nyugodt vagyok. Bármit teszek, nem várok érte viszonzást. A harag is megszűnt bennem. Teszem a dolgom, és a jövő majd kialakul ahogy akar. Nem akarok mást tenni.
2012. júl. 13. 12:54
 20/21 anonim ***** válasza:
52%
Ember... nem akarlak bántani, de nem semmi vagy! Elhiszem, hogy szereted a feleséged, de ő, ha megcsalt, már nyilvánvalóan nem szeret téged. Minek küzdesz még érte, minek alázod magad tovább?!
2012. júl. 13. 13:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!