Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az asszony beleszeretett egy elvált pasiba, aki a volt feleségével él. Tudom a nevét is, és a címét is. Mit tegyek?
Haver, téged jól felszarvaztak. Az a nő, aki másnak szétteszi a lábát, már nem akar tőled semmit, nem szeret, max. egy kis pénzzel húzna még le, ha tehetné. Minél előbb rájössz, hogy csúnyán átverték a fejed, és ebből már nem lesz normális kapcsolat, annál hamarabb kezdhetsz új életet.
Teendők: ügyvéd, tényállásos bontóper és irány a Szabad Élet!
(A fickóval ne foglalkozz, itt nem ő a fő bűnös, hanem a drágalátos asszonykád.)
Látom hogy az itt válaszolgatók nagyon okosak, de tuti, hogy nem éltek át olyat, amikor megcsalja őket a párjuk. Igaza van a kérdezőnek, mert az ilyen pasi, aki férjes asszonnyal kezd addig, amíg nem vált el, egy genny alak. Lehet lepontozni, de egy normális emberben van annyi tartás, hogy megvárja amíg vége a válópernek. De sajnos ilyen egyre kevesebb van. Itt pedig még el sem kezdődött.
Viszont szerintem először az asszonyt kellene lerendezned. No nem fizikailag, mert a válás már elkerülhetetlen. Amit tehetsz, most a legfontosabb, hogy ments ki minden vagyont, amit csak tudsz, mert ha megelőznek, szarban leszel. Az asszonnyal szemben pedig muszáj lépned, hiába szereted még, ő már nem szeret téged, tehát ettől csak rosszabb lesz később. Viszont az asszonyt és a pasit nyugodtan szivasd, mert megérdemlik, mégha itt ezzel nem értenek egyet és le is pontoznak akkor is. De ne kérdezd meg tőle, ne keresd vele a kontaktust, viszont a volt feleségével érdemes lenne felvenni a kapcsolatot és közösen kieszelni valamit.
A minap néztem egy filmet egy hasonló szituációról. Fireproof a címe. Online is megnézhető, szerintem nézd meg. Ha esetleg vállalnád a benne levő kihívást, hogy visszaszerezd a feleséged, akkor el tudom küldeni neked a könyvet pdf formátumban, amiből a film készült.
(ne rettentsen el a film keresztény volta, mert én nem vagyok keresztény, de azért elgondolkodtatónak találtam a filmet. itt a link: [link] )
Ha kell a könyv, írj privátban, és elküldöm :)
Ez csak egy ötlet. Nem kell megvalósítani. Csak jót akarok. (viszont én szólnék a pasinak, hogy szálljon le asszonykámról, amíg nincs papírja róla, hogy szabad préda...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!