Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás után nincs szerelem?
Annyira elegem van már a pasikból, két mondat után egyől megy a szextéma, semmi tisztelet a nők iránt.
"majd irok" meg "később beszélünk"...előtte meg így édes úgy édes.
Undorító.
Mai nappal határoztam el nincs tovább, nem kell senki. Egyszerűen nem éri meg szerelmesnek lenni, akivel eddig összehozott a sors ...inkább hagyjuk.
35 éves vagyok, de feladom. Jobb lesz egyedül.
Úgyis van két kisgyerekem, elég riasztó lesz ezeknek a "férfiaknak".
Majd utazgatom és élek békében egyedül.
Inkább csak kiírtam magamból, de jól esett....
Nem ertek egyet.
Nem kell megvarni, amig a gyerekek felnonek!
35 eves vagy, nagyon sokan komoly kapcsolatra vagynak ilyen korban, ferfiak is.
Azert lehet talalni normalisakat, ha valaki arra megy, az elejen le lehet vagni es nem kell tovabb azzal foglalkozni.
A boldogsagert tenni kell, egy eleted van!!! Vagy ki tudja... :)
pont most éreztem ugyanezt, mint kérdező!
nem tudom hanyadik pasival ismerkedem, nagyon nehezen találok olyat, aki tetszik is, és nekem is elegem van, hogy a szex meg a szex a téma, de nem napok múlva, már a 2. randin!
nem tudom mit tegyek.
nekem még gyerekem sincs és jelenleg esélyét sem látom így sajnos.
kérdezőnek legalább ez már megadatott. azt sem tudom milyen lehet saját gyermeket kézben tartani!
Ez egy elég összetett probléma. Elég gyakori és jellemző a gyerekes-többgyerekes egyedülálló nők között.
Első oka az, hogy a gyerekes nőkkel eleve kevés férfi akar komoly párkapcsolatot. Mert abban benne van az összeköltözés is, viszont egyedülálló férfiak ekkora terhet nem akarnak a vállukra venni. Valamint a gyerekneveléssel jár egy csomó elfoglaltság, kevés idő jut a férfire stb. Ezt tudják a férfiak, ezért eleve nem is akarnak párkapcsolatba bonyolódni a gyerekes anyákkal, hanem a céljuk 99%-ban csak és kizárólag alkalmi szex.
Ezt még súlyosbítja, ha az illető férfi akar saját családot is, mert akkor tuti, hogy ezért fiatal, gyerektelen nőt fog választani komoly kapcsolatra, és nem gyerekes anyát, mert egy harmincas gyerekes anyával már nem lehet saját családja.
Szex céljából sokan rámozdulnak ezekre a gyerekes anyákra, mert ezeknek a nőknek általábban alacsonyabban van az igényszintjük, és pár szép szóval, ígérgetéssel könnyebb őket hülyíteni, megszerezni őket szexre. Vagyis könnyen felszedhető szexpartnerként tekintenek ezekre a nőkre.
A második probléma az, hogy azok a férfiak, akik tetszenek az ilyen harmincas gyerekes anyáknak, általában vonzó férfiak amúgyis, ami azt jelenti, hogy szexet más nőktől is viszonylag könnyen kapnak, tehát ha a harmincas nő visszautasítja a szexuális közeledést, akkor egyből továbbállnak, mert még sok nőnél van lehetőségük egy kis laza szexre.
Szóval, igen, 30-40 éves kor környékén drasztikusan megváltoznak az erőviszonyok a párkeresés tekintetében. A nőknek sokkal kevesebb lehetőségük lesz, mert már csak a náluk idősebb férfiak közül válogathatnak, valamint már nem termékenyek. A férfiak viszont ekkor érnek a legjobb korba, mert még bőven termékenyek, és 18-tól 35 évig válogathatnak a nők közül, és van idejük családot alapítani.
En ezt nem ertem, ferfi vagyok.
Hogy-hogy a 2. Randin mar a szex a tema? :O
Ez nekem kicsit uj...
Hol ismerkedtek?
"Annyira elegem van már a pasikból, két mondat után egyől megy a szextéma, semmi tisztelet a nők iránt.
"majd irok" meg "később beszélünk"...előtte meg így édes úgy édes. "
Nem bántani akarlak, de azért ennyi emberismereted kéne legyen, hogy ezeket a nyilvánvalóan csak szexre hajtó embereket hamar felismerd és kiszórd!
Ezekkel nem kell foglalkozni, ugyanis a társkeresőn lévő pasik nagyrésze csak dugni akar, de van pár százalék igazán komoly, intelligens férfi. A te dolgod, hogy minél hamarabb kiszórd a pusztán szexre hajtókat, és megkeresd a néhány normális, intelligens férfit.
Hogy mikre gondolok emberismeret alatt?
1.) Aki ennyire hamar felhozza a szextémát, azt eleve csak az érdekli, az mehet a kukába, ennyi.
2.) Aki ismeretlenül "édesezik" meg jópofizik neked, az egyértelműen őszintétlen és csak a dugásért hízeleg. Ráadásul még hülyének is néz téged, mert azt hiszi, hogy pár hazug hízelgő szóval meg tud dönteni. Ezeket is dobni kell a francba amint elkezd ismeretlenül hízelegni.
Én sem vagyok mai csirke, és több társkeresőn voltam már, és nekem is sok ilyen csúszómászó, édesező, álságos farok írt, naponta tucatjával. Én meg mindet elküldtem az anyjába, mert aki ilyet csinál, az sunyi és buta is.
Több élvezetes párkapcsolatot és barátságot is szereztem már társkeresőkön, és ezekre mind igaz volt, hogy legelőször pusztán SZELLEMI síkon ment a beszélgetés, több levélen át. Nem volt édesezés meg szextéma, hanem egymást tisztelő emberek eszmecseréje.
Ezután, mivel láttam az illető férfin, hogy az agyam is érdekli, sokkal jobb volt találkozni, és a szex is magától értetődő volt, és mindegyikből tartós kapcsolat lett.
Szóval ezekkel a tanácsokkal kívánok neked sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!