Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Komplikált story, kössétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komplikált story, kössétek fel a gatyátokat, mi a csodát kéne tenni? Hosszu lesz

Figyelt kérdés
Igyekezzetek nagyon ne bántani,igy is elég ramaty a helyzetem. Férjhezmentem,született két gyerekem,az első fél évünk csodás volt,a többi rémálom.Rengeteget sirtam,a férjem közönye miatt irányomban,pocsék volt a terhességem, a aázós időszak,kirekesztett az életéből egyedül hagyott amikor a legnagyobb szükségem lett volna rá.Voltak nőügyei is,volt lelki terror,időnkét tetlegesség is.Majd megőrültem annak az embernek a hiányától akibe bele szerettem,de mindig csak a közönyt és a bántást kaptam vissza.Sokat voltam egyedül,végül szorongásos depresszióval pszichiáternél kötöttem ki. Alapjában véve nem vagyok labilis,de az teljesen padlora kuldött,pedig a gyerek is tervezett volt mégis mintha meggondolta volna magát ezzel az egész "házasságosdival" kapcsolatban.Sok kérdést tettem fel anno kinlodásunkkal kapcsolatban,mindenki azt irta nem ezt érdemlem és dobbantsak. 4 év után feladtam a sikertelen próbálozást,nem tervezetten,de akaratomon kivül beleszerettem valakibe. Most válaszut előtt vagyok,ott az uj kapcsolat,akit imádok,ő is engem. És ott a férjem aki ugy néz ki észbe kapott(vagy csak megszolalt a vészcsengő,és erőt vesz magán addig amég "elvonul a vihar".) nem tudom mit tegyek az anyagi biztonságot, a gyermekeim apját válasszam a család érdekében (a gyerekek 2 és 3 évesek),és reménykedjek hogy ilyen marad mint most,és nem lesz többet szükségem mellette antidepresszánsra,vagy legyen az uj kapcsolat,akit szinten szeretnek a gyerekek,ő is őket,bár anyagilag közel sem élnénk ugy mint a férjemmel,meg hát sajnos volt a multban még jóval előttem botlása,és ez miatt is kissé rizikós lehet.

2012. okt. 20. 15:58
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/77 anonim ***** válasza:

"ez miatt"

Ilyen nincs,ezért,vagy emiatt!

Bocsi,nem kötekedni akarok!

Szegénykém!

Mennyire sokáig lehettél a sötétségben,ha már egy nyugodt reggelnek is így tudsz örülni.

Remélem helyre jönnek majd dolgok!

Sok sikert!

2012. okt. 21. 22:08
 62/77 anonim ***** válasza:
*a dolgok
2012. okt. 21. 22:09
 63/77 anonim ***** válasza:
100%

Egyik kapcsolatnak sem lesz jó vége, így kívülröl ez látszik, mindkettővel szakítanék és nevelném a gyerekeimet, csendben és cirkuszmentesen, mert most ez a legfontosabb és nem az, hogy melyik pasi mellett maradj!

Ébresztő, nem lehet jobb és szebb, mint egy felhútlen gyermekkor, amit sem az egyik, sem a másik pasi mellett nem tudnál megadni.

Válj el, ésmajd idővel lesz társad, akit majd megérdemelsz és ő is téged, kívánok sok erőt.

2012. okt. 22. 09:08
 64/77 anonim ***** válasza:
Nem egyszerű a történet. Mindig kettőn áll a vásár. Azon elgondolkodtál miért létesített kapcsolatot a kolléganőjével? Mindent megkapott tőled? Érzelmileg, lelkileg, testileg stb????? Először is önvizsgálatot kellene tartanod. Döntened kell, hisz ez az állapot senkinek sem jó! Se neked, sem a gyerekeknek és egyik férfinak sem. Az anyagi biztonságot nézheti egy anya, de én mélységesen elítélem, ha valaki ezért van egy másik emberrel, legyen az nő vagy férfi. Írd le egy papírlapra, mi az amit egyik-másik férfi nyújt neked és a gyerekeknek. Pozitív/negatív dolgok egyaránt. Meglátod melyik felé billen a mérleg nyelve. Vagy talán valóban jobb lenne egy ideig férfi nélkül lenned, ahogy az egyik válaszadó említette. Kicsit kitisztulna a kép benned. Nem tragédia az egyedüllét, s talán rájössz a végén, hogy egyik férfi sem adja meg azt amire igazán szükséged van. És hangsúlyozom, ne csak azt nézd mit kapsz, mit adsz!!! Te valóban mindent megtettél azért, hogy a házasságod működjön? Persze könnyebb a másikat hibáztatni, elmenekülni a gondok elől a gyógyszerekbe, mint szembenézni velük és belátni saját hibáinkat! Nem ismerlek, csak a leírt pár sorod alapján írok véleményt. Lehet rátapintottam a lényegre, lehet totálisan tévúton járok. Mindenesetre sok sikert, remélem jó döntést hozol, persze ezt is csak hetek, hónapok, évek múlva tudod majd meg. Sok boldogságot kívánok bármelyik férfi mellett döntesz!
2012. okt. 22. 15:12
 65/77 A kérdező kommentje:
Testileg egyértelműen mindent megkapott,még a kisbaba ellenére is.Gondolkodtam etrmeszetesen ezeken a dolgokon is sokat,amiket Te leirsz,az egesz ott kezdődőtt és romlott el(bar lehet anélkül is elromlott volna) amikor terhes lettem,és az első 3 hónapban gondolom a hormonok meg a rosszullétek hatasara nagyon feszült lettem.Akkor valami "elromlott a férjemben",és ez azutan sem javult meg amikor már tudtam normalisabb lenni. Egy idő utan mar az idegesitette bennem amint a legtöbb kispapa csak nevet,hogy egyik pillanatban ezt kivantam,a a masikban azt a harmadikban meg hanyingerem lett mind a kettőből...ez csak egy pelda de meg sok ilyet mondhatnék. Amugy is vagyom arra hogy kimutassa felém az érzelmeit az akit szeretek,terhesen szerintem ez a legtöbb nőnél csak még erőseb,és olyan szinten elhatárolta magat tőlem,hogy este a tévé előtt ugy kellett kikönyörögnöm egy ölelést is,(volt hogy napokig tartott mire meg is kaptam) Olyan volt mint egy jégcsap,hideg és kelletlen. Ez egy idő utan ujabb feszülséget szült bennem,és ez azt eredmenyezte hogy a hidegségére feszültség volt a reakciom,elég csunyan beszeltem vele( amugy is aki ismer tudja tudok elég vulgáris lenni,hozzam tartozik sajnos nem igen tudok rola leszokni) meg hat ugye ha az ember napokig kuncsorog terhesen egy kis törődésért,ugy a 10ik sikertelen kisérlet utan átmegy sárkányba....nála ez idézte elő állitolag a megcsalast,ár igy most utolag elismerte hogy ha nem ugy reagal dolgokra,és nem olyan velem,valoszinu én sem mentem volna át sárkányba. Nagyon rosszul éreztem magam hogy a mi csodalatos szerelmünkből az lett hogy itt várom a közös gyerekünket,a terhesség szulés,kisbabázás össze snyugjevel,rajta meg hónapok ota csak az latszik hogy olyan kozombos velem mint az 50 éves hazasok sem.
2012. okt. 25. 12:08
 66/77 A kérdező kommentje:
Terhes vagyok. Nov elején lesz a válóper.
2012. okt. 30. 21:01
 67/77 anonim ***** válasza:
És kitől? Hát frankó... :S
2012. okt. 30. 22:25
 68/77 anonim ***** válasza:
Már önmagában az, hogy ennyire nem törődött veled a férjed, elég ok, hogy elhagyd. Sok férfi hiszi azt, hogy elég a házassághoz, hogy leteszi a pénzt az asztalra, az asszony meg örüljön neki. Gratulálok a döntésedhez, hogy elhagyod, légy kitartó és bízz magadban, menni fog hidd el! Boldog életet kívánok! :)
2012. okt. 31. 00:15
 69/77 A kérdező kommentje:
Az "uj pasitol". Nem igazan fér bele anyagilag...meg nekem most ez a kettő gyerek is kitolti minden időben,sokszor nem birom veluk,kicsi volt a korkulonseg nagyon és hat nem konnyu az ilyenkor az első pár évben...
2012. okt. 31. 14:10
 70/77 A kérdező kommentje:
Meg igazabol nekem ez a ket terhesseg,szülés,és az azt kovető idoszak is nagyon sok volt... terhesség allat és utan a hormonoktol bedepizek,nem kicsit,kepes voltam reggeltol estig sirni,meg hat ugye ratett a ferjem hozzaallasa is,szörnyű volt,le sem tudom irni milyen. Meggyőződésem hogy egy pici csak elrontani tud egy kapcsolatot...és hogy a legtobb kapcsolat zokban az idokben megy tonkre....Errol a félelmemről,szinte mar fobiamrol beszeltem mar az uj paromnak is regebbe,rettegek a gyerek valallastol komolyan mondom szinte rendes fobia alakult ki,mindennel kapcsolatban ami bele tartozik,vizsgalatok,szoptatas,gyerektologaslas,baba siras,hasfajas,minden! Mondtam neki mar regebben hogy ha mi gyerekvallalasra adnak a fejunk egyszer szerintem nekem elotte 5 evig pszichoterapiara kene jarnom hogy ezt valahogy kianalizaljak belolem.
2012. okt. 31. 14:14
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!