Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Komplikált story, kössétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komplikált story, kössétek fel a gatyátokat, mi a csodát kéne tenni? Hosszu lesz

Figyelt kérdés
Igyekezzetek nagyon ne bántani,igy is elég ramaty a helyzetem. Férjhezmentem,született két gyerekem,az első fél évünk csodás volt,a többi rémálom.Rengeteget sirtam,a férjem közönye miatt irányomban,pocsék volt a terhességem, a aázós időszak,kirekesztett az életéből egyedül hagyott amikor a legnagyobb szükségem lett volna rá.Voltak nőügyei is,volt lelki terror,időnkét tetlegesség is.Majd megőrültem annak az embernek a hiányától akibe bele szerettem,de mindig csak a közönyt és a bántást kaptam vissza.Sokat voltam egyedül,végül szorongásos depresszióval pszichiáternél kötöttem ki. Alapjában véve nem vagyok labilis,de az teljesen padlora kuldött,pedig a gyerek is tervezett volt mégis mintha meggondolta volna magát ezzel az egész "házasságosdival" kapcsolatban.Sok kérdést tettem fel anno kinlodásunkkal kapcsolatban,mindenki azt irta nem ezt érdemlem és dobbantsak. 4 év után feladtam a sikertelen próbálozást,nem tervezetten,de akaratomon kivül beleszerettem valakibe. Most válaszut előtt vagyok,ott az uj kapcsolat,akit imádok,ő is engem. És ott a férjem aki ugy néz ki észbe kapott(vagy csak megszolalt a vészcsengő,és erőt vesz magán addig amég "elvonul a vihar".) nem tudom mit tegyek az anyagi biztonságot, a gyermekeim apját válasszam a család érdekében (a gyerekek 2 és 3 évesek),és reménykedjek hogy ilyen marad mint most,és nem lesz többet szükségem mellette antidepresszánsra,vagy legyen az uj kapcsolat,akit szinten szeretnek a gyerekek,ő is őket,bár anyagilag közel sem élnénk ugy mint a férjemmel,meg hát sajnos volt a multban még jóval előttem botlása,és ez miatt is kissé rizikós lehet.

2012. okt. 20. 15:58
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/77 anonim ***** válasza:
84%

Hát már megint a gyerekeiddel takarózol... Igen, persze, most századszorra komolyan megváltozott, igaz, 1 ezred esély van rá, de add meg és magyarázd be nekünk, hogy mindezt csak a gyerekeidért teszed...

Te menthetetlen vagy, ne haragudj.

2012. okt. 20. 22:29
 52/77 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ehhez a történethez egyáltalán nem kellett felkötni a gatyánkat!
2012. okt. 20. 22:34
 53/77 anonim ***** válasza:
100%

Keresztanyám ugyanígy volt keresztapámmal,vert,ütötte,ott volt a két gyerek,márpedig az apjuk mellett marad,ők nem lesznek apa nélkül.

Végül mégis kidobta,az leállt a piával,ő szent életet él.

Kerim hitt neki,"látjátok,meg tud változni!" visszafogadta,aztán a 7 éves unokahúgom mosta fel a vért,amikor is az apja betörte az orrát,és ömlött belőle a vér.Aha!Megváltozott,kihívták a rendőröket,de persze visszavonta a feljelentést.

Akik szenvedni akarnak,azok szenvedjenek,de akkor csöndben,mert ők választják sokszor!

2012. okt. 20. 22:39
 54/77 anonim ***** válasza:
77%

Ja,és náluk olyan volt,hogy kerimet a férje nem egyszer megcsalta,viszont rá annyira féltékeny volt,h mentek a boltba,kerim találkozott egy régi férfi osztálytársával,köszönt neki,erre keresztapám úgy hátba verte,hogy többen utánuk fordultak.

A rokonom,de lehet gonosznak fogtok hinni,viszont az ilyet én annyira nem tudom sajnálni,és szerintem szánalmas ahogy másoknak sajnáltatják magukat.

Én éltem majd 4 évig egy borzalmas kapcsolatban,de senki sem tudott róla,nem sajnáltattam magam,gyűjtöttem a lelki erőmet,és léptem.

Nem hiszem el,hogy mások évekig elviselik a megaláztatásokat,sírnak,panaszkodnak,de nem tudnak lépni.

Neked már a megcsalások után lépned kellett volna,vagy akkor,amikor először megütött,nem hiszem el,hogy megvártad,amíg depressziós leszel,és gyógyszereket kell szedned.

Igen!

Kényelmes üldögélni,és sajnáltatni magamat,hogy milyen rossz sorom van,de a kisujjamat sem mozdítani.

2012. okt. 20. 22:56
 55/77 anonim ***** válasza:
49%
Nagyon egyszerű: Keress egy harmadikat, a férjedet, és ezt a másikat is hanyagold.
2012. okt. 21. 15:01
 56/77 anonim ***** válasza:
100%

Itt egy a baj!Te nem tudod mi legyen!Jó az újba kapaszkodni mert teljesen ellentéte a férjednek,de a férjed is kellene mert mi van ha megváltozik,a gyerekek családban nőnek fel/az már más kérdés,hogy milyenben/.

Szóval,én úgy látom az írásaidból,hogy teljes a bizonytalanság és ez addig így is marad amíg te nem döntesz!

Valószínű egyik férfi sem a te utad,csak erre rá kell,hogy jöjj/ez eltarthat addig míg valamelyik meg nem unja/vagy te jössz rá,hogy addig amíg valakire rá vagy szorulva akár milyen okból addig nem a saját életed éled!

Mindkettőben vannak fenntartásaid,tehát először magaddal légy tisztába és ha ez mind megvan akkor tudod eldönteni mit akarsz!

2012. okt. 21. 17:51
 57/77 anonim ***** válasza:
71%
Attól még hogy drogozott, nem kell leírni.Meggyógyult és jár neki is a boldogság.Inkább tisztelni kellene,h. sikerült neki.Szeretetre vágyik,mint te.Gyerekeidet is szereti,ők is...mire vársz még?Nem annyira jó anyagi körülmények mellett lehetsz boldog.A férjed nem szeret,most is inkább a hiúsága csorbult, s ezért akar vissza tartani.A gyerekeknek is jobb lesz boldog anyukával.Az apuka meg látogatja, támogatja pénzzel.A szülők meg konzervatívak..meg féltenek is...ha látják,milyen szépen elvagytok,megváltozik a véleményük.A férjnek nem szavaznék bizalmat...mennék.
2012. okt. 21. 19:56
 58/77 anonim ***** válasza:
100%
Én meg egy drogosnak nem szavaznék bizalmat. Főleg nem két kisgyerekkel. De neked kell döntened, láthatólag itt ahányan vagyunk annyiképpen gondolkodunk. Sok sikert!
2012. okt. 21. 20:00
 59/77 A kérdező kommentje:
Való igaz,teljes, a bizonytalanság...és mar ritka hülyének érzem magam ez miatt..ma reggel együtt reggeliztünk gyakorlatilag,mind az 5en...Érdekes volt,de teljesen jó hangulatban.
2012. okt. 21. 21:01
 60/77 anonim ***** válasza:
Igen, és ebből most következtess arra, mindig minden ilyen happy lesz ezentúl... Mert egy tökéletes reggeletek volt.v Istenem, de naiv vagy.
2012. okt. 21. 22:03
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!