Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egyszereun komplikalt minden!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyszereun komplikalt minden! Kivulallokent mit gondolsz errol?

Figyelt kérdés

Hello! Elsosorban kosz hogy rakatintottal a kerdesemre! Remelem segiteni is tudsz!

Nos van 1 lany akivel mondhatni olyan szal kot ossze ami nem is letezik! Hogy ez hogy lehetseges? Nos pofon egyszeru! Egy suliba jarunk.Az elso naptol miota meglattam mondhatni beleestem! Nem mondhatni rola hogy egy fullos/top csaj mert sok embert megkerdeztem h mit gondolnak a csajrol(persze anelkul hogy ok tudjak h nekem o bejon) es az esetek 95% a valasz nem volt arra a kerdesre h tetszik e a csaj! Ennek ellenere nekem nagyon tetszik a csaj es valamiert nagyon vonz! Mellesleg tetszik benne hogy kulonbozik a tobbi lanytol!Holott nem is tunik ki a tomegbol!

Nehany Info rola: Eleg csendes,szunetekbe bent ul,ritkan szolal meg,nem szereti ha elotte karunkodnak vagyha sexualis dolgokrol beszelnek!

Tovabbi INFOk rola es rolam: parszor meg regebben meghivtam hogy igyunk meg valamit! Mind2X visszautasitott valamilyen kifogast kapva! Ennek ellenere sokszor huzodik hozzam es neha olyan aranyos h fel tudnam falni!

Amit nem ertek : Ha gyakorlatilag az egesz suliban ahol 800 diaknal is tobb van es egyedul en nyitok komolyabban fele akkor miert zarja be az ajtokat elottem? Egyaltalan van ertelme probalkozni nala? Sokszor lemondtam rola de valahogy mindig oda jutottam ki hogy o az aki kell nekem! Probalok vele kedves,rendes lenni.Pl sokszor senki le se szarja csak en foglalkozok vele es megse ertekeli v nem tudom hogy fejezem ki magam. Amugy szep lany...nem is ertem h masoknak hogy nem tetszik! Ja es egyertelmuen nincs batorsagom konkretan megmondani neki h szerelmes vagyok bele!

Ti voltatok hasonlo helyzetbe? Ti mit gondoltok errol az egeszrol? Mit kellene tennem? Erdemes e egyaltalan probalkozni nala? Ha igen mivel? Kerek mindenkit h fogalmazzon meg nehany sort a velemenyerol!

U.I :-Elnezest az ekezetekert!

-Kosz hogy elolvastad!

2012. okt. 12. 20:16
 1/4 anonim ***** válasza:

"regebben meghivtam hogy igyunk meg valamit! Mind2X visszautasitott valamilyen kifogast kapva! Ennek ellenere sokszor huzodik hozzam es neha olyan aranyos h fel tudnam falni!

Amit nem ertek : Ha gyakorlatilag az egesz suliban ahol 800 diaknal is tobb van es egyedul en nyitok komolyabban fele akkor miert zarja be az ajtokat elottem?"

Szia!

Ezt nevezik a kineziológiában "téves kapcsolás"-nak!

Mit utasított el? Hogy megigyon Veled valamit. Ebből még nem tudod, hogy inni nem akar beülni valahova, vagy Veled eltölteni időt! Szedd ezt a két KÜLÖNBÖZŐ dolgot szét! :)

2012. okt. 12. 20:25
 2/4 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem tetszel neki.
2012. okt. 12. 20:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Ti voltatok hasonlo helyzetbe? Igen.. voltam hasonló helyzetben.. csak annyi hogy ez a baráti társaságomban volt és nem suliba. Ti mit gondoltok errol az egeszrol? Szerintem tök hétköznapi tini eset és lehet orvosolni a dolgot. Mit kellene tennem? Probálj talpra állni és elmondani neki hogy érzel valamit iránta.. hogymit döntsd el :D Erdemes e egyaltalan probalkozni nala? Érdemes Ha igen mivel? Probáld meginformálni hogy szabad idejében mit szeret csinálni..járj a kedvébe :)
2012. okt. 12. 20:26
 4/4 anonim ***** válasza:
Kieg.: még az is lehet zavaró, hogy pl. nem tudni, hogy ELhívod, vagy MEGhívod. Lehet, ki-ki alapon gondolja, és szívesen töltene is Veled időt, még szívesen be is ülne, de nincs pénze rá. Így először azt kéne megtudni, hogy Veled szívesen töltene-e egy kis időt kettesben, és ha igen, akkor egyértelműbben fejezd ki, hogy MEGhívod. De még az is lehet, hogy pont az a kellemetlen neki, hogy valaki helyette akar fizetni. Szóval ennyi minden zűr lehet, miközben valójában lehet kedve Veled lenni.:D:D
2012. okt. 12. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!