Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komplikált sztori, mit tegyek? ( többi lenn )
Volt egy csaj,akivel igy bulikban elég jól éreztem magam,nem volt a barátnőm,meg ilyen 1 hónaponta láttuk kb egymást,3-4x találkoztam vele. Egész jól elvoltunk még igy is,de közben sokat beszélgettem a barátnőjével is. Aztán én rájöttem,hogy ez igy köztünk nem fog menni,mármint ezzel az első csajal, úgy sem lehet nagyon köztünk semmi,keveset találkoztunk,balblalba.
Viszont ezzel a barátnőjével nagyon 1 húron pendülünk,teljesen jól kijövünk egymással.Gondolkoztunk azon,hogy megpróbáljuk ezt igy közösen. Szeritnetek ?Meg fogja érteni valaha ezt az első csaj ?
18/F
hát,ő nagyon szeretett,sokat problémázott,hogy neki most más nem kell. stbstb. Én megmondtam neki kerek perec,hogy ez igy ne menjen,mert keveset látjuk egymást, nem akarom azt,hogy pl más fiúra rá se nézzen,mikor lehet valakivel lehet boldogabb.
Remélem,hogy megérti. Azt szeretném nála elérni,hogy ne érezze azt,hogy a barátnőjére cseréltem őt.. Esetleg még valakinek valami hozzáfűznivaló?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!