Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ebből valami? (lent a sztori )
Főiskolás gólyatáborban megláttam egy srácot, akibe első látásra beleszerettem, de nem beszéltünk ott. Szeptembertől szinte minden nap láttam a suliban, de nem mertem odamenni hozzá. Kb. 3 hete egy barátjával mentek ki a suliból és pont ugyanott szálltak le a metróról, ahol én és akkor odamentem hozzájuk, igaz csak kb. 2percig beszéltünk és értelmetlen dolgokról, de legalább megtudtam a nevét. Rákerestem neten, facebookja nincs, de egy kerületbe jártunk suiba és utólag kiderült hogy megvan a telefonszáma is ....
Nem tudom mit csináljak, teljesen oda vagyok a srácért, és amióta beszéltem vele csak messziről láttam...
Nincs facebookja!!! Nem is létezik az ember !!!
Am. meg küldj neki egyértelmű jelet, mindig mosolyogj rá, gyakran keress vele szemkontaktust, légy a közelébe amikor tudsz!
Igen, mindenki ezt mondja... nincs facebookja nem is létezik! :D
amúgy köszi, próbálkozom...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!