Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit vegyek neki? (kicsit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vegyek neki? (kicsit komplikált a szitu)

Figyelt kérdés

Durván egy hónapja szakítottam a barátnőmmel majd 4 év után. Nemsokára itt lesz a születésnapja és én szeretnék neki ajándékot venni. Barátságban váltunk ugyan el de ő mondta hogy neki már hamarosan lesz új barátja... Most azt nem tudom mit illik-nem illik ilyenkor venni... aki tud valami jó ötletet vagy volt hasonló helyzetben írjon légyszi!!!

22/f a csaj 21

2012. jún. 17. 09:41
 1/3 anonim ***** válasza:

semmiképp se legyen nagyon személyes, hacsak nem akarod visszakapni őt

tehát pl könyv

2012. jún. 17. 10:35
 2/3 anonim ***** válasza:

"de ő mondta hogy neki már hamarosan lesz új barátja..."

Tehát 4 év után szakítotok, és rövidesen lesz új pasija. Lecserélt. És most azon gondolkozol, mit is vehetnél neki. Én a helyedben a "boldog születésnapot" sms-ben maradnék.

2012. jún. 17. 10:50
 3/3 A kérdező kommentje:

Hmm a könyv nagyon jó ötlet tudom is mire vágyik régóta... Második neked is lehet hogy igazad van de én úgy érzem vennem kell neki valamit mert én nem akarok bunkó lenni... meg szeretem is még valamennyire...

köszi a válaszokat!!!

2012. jún. 17. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!