Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vegyek névnapjára?
Figyelt kérdés
Barátnőmnek nem tudom, hogy mit vegyek névnapjára nem akartam tőle megkérdezni, hogy mit szeretne de megkérdeztem, és azt mondta semmit, én mondtam hogy jó akkor nem kap semmit. de szeretnék neki valamit venni
ötleteket szeretnék, plüss kilőve mert azt kapott, és nem akarok megint egy plüsst venni neki.
2012. ápr. 28. 16:30
1/3 -=Koldus=- válasza:
Csokit, fülbevalót valami apróságot amit szeret.
2/3 anonim válasza:
képkeretet, és rakjatok bele közös képet...
3/3 taj getosz válasza:
szilvásbuktát mert azt szereti:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!