Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komplikált story, kössétek fel a gatyátokat, mi a csodát kéne tenni? Hosszu lesz
nem olvastam végig a válaszokat, csak a véleményem írom: ha valaki folymatosan gonoszul, önzőn viselkedik, annál az észbekapás csak átmeneti. megijed, hogy egyedül marad, összeszedi magát, talán még sírva is fogadkozik, de amikor elvonulnak a viharfelhők, minden visszaáll a régibe.
de ha gondolod, adj neki esélyt és próbáld ki
félek, hogy pórul jársz
jó lenne, ha a kérdések feltevői egy idő után visszatérnének és elmondanák, hogy alakult a sorsuk
tanulságos lenne
Vannak nők, akik tényleg bevonzzák az ilyeneket. Volt egy ismerősöm, eddig minden párja verte, terrorizálta, amelyik nem, az meglopta és átverte őt és a családját. Magadban kéne keresni a hibát...
Szavakat nem találok rá, hogy te egy drogos csőcselék és egy agresszív állat között gondolkodsz...
Szánalmas vagy, hogy arra nem is gondolsz: állhatnál a saját lábadra is, de sokkal kényelmesebb cseberből vederbe esni... Mert mindkét pasitól elvárod, hogy eltartsanak, direkt kiszolgáltatott helyzetbe sodrod magad a lustaságod és a szerencsétlenséged miatt. De azt mondanám, csak csináld, úgy kell neked, de te két ártatlan gyerek életét is tönkreteszed.
Én azt tanultam ,hogy valahol (bármily kegyetlen is az élet) mindenki megérdemli a sorsát és a végzetét. Bár én 24 éves vagyok, de egy volt évfolyamtársnőm hasonlóan járt mint te. Hiába mondta mindenki nem lesz jó vége, ő is poklot élte át a férje mellet, Ő is szült egy mézédes álomban.
Te szenvedtél eleget, megismerted a férjed szép és jó oldalát. Kérdés eleget szenvedtél-e és vajon tanultál-e az esetből? A másik kérdés vagy-e annyira önző, hogy a gyerekeidet kitedd egy ilyen szenvedésnek?
Igazából amit én tennék: rendbe hozná az elcseszett életem. Megkeresném önmagam. És újra felépíteném magam a romjaimból. Aztán ha készen állok lelkileg és szellemileg akkor költöznék össze a pasassal.
Amíg nem tudsz állni a saját lábadon, addig neked nem is lesz soha SAJÁT életed.
Azt írod volt már "ügye" drogbirtoklás miatt. Hihetetlen, hogy a két kisgyerekedet egy ilyennel akarod összeköltöztetni.
Nem szabad ugye prejudikálni, de ez u.a. mint az az alkoholista aki letette a piát. Korrekten úgy mondják, hogy most tiszta, de soha,soha nem lehetsz biztos az ilyen emberben. Menj el a Nyírő Gyula kórházba a drogambulanciára és beszélj ott egy dokival mit mond. Komolyan egy bizonytalan létbe akarod megint bevinni a gyerekeid? Miért nem lehet külön menni és egy idő után majd jön a normális ember, hisz még nagyon fiatal vagy. Annyira nem viszkethet, hogy azonnal egyik kapcsolatból a másikba kelljen ugranod. Sajna úgy látszik te még nem okultál. Valaki itt írta három gyerek mellett is lehet tanulni. Ez így igaz csak akarni kell.Két kicsi mellett folyamatosan dolgoztam, tanultam, és mellék melót vállaltam. De ha ez az egy pasi lenne a földön és mindent megígérne, hogy már soha nem nyúl droghoz, akkor sem kellene bármilyen priusszal egy pali NEKEM.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!