Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Komplikált story, kössétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komplikált story, kössétek fel a gatyátokat, mi a csodát kéne tenni? Hosszu lesz

Figyelt kérdés
Igyekezzetek nagyon ne bántani,igy is elég ramaty a helyzetem. Férjhezmentem,született két gyerekem,az első fél évünk csodás volt,a többi rémálom.Rengeteget sirtam,a férjem közönye miatt irányomban,pocsék volt a terhességem, a aázós időszak,kirekesztett az életéből egyedül hagyott amikor a legnagyobb szükségem lett volna rá.Voltak nőügyei is,volt lelki terror,időnkét tetlegesség is.Majd megőrültem annak az embernek a hiányától akibe bele szerettem,de mindig csak a közönyt és a bántást kaptam vissza.Sokat voltam egyedül,végül szorongásos depresszióval pszichiáternél kötöttem ki. Alapjában véve nem vagyok labilis,de az teljesen padlora kuldött,pedig a gyerek is tervezett volt mégis mintha meggondolta volna magát ezzel az egész "házasságosdival" kapcsolatban.Sok kérdést tettem fel anno kinlodásunkkal kapcsolatban,mindenki azt irta nem ezt érdemlem és dobbantsak. 4 év után feladtam a sikertelen próbálozást,nem tervezetten,de akaratomon kivül beleszerettem valakibe. Most válaszut előtt vagyok,ott az uj kapcsolat,akit imádok,ő is engem. És ott a férjem aki ugy néz ki észbe kapott(vagy csak megszolalt a vészcsengő,és erőt vesz magán addig amég "elvonul a vihar".) nem tudom mit tegyek az anyagi biztonságot, a gyermekeim apját válasszam a család érdekében (a gyerekek 2 és 3 évesek),és reménykedjek hogy ilyen marad mint most,és nem lesz többet szükségem mellette antidepresszánsra,vagy legyen az uj kapcsolat,akit szinten szeretnek a gyerekek,ő is őket,bár anyagilag közel sem élnénk ugy mint a férjemmel,meg hát sajnos volt a multban még jóval előttem botlása,és ez miatt is kissé rizikós lehet.

2012. okt. 20. 15:58
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/77 anonim ***** válasza:
42%
Ez nem a te harcod, hanem a két pasi hatalmi csörtéje lesz. A férjed nem lehet egy mintaember, amiket írsz róla, de most valagába került a zabszem, hogy elveszítheti ezt a családját is, tehát teper, mert ez az érdeke. Nem tagadom, hogy nem változhat élete során valaki, de erre nincs garancia. Mégis azt mondom, munkálkodj a mostani kapcsolatod megjavításán! A gyerekeidet nem szakíthatod el az apjuktól, örökké össze lesztek kötve, ez mérgezheti új pároddal is a kapcsolatotokat. Ki tudja, képes lesz-e felvállalni a növekvő gyerekekkel az apai kötelezettségeket?Végre fel kellene nőnötök ahhoz, hogy család legyetek a mostani pároddal, felelősségteljesen!
2012. okt. 20. 16:26
 12/77 anonim ***** válasza:
92%

Szia kedves kérdező!

Jó messziről kerüld el a férjedet,és maradj ezzel a férfival,akivel megismerkedtél.

Persze számít az is,hogy mit érzel!

Az anyagiakat,egy kicsit most felejtsd el,tapasztalatból mondom,hogy azon még ha nehezen is,de mindig lehet valahogy változtatni,csak akarni kell!

A férjed megcsalt,bántott lelkileg egy gyógyszeren vegetáló emberi roncsot csinált belőled,akinek szerintem,még az öngyilkosság gondolata is megfordult a fejében.

Vissza akar kapni,mert a félrelépései nem tartottak sokáig,esetleg azok is kiismerték,akikkel csalt,és rájött,hogy Te viszont kitartottál mellette,még ha teljesen tönkre is tett!

NEHOGYMÁR!

Menjen a francba,és most tapasztalja meg ő a magányt!

Azt mondod a gyerekek elfogadták a férfit!

Akkor?

Mikor akarsz kilépni ebből a borzalmas kapcsoltból kérdező?

Mikor már teljesen tönkremész,elszívja az életedet,kihasznál,elvesztegeted az éveket,és már senkinek sem fogsz kelleni???

Eszedbe ne jusson együtt maradni ezzel a gerinctelen alakkal,aki így padlóra küldött.

Most még nagyon sajnállak,de ha mégis vele maradsz,csak,és kizárólag MAGADNAK köszönheted majd,ha újra megtörténik az,amiből épp csak ki tudtál vergődni!

"sajnos volt a multban még jóval előttem botlása,és ez miatt is kissé rizikós lehet."

A múltban mindenkinek volt botlása,kevés a hibátlan ember,viszont hacsak nem olyan volt ez a botlás,mint amit a férjed veled csinált,én megpróbálnám.

Ha ő is ilyen nő kihasználós,megalázós férfi volt,akkor meg az egyedüllétet választanám,és próbálnék segítséget kérni szülőktől,ismerősöktől,addig amíg anyagilag helyre nem jövök.

2012. okt. 20. 16:35
 13/77 anonim ***** válasza:
94%

"Voltak nőügyei is,volt lelki terror,időnkét tetlegesség is."

Tehát fizikailag,és érzelmileg is bántott!

Idióta,aki azt tanácsolja neked,(vagy vele még nem tettek ilyet) hogy maradj ezzel a férfival!

Amint biztonságban fogja magát érezni,leveszi az álarcot,

és újra előveszi a romlott,kegyetlen,ördögi énjét!

2012. okt. 20. 16:39
 14/77 anonim ***** válasza:
91%
Aki azt javasolja, hogy maradjon, az szintén maradna verés után is?? Komolyan érdekelne!
2012. okt. 20. 16:41
 15/77 A kérdező kommentje:
A botlása alatt az előző oldalon is irtam már,azt értettem hogy elitélték drogbirtoklás miatt...ez mniatt is főleg ágál ellene a családom,pedig még nem is ismerik...a férjem miutan megismerte azt mondta ő is hogy nem rossz,és hogy ha rossznak látná egy kicsit is eszébe sem jutna közel engedni a gyerekeinkhez.Bár néha azért bennem van a félsz a férjemmel kapcsolatban,nincs e valami hátsó szándéka. Egyébként a férjem azt mondta vár rám,beismeri és sajnalja a hibait,mindent amit ellenem elkövetett,és megérti azt is hogy ő "kergetett" más karjaiba.Megvarja amég kiprobalom magam az uj kapcsolatban és eldontöm mit szeretnék.
2012. okt. 20. 16:42
 16/77 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem ez így nem normális család, nem élet, sem neked , sem a gyerekeknek!

Ők végig mennek veled az egészen, hiába óvjátok vagy próbáljátok ki hagyni a gondokból, amik ugye nem is kicsik!

Teljesen felesleges forszirozni, miért maradt vele, és ennek az embernek miért szült gyereket? Mert! Így alakult, ezen már nem tud változtatni!

Viszont a jövőd még rendbe teheted! Szerintem se kapaszkodj feltétlen az új barátodba, hanem, mint ahogy valaki írta, próbálj önállóan elszakadni először a férjedtől és megvárni míg a minden csoda 3 napig tart fejezet véget ér.

Azalatt persze tartsd vele a kapcsolatot, meglátjátok mi lesz. Ha ő sem az igazi, majd megtalálod később! Azért ne maradj vele, mert jobb , mint a jelenlegi férjed. Nagyon alacsony a mérce. És akkor finom voltam!

Kitartást neked!

2012. okt. 20. 16:42
 17/77 anonim ***** válasza:
90%

"Egyébként a férjem azt mondta vár rám,beismeri és sajnalja a hibait,mindent amit ellenem elkövetett,és megérti azt is hogy ő "kergetett" más karjaiba.Megvarja amég kiprobalom magam az uj kapcsolatban és eldontöm mit szeretnék."

Ne haragudj kérdező,nem bántásból,de most el kéne ájulni

a férjedtől?

Ezek után,amiket veled tett,ez a legtermészetesebb dolog,hogy ad egy esélyt,hogy megpróbáld megtapasztalni,hogy sok évnyi szenvedés után,mit jelent boldognak lenni!

Még jó,hogy támogat.

Lelkileg megnyomorított!

Ez olyan,mintha levágnám a lábad,majd adnék egy műlábat,"tessék,megengedem hogy újra járj!"

Talán durva hasonlat,de én így gondolom!

2012. okt. 20. 16:49
 18/77 anonim ***** válasza:
81%
A kérdés az, hogy a nőverő férjed vagy a drogos új pasid?? Szerintem jobban jársz, ha elválsz és egyedülálló anyukaként "működsz" egy darabig. Ha lenyugszik körülötted minden előbb utóbb rád talál az igazi. De ezek közül egyik sem az!!
2012. okt. 20. 16:52
 19/77 anonim ***** válasza:
23%

Én is azt mondom amit a 11-es versenyző hogy ez szimpla farokméregetés a két férfi részéről, tőled teljesen független, nem érted versenyeznek hanem egymás ellen.

A párválasztásoddal kapcsolatban egyszerüen nem lehet tanácsot adni, te az ilyen palikat kedveled. Ha jön egy harmadik az is épp ilyen lesz, vannak ilyen nők akik a kegyetlen férfiakra buknak.

Csúnya ilyet tanácsolni, de annyi rosszat kaptál már innen hogy most a helyedben én ülnék a fenekemen és kivárnám melyikük nyer és ha a győztes megfelelően pedálozik akkor majd lesz valahogy, még képlékeny de esélyt kap.

2012. okt. 20. 16:53
 20/77 A kérdező kommentje:
Természetesen nem kéne elájulni,csak irom az infokat hogy átlássátok a helyzetet,mert bevallom,én már belegabalyodtam. Az uj férfi egyébként nagyrészt szöges ellentéte mindenben a férjemnek,a jó és a rossz tulajdonságokban is. A férjem határozott,törtető,mindent megszerző sokszor érzelemmentes tipus,ő belül érzékeny,nagyon vágyik a szeretetre,és nagyon tud szeretni,ám kissé labilis is. Vele kapcsoslatban sajnos még ott van az is hogy mi van akkor ha jön egy nehézség az életünkben és ujra droghoz,alkoholhoz,nyul?Nem látok erre mutato jelet nála,de hát kitudja... Termeszetesen tudom hogy nem csak ők az utolsó esélyeim,bár bevallom,nem szeretnék később sem egy harmadikat hozni még a gyerekek mellé,jo lenne ha valamelyik működni tudna.
2012. okt. 20. 16:54
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!