Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komplikált story, kössétek fel a gatyátokat, mi a csodát kéne tenni? Hosszu lesz
Szia kedves kérdező!
Jó messziről kerüld el a férjedet,és maradj ezzel a férfival,akivel megismerkedtél.
Persze számít az is,hogy mit érzel!
Az anyagiakat,egy kicsit most felejtsd el,tapasztalatból mondom,hogy azon még ha nehezen is,de mindig lehet valahogy változtatni,csak akarni kell!
A férjed megcsalt,bántott lelkileg egy gyógyszeren vegetáló emberi roncsot csinált belőled,akinek szerintem,még az öngyilkosság gondolata is megfordult a fejében.
Vissza akar kapni,mert a félrelépései nem tartottak sokáig,esetleg azok is kiismerték,akikkel csalt,és rájött,hogy Te viszont kitartottál mellette,még ha teljesen tönkre is tett!
NEHOGYMÁR!
Menjen a francba,és most tapasztalja meg ő a magányt!
Azt mondod a gyerekek elfogadták a férfit!
Akkor?
Mikor akarsz kilépni ebből a borzalmas kapcsoltból kérdező?
Mikor már teljesen tönkremész,elszívja az életedet,kihasznál,elvesztegeted az éveket,és már senkinek sem fogsz kelleni???
Eszedbe ne jusson együtt maradni ezzel a gerinctelen alakkal,aki így padlóra küldött.
Most még nagyon sajnállak,de ha mégis vele maradsz,csak,és kizárólag MAGADNAK köszönheted majd,ha újra megtörténik az,amiből épp csak ki tudtál vergődni!
"sajnos volt a multban még jóval előttem botlása,és ez miatt is kissé rizikós lehet."
A múltban mindenkinek volt botlása,kevés a hibátlan ember,viszont hacsak nem olyan volt ez a botlás,mint amit a férjed veled csinált,én megpróbálnám.
Ha ő is ilyen nő kihasználós,megalázós férfi volt,akkor meg az egyedüllétet választanám,és próbálnék segítséget kérni szülőktől,ismerősöktől,addig amíg anyagilag helyre nem jövök.
"Voltak nőügyei is,volt lelki terror,időnkét tetlegesség is."
Tehát fizikailag,és érzelmileg is bántott!
Idióta,aki azt tanácsolja neked,(vagy vele még nem tettek ilyet) hogy maradj ezzel a férfival!
Amint biztonságban fogja magát érezni,leveszi az álarcot,
és újra előveszi a romlott,kegyetlen,ördögi énjét!
Szerintem ez így nem normális család, nem élet, sem neked , sem a gyerekeknek!
Ők végig mennek veled az egészen, hiába óvjátok vagy próbáljátok ki hagyni a gondokból, amik ugye nem is kicsik!
Teljesen felesleges forszirozni, miért maradt vele, és ennek az embernek miért szült gyereket? Mert! Így alakult, ezen már nem tud változtatni!
Viszont a jövőd még rendbe teheted! Szerintem se kapaszkodj feltétlen az új barátodba, hanem, mint ahogy valaki írta, próbálj önállóan elszakadni először a férjedtől és megvárni míg a minden csoda 3 napig tart fejezet véget ér.
Azalatt persze tartsd vele a kapcsolatot, meglátjátok mi lesz. Ha ő sem az igazi, majd megtalálod később! Azért ne maradj vele, mert jobb , mint a jelenlegi férjed. Nagyon alacsony a mérce. És akkor finom voltam!
Kitartást neked!
"Egyébként a férjem azt mondta vár rám,beismeri és sajnalja a hibait,mindent amit ellenem elkövetett,és megérti azt is hogy ő "kergetett" más karjaiba.Megvarja amég kiprobalom magam az uj kapcsolatban és eldontöm mit szeretnék."
Ne haragudj kérdező,nem bántásból,de most el kéne ájulni
a férjedtől?
Ezek után,amiket veled tett,ez a legtermészetesebb dolog,hogy ad egy esélyt,hogy megpróbáld megtapasztalni,hogy sok évnyi szenvedés után,mit jelent boldognak lenni!
Még jó,hogy támogat.
Lelkileg megnyomorított!
Ez olyan,mintha levágnám a lábad,majd adnék egy műlábat,"tessék,megengedem hogy újra járj!"
Talán durva hasonlat,de én így gondolom!
Én is azt mondom amit a 11-es versenyző hogy ez szimpla farokméregetés a két férfi részéről, tőled teljesen független, nem érted versenyeznek hanem egymás ellen.
A párválasztásoddal kapcsolatban egyszerüen nem lehet tanácsot adni, te az ilyen palikat kedveled. Ha jön egy harmadik az is épp ilyen lesz, vannak ilyen nők akik a kegyetlen férfiakra buknak.
Csúnya ilyet tanácsolni, de annyi rosszat kaptál már innen hogy most a helyedben én ülnék a fenekemen és kivárnám melyikük nyer és ha a győztes megfelelően pedálozik akkor majd lesz valahogy, még képlékeny de esélyt kap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!