Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Komplikált story, kössétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komplikált story, kössétek fel a gatyátokat, mi a csodát kéne tenni? Hosszu lesz

Figyelt kérdés
Igyekezzetek nagyon ne bántani,igy is elég ramaty a helyzetem. Férjhezmentem,született két gyerekem,az első fél évünk csodás volt,a többi rémálom.Rengeteget sirtam,a férjem közönye miatt irányomban,pocsék volt a terhességem, a aázós időszak,kirekesztett az életéből egyedül hagyott amikor a legnagyobb szükségem lett volna rá.Voltak nőügyei is,volt lelki terror,időnkét tetlegesség is.Majd megőrültem annak az embernek a hiányától akibe bele szerettem,de mindig csak a közönyt és a bántást kaptam vissza.Sokat voltam egyedül,végül szorongásos depresszióval pszichiáternél kötöttem ki. Alapjában véve nem vagyok labilis,de az teljesen padlora kuldött,pedig a gyerek is tervezett volt mégis mintha meggondolta volna magát ezzel az egész "házasságosdival" kapcsolatban.Sok kérdést tettem fel anno kinlodásunkkal kapcsolatban,mindenki azt irta nem ezt érdemlem és dobbantsak. 4 év után feladtam a sikertelen próbálozást,nem tervezetten,de akaratomon kivül beleszerettem valakibe. Most válaszut előtt vagyok,ott az uj kapcsolat,akit imádok,ő is engem. És ott a férjem aki ugy néz ki észbe kapott(vagy csak megszolalt a vészcsengő,és erőt vesz magán addig amég "elvonul a vihar".) nem tudom mit tegyek az anyagi biztonságot, a gyermekeim apját válasszam a család érdekében (a gyerekek 2 és 3 évesek),és reménykedjek hogy ilyen marad mint most,és nem lesz többet szükségem mellette antidepresszánsra,vagy legyen az uj kapcsolat,akit szinten szeretnek a gyerekek,ő is őket,bár anyagilag közel sem élnénk ugy mint a férjemmel,meg hát sajnos volt a multban még jóval előttem botlása,és ez miatt is kissé rizikós lehet.

2012. okt. 20. 15:58
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/77 A kérdező kommentje:
Nagyon örülök az összes válasznak egyébként,és köszönöm mindet. Az férjemmel nagyon rövid időn belül kötöttünk házasságot,és vállaltunk gyereket,nagy szerelem minden tökéletes,stb.15év korkülönbség az ő javára,mellesleg a lelki terror tipikus iskolapéldaja sok mindenben,csak akkor ez nem esett le. Most kezdett járni psichiáterhez és pszichologushoz, a memória zavara miatt,ami állitolag mostanra elég vészes lett,teljes kiesések vanank neki,multkor végignézte az esküvői videónkat,és állitólag sok dolgot mintha először látott volna,nem emlékezett még arra sem hogy valaha igy szerettük egymást.A pszichologus tesztjeinek nemsoká lesznek meg az eredményei,arra azért kiváncsi lennék...
2012. okt. 20. 18:48
 42/77 A kérdező kommentje:
Egyébként azzal én is egyet értek,rózsaszin ködmentes pillanataimban hogy a drogos mindig drogos marad. Alkalmi hasznalo volt,egyrészt szerintem bulibol tete,masreszt én ugy gondolom nagyon betett neki hogy az apja hogy viselkedett vele a válásuk után,a mai napig nem birta feldolgzni én ugy gondolom. Nem áll szandekomban összebutorozni vele egyelőre,és nem, ennek semmi köze a "viszketéshez"...
2012. okt. 20. 18:52
 43/77 A kérdező kommentje:
Egyébként igazad van egyik válaszoló,semmi köze hozza anyumeknak,de azert megis sokat "gyengitenek" rajtam,ha még velük is küzdenem kell,ahelyett hogy tamogatnanak. Ez azért nem jo érzés,nem ezt vártam tőlük.
2012. okt. 20. 18:54
 44/77 anonim ***** válasza:
65%

Az új partnerednek addig vagy jó, míg lopott kis kapcsolat vagytok. Aztán, ha teljes időben megjelensz egy két évessel, és egy három évessel, meg labilisságoddal, akkor majd az is dobbant.

Egyáltalán hova mennél? Épeszű férfi nem fogad be két gyerekkel egy kis titkos szeretői viszony után, hisz gyakorlatilag nem is ismeritek egymást.

2012. okt. 20. 19:23
 45/77 anonim ***** válasza:
Nem olvastam el a kommenteket, mert nagyon sok van. Szerintem te is egy vagy a sok tipikusan rosszuljart megcsalt gyerekes nok kozul, mint pl anyukam is volt anno. Ne hagyd, hogy hasznaljon a volt ferjed. Ennel te magasabb szellemi szinten vagy, ne legyel aldozat. Igenis jogod van az ujrakezdeshez, es a gyerekeidnek is egy boldog anyukahoz. Apuka meg torodhet veluk amikor csak akar. Az anyagi dolgok, nos hat... Valamit valamiert. Neked van valami szakmad? Lassan mehetsz dolgozni (a gyerekek korabol gondolom), es lehetseges nem ferfitol kene ezt az anyagi dolgot fuggove tenni. Marmint nem kizarolag. Persze mindennek megvan a maga ideje, ne siesd el a dolgokat. Meg aztan nehogy ket szek koze ulj. Sok sikert!
2012. okt. 20. 19:29
 46/77 anonim ***** válasza:
100%
Meg azt leirnam, hogy lehet ez a pasi, vagy mas, vagy egyedul, de szerintem nem normalis egyuttmaradni egy ilyen lelki terroristaval mint a ferjed.
2012. okt. 20. 19:31
 47/77 A kérdező kommentje:
Nem kell befogadnia,van hol lakni. Eloszor a ferjem is ugy gondolta hogy csak addig kellek neki ameg nincs kötelezettség,csak pár eltöltött óra mindenféle következmény nélkül. De nem igy van. Fontos vagyok neki,ő az aki sürgetné már legszivesebben az összeköltözést,családot akar az összes nyűgjével bajaval együtt. Meg közös gyereket....Bár én azt mondtam neki hogy a következő 5 évben biztosan nem vállalnám be,utána sem tuti. Nem vagyok labilis,amikor a ferjem miatt ugy magam alá kerültem,meg hormonok,meg szülés utáni depresszio,stb,akkor voltam de egyebkent nem jellemző.
2012. okt. 20. 19:31
 48/77 A kérdező kommentje:
Sajnos voltam olyan ütődött hogy az egyetemet annyiban hagytam,mert a férjem hamar szeretett volna gyereket, a korára hivatkozva. Szeretnék tova tanulni még valamit,szakmam sajnos nincs de iagzabol 7-8 évig pincérkedtem,ahoz aazért értek. Tudom nem a legjobb kilátások,de dolgozni akarok,szoval nem arra várok hogy valaki majd eltartson. Az otthon ülést nem nekem találták ki.
2012. okt. 20. 19:35
 49/77 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, ha van hol lakni, van miből, és annyira nagyon szar a férjeddel, akkor miért azon meditálsz, hogy kell-e neked ez a pasi vagy sem?

Senki sem menthet meg téged, csak te saját magad. Költözz el, aztán majd meglátod. Most nem az az első, hogy melyikkel kufircolj, hanem az, hogy otthagyjál egy egészségtelen élethelyzetet.

2012. okt. 20. 19:35
 50/77 A kérdező kommentje:
Igazad van utolsó,igy is tettem volna ha a ferjem az utols előtti pillanatban nem vált át álom férjé-apává. Tudom hogy ez kevés,és nem nagy a valsozinűsége hogy igy marad,de ha még csak pár százalék esély is van rá,az a kérdés hogy van e jogom ezt tenni,nem vagyok e tul önző,mármint a gyerekeimmel szemben,mert mi van ha most sikerülne???Nem fogjak e a fejemhez vagni hogy "otthagytam" az apjukat,pedig sokkal több mindenük lehetne,együtt nőttek volna fel az apjukkal,stb. Ők még tul kicsik ahoz,nem fognak emlékezni nagyon a cirkuszokra, meg a feszültségre,van olyan aratnőm aki az anyjat hibaztatja mert az elhagyta az apját amikor ő 2 éves volt....persze olyan is van,aki azért hibaztatja a szüleit,mert nem valtak el,és együtt maradtak a gyerekek "érdekében".
2012. okt. 20. 19:41
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!