Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Komplikált story, kössétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komplikált story, kössétek fel a gatyátokat, mi a csodát kéne tenni? Hosszu lesz

Figyelt kérdés
Igyekezzetek nagyon ne bántani,igy is elég ramaty a helyzetem. Férjhezmentem,született két gyerekem,az első fél évünk csodás volt,a többi rémálom.Rengeteget sirtam,a férjem közönye miatt irányomban,pocsék volt a terhességem, a aázós időszak,kirekesztett az életéből egyedül hagyott amikor a legnagyobb szükségem lett volna rá.Voltak nőügyei is,volt lelki terror,időnkét tetlegesség is.Majd megőrültem annak az embernek a hiányától akibe bele szerettem,de mindig csak a közönyt és a bántást kaptam vissza.Sokat voltam egyedül,végül szorongásos depresszióval pszichiáternél kötöttem ki. Alapjában véve nem vagyok labilis,de az teljesen padlora kuldött,pedig a gyerek is tervezett volt mégis mintha meggondolta volna magát ezzel az egész "házasságosdival" kapcsolatban.Sok kérdést tettem fel anno kinlodásunkkal kapcsolatban,mindenki azt irta nem ezt érdemlem és dobbantsak. 4 év után feladtam a sikertelen próbálozást,nem tervezetten,de akaratomon kivül beleszerettem valakibe. Most válaszut előtt vagyok,ott az uj kapcsolat,akit imádok,ő is engem. És ott a férjem aki ugy néz ki észbe kapott(vagy csak megszolalt a vészcsengő,és erőt vesz magán addig amég "elvonul a vihar".) nem tudom mit tegyek az anyagi biztonságot, a gyermekeim apját válasszam a család érdekében (a gyerekek 2 és 3 évesek),és reménykedjek hogy ilyen marad mint most,és nem lesz többet szükségem mellette antidepresszánsra,vagy legyen az uj kapcsolat,akit szinten szeretnek a gyerekek,ő is őket,bár anyagilag közel sem élnénk ugy mint a férjemmel,meg hát sajnos volt a multban még jóval előttem botlása,és ez miatt is kissé rizikós lehet.

2012. okt. 20. 15:58
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/77 anonim ***** válasza:
90%

Most olvasom,hogy a másik pasit elítélték drogbirtoklás miatt!

Hát ez fantasztikus.

A gyerekek választhatnak,hogy melyik férfi legyen a példaképük.

Az anyukájukat bántalmazó,lelkileg megnyomorító apuka,

vagy a drogos új barát.

Nem azt mondom,hogy a te hibád,de mágnesként vonzod az idiótákat.

2012. okt. 20. 16:56
 22/77 anonim ***** válasza:
95%

És miért nem hagyod mindkettőt a fenébe? Ha elmennél, szerintem ők akkor is harcolnának tovább egymással, észre se vennék, hogy te már nem vagy jelen!

Keress egy harmadikat, mindkettőtől jobbat kaphatsz!

2012. okt. 20. 16:59
 23/77 A kérdező kommentje:
Igen tisztaban vagyok vele hogy a viktimológia azért működik,és a párválasztásom nem az egyszerű esetekre koncentrálódik... :-/ Sajnos. Az "uj pasi" nem drogos.Tudja és én is tudom hogy egy esélye van,vele vagy senki mással kapcsolatban sem nem fogok ennyit vacillalni,erőlködni mint ahogy a férjemmel tettem. Az első gyanus dolognal,vagy barmilyen komolyabb negativumnal véget vetek az egesznek,nem tennem ki a gyerekeket semilyen kellemetlensegnek az én uj kapcsolatom miatt.
2012. okt. 20. 17:00
 24/77 anonim ***** válasza:
66%

"jo lenne ha valamelyik működni tudna."

A férjedben ne reménykedj,mi van ha kezdődne minden előröl,sőt még a gyerekeket is bántaná,mert ok,hogy most védi őket,de ha egy kicsit nagyobbak lesznek,akkor "mit árt egy két pofon?"alapon ki tudja?

Te?

Úgy gondolom okozott már az életben elég csalódást a férjed,nem tudhatod mire lenne még képes!

A drogos pasi!

Ha nem csak birtokolta,használta is,őt sem nevezném minta apukának!

2012. okt. 20. 17:00
 25/77 A kérdező kommentje:
Ha őket kettőjüket elhajtom,akkor biztos hogy utana nekem a következő 50 évre nem kell senki. Az uj barát nem harcol, a férjel,gondolom az ő terveiben sem szereplet hogy összeáll egy férjezett kétgyerekes komplikalt esettel,talalhatott volna akarki mást...de igy alakult. Szeret engem is és a gyerekeket is.Bár azért az is tény,nem tudja igazán szerintem mit jelent az élet kettő ekkora gyerekkel.Mit jelent hazajönni éjjelesből és nem aludni,mert a 2 évesnek még nehezen magyarazod el hogy maradjon csendben délelőttönként...
2012. okt. 20. 17:03
 26/77 anonim ***** válasza:
97%
Miért gondolod olyan nagyon komplikáltnak ezt a történetet? Már többször is leírtad. Ettől sokkal összetettebb életek is vannak. Ez egyáltalán nem az. Adott egy házaspár, két kis gyerekkel, ahol a férj nem igazán a hűségről meg a kedvességéről híres, a feleség meg beleszeret egy drogosba, aki természetesen mindenre megesküszik, hogy soha többé nem nyúl az anyaghoz, és természetesen tudja, hogy a nőnél ez az utolsó esélye. Ennyi.
2012. okt. 20. 17:08
 27/77 anonim ***** válasza:
Te hány éves vagy? Mikor dolgoztál utoljára, hogy annyira félsz az egyedülállóságtól?
2012. okt. 20. 17:09
 28/77 anonim ***** válasza:
94%
Nem nagyon szerethet a férjed, ha ilyet mond neked, hogy próbáld meg a másikkal, aztán majd meglátjuk. Akkor ez nem szerelem, szereteten alapuló kapcsolat, hanem így is jó, meg úgy is jó lesz. Nagy dilemma: két rossz közül melyik legyen a nyerő. Inkább az egyedül lét egy darabig. Becsüld meg magad, mert téged is csak akkor fog valaki becsülni! Én nem gondolkodnék két ilyen pasiban.De a gyerekek az apjukat biztos szeretik. Őket nem bántotta, őket szereti, s egy pasi akkor tesz jót a gyerekeivel, ha szereti az anyjukat. Nem egy másik pasi miatt adnék neki ultimátumot, hanem azzal, ha nem változol, vége köztünk mindennek, de végérvényesen. Nem is tud tisztelni, ha nem a határozott nőt látja benned, hanem a gyengét, aki egy másik pasi háta mögé bújik.
2012. okt. 20. 17:09
 29/77 anonim ***** válasza:
96%
Egy biztos. El kell válni! HOgy a másik mennyire lesz megfelelő kapcsolat neked, azt majd idővel kiderül. De a jelenlegi életed szar. Ne higgy a pillanatnyi színészkedésnek, ne izgulj nem fog sokáig tartani. Az emberek nem tudnak kibújni a saját bőrükből (avagy kutyából nem lesz szalonna). Még egyedül is jobban fogod magad érezni, mint egy labilis kapcsolatban. Aztán utána bármi lehetséges, nyithatsz új kapcsolat felé. Nagyon sokat számít a pénz, de nem minden.
2012. okt. 20. 17:26
 30/77 A kérdező kommentje:
Nyáron lettem 27. Mielőtt a nagyobbik megszülettet vo9lna,azelőtt dolgoztam azaz 3-4 éve. Most egy éve néha ujra dolgozom,de ez csak ilyen hétvégi munka,itt ott besegitek ha jut idő a gyerekek mellett,kicsi csak jövőre megy oviba.
2012. okt. 20. 17:30
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!