Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viselkednétek édesapátokkal, miután kiderült, hogy egy teljes évig megcsalta édesanyátokat?
"Szerencsere nem mindenki ilyen!" - hát azért én nem nevezném szerencsének azt, hogy emberek tartós kapcsolatban nem képesek lerendezni egymással a problémáikat, csak szakítani...
Naja. Én meg azt nem nevezem szerencsének, hogy egyes emberek nem képesek a kapcsolatban lerendezni egymással a problémákat, és elmennek félredugni. Aztán még le is lehet köpni a másik felet, hogy ez neki nem fér bele, és nem elnéző mosollyal megfőzi a vacsit/becsavarja a villanykörtét aznap is, hanem véget vet a kapcsolatnak. És ez mindkét nemre áll.
Ettől még a véleményem továbbra is az, hogy a szülők kapcsolatába 22 évesen beleszólni abszurd lenne. Főleg, hogy pont nem egymás késsel kergetése megy, hanem a békülés. Kedves Kérdező! A szüleid éppoly felnőttek, mint Te. Ha Téged megcsalna a párod, s te szakítani akarnál vele, te se vennéd jó néven, ha Anyukád elkezdene lobbizni, hogy ne tedd.
Ha jól értem, apukád jó apa. Neked az marad. Amit elkövetett, az hiba, de nem olyan tett, amit egy gyerek ne tudna megbocsátani a szülőjének. Ha akarja.
Ja és: tökéletes család nincs! Most, hogy erre rájöttél, te is nagyot léptél a felnőttség felé. Tökéletes anya és apa sincs. Van jó anya és jó apa, de hibáznak ők is.
Kívánok neked kellő akaraterőt a megbocsátáshoz, túllépéshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!