Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viselkednétek édesapátokkal, miután kiderült, hogy egy teljes évig megcsalta édesanyátokat?
"azért bocsájt meg neki, mert így nem tud róla senki, nem beszélik ki a háta mögött, meg aztán itt az öcsém még."
Na erről beszéltem... Az eredeti probléma továbbra is fennáll majd... Az ilyen folytatásnak semmi értelme.
Én hasonló cipőben jártam, mint te. Mondjuk mi tudtuk, hogy Anyuék nincsenek valami jól már együtt. Utóbb elváltak, és kiderült, hogy apunak már régebben volt egy nő, akivel azóta is együtt van.
Bevallom, nem sokkolt annyira a hír. Nekem az édesapám, és nem látok a szüleim kapcsolatának a mélyére, hogy ki mit rontott el, hibázott. A megcsalás persze nem oké, és én magam sem bocsátanám meg a páromnak (valószínűleg), de ő az édesapám. Akkor is az marad, ha hibázik. (Mondjuk nyilván ha kislányokat erőszakolna és ölne meg, azon nem lépnék túl...)
Szóval én tudomásul vettem, hogy ez van, de nekem jó apám, és szeretem őt.
Én is tudtam ilyesmikről már kamaszkoromban.Az apámmal való kapcsolatom nem változott,mert mindig is nagy távolság volt köztem és a szüleim között.Igazából próbálj arra gondolni, hogy veled hogy viselkedik, illetve az anyukáddal.Ha anyukádnak tette a jó férjet és neked is a jó apát,akkor ettől vonatkotass el.Enyém is ahol tudott segített.Igazából csak egy területen tud és tudott segíteni,ezért megbecsülöm,de más dolgokban elítélem.
Fogadd meg, hogy te majd jobb szülő leszel és a gyerekednek is jobb apát biztosítasz évek múlva :) Mást nem tehetsz.Engedd el a rossz érzéseid!
Tisztelném és szeretném azt a férfit, aki egész életemben nevelt és mellettem maradt és boldoggá tette az anyámat.
Minden ember hibázik, bevallotta, ezt kevés férfi teszi meg.
Én is haragudnék rá, de téged attól ugyanúgy szeret gondolom, mint mielőtt megtudtad. Viszont, ha anyukád megbocsát neki, akkor fogadd el és ne nehezítsd meg azzal a döntését, hogy esetleg szidod neki apukádat. Nem tudhatod, hogy miért történt ez meg, valószínű, csak te láttad azt, hogy minden szuper.
Nem írtad apukád mennyi idős, gondolom 40-45 éves lehet. Én azon nem csodálkozom, hogy 24 éves lánnyal ment félre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!