Ti hogyan viselkednétek ilyen helyzetben?
Férjem anyukájáról van szó. Férjem apja fűvel-fával csalta, elváltak. Utána összejött egy férfival, akivel összeházasodtak. Munkanélküli lett, 1 éven belül elváltak a férfi öngyilkos lett amiért a lányai és a szülei anyósomat vádolták.
Azóta anyósom elég szabados életet él. Társkeresőn ismerkedik, de csak pár éjszakára keres partnert. Ez még nem is olyan nagy baj, csak nem keresi valami diszkréten. Férjem öccse bemutatta az új barátnőjét, neki is kifejtette, hogy milyen hülyeség a komoly kapcsolat, tök felesleges, elég a szex. Bárkinek szívesen meséli, aki rákérdez hogy van-e valakije.
Férjem már azon gondolkozik, hogy megszakítja vele a kapcsolatot.
Ti mit tennétek?
Ez az ö magánügye, nektek semmmi beleszólásotok.
Ezen kivül a mamát valószinüleg lelkileg azért megviselte a férje öngyilkosága, nem kizárt, hogy attól változott meg.
Mellékesen nem ö az egyetlen, akinek az a véleménye, hogy a komoly kapcsolat felesleges, és az alkalno szex böven elég - ha emiatt mindenkit megtagadnának a rokonai, akkor elég sok ember lenne még magányosabb.
Ha neki ez a véleménye, akkor miért kellene titkolnia?
HA a férjed emiatt megszakitja az anyjával a kapcsolatot, akkor igen szánalmas alak, és te is erre számithatsz, ha valamit is hibázol a szemében.
biztos, hogy nem szakítanám meg vele a kapcsolatot
Nem kéne a mamát támadni ez miatt, hanem mellette kellett volna állni a bajban és akkor talán még ő is tudna bízni a férfiakban.
A férje csalta, a másik férfi öngyilkos lett, szerinted milyen lelkiállapotban van vagy volt a mama.
Úgy tűnik, nem jól fogalmaztam: semmi baj sincs azzal, ahogy él. Azzal van, hogy ezt mindenkinek az orrára köti. Én sem részletezem, hogy az utolsó találkozásunk óta hányszor és hogyan csináltuk a férjemmel. A férjem sem kíváncsi rá, főleg a vasárnapi ebédnél, hogy az anyja az elmúlt héten hány férfival és miket csinált.
Nem hagytuk magára a bajban! A férjem a terhességem alatt hozzá költözött, én munka után mentem főzni, takarítani. Amikor "nagy" volt a baba, odaköltöztem 2 hétre hogy kicsit felviduljon.
Amikor a férje munkanélküli lett, pénzzel támogattuk őket (ellentétben a férfi szüleivel és gyerekeivel).
Lehet, hogy mellette voltatok, de most meg azt írtad, hogy: "Férjem már azon gondolkozik, hogy megszakítja vele a kapcsolatot."
Ti ismeritek, vagyis a férjed, nektek/neki kell tudni, hogy hogyan lehet leállítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!