Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti hogyan viselkednétek ilyen...

Ti hogyan viselkednétek ilyen (kicsit furcsa) helyzetben? (részletek lent)

Figyelt kérdés
Amikor a párom családjánál vagyunk néha hétvégente, anyukája mindig süt-főz nekünk, próbál a kedvünkre, főleg az én kedvemre tenni. De az a baj, hogy én már a levessel szinte teljesen jóllakom, és alig eszem a főételből, a desszert pedig már szinte szóba sem jöhet, csak 3-4 óra múlva. Nem akarom anyósjelöltemet megbántani ezzel, de ő többször szóvá tett, hogy biztos nem ízlik a főztje. Pedig mindig nagyon finom, csak tényleg nem tudok egyszerre sokat enni. Mit tegyek? Köszönöm a segítségeteket.
2012. szept. 15. 14:56
1 2
 1/13 anonim válasza:
13%

Én a családommal az apai ági nagypapámhoz szoktam menni. Ott is mindig oskat főz, de van, hogy nyers az étel, vagy romlott, és nem ízlik. Mindig azt mondom a leves után, hogy nem fér több belém.

Mondd azt, hogy volt egy kis hasfájásod reggel, és nem tudsz emiatt enni. Vagy valami hasonlót :)

2012. szept. 15. 14:59
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mondd meg neki az igazat, azaz hogy te már a levessel is jól laksz. Vagy egyél mindenből kevesebbet.
2012. szept. 15. 15:00
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Ő szedi ki neked az ételt? Nálunk is így van igaz én mamám de egyszerűen nem ennék sokat a levesből. Nem kérnék vagy nem szednék annyit. Ha megszólja hogy milyen kevés levest eszel akkor megmondod hogy nem tudsz sokat enni és helyet akarsz hagyni a finom főételnek és a desszertnek is
2012. szept. 15. 15:00
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az előttem szólóval. (ma 15:00)
2012. szept. 15. 15:07
 5/13 anonim ***** válasza:
42%

Mondd neki, hogy nem disznónak készülsz levágásra :)

Nagyon finom a kaja, de ennyit nem bírsz enni.

2012. szept. 15. 15:08
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Épp azt mondd el, amit nekünk leírtál :)
2012. szept. 15. 15:15
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

ezen felesleges agonizálni.

egyáltalán nem bunkóság ha azt mondod, h neked kicsi a gyomrod, sajnos 1 fogásra van kapacitálva.

szívesen eszel mindenből, de inkább kisebb adagot, h meg tudd kóstolni az összeset. ennyi.

2012. szept. 15. 15:19
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Anyum is ugyanilyen.

Néha nehezen érti meg ezeket a dolgokat. Egyél kevesebbet a levesből, ha ízlik, mondd meg, hogy minden nagyon finom, de egy kicsit később kérsz, mert nem tudsz egyszerre sokat enni. Így mégis látja, hogy nem utasítod vissza az ételt.

2012. szept. 15. 15:21
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerűen mondd meg neki,hogy finom az étel,de a fogásokat csak részletekben tudod megenni ,mert nem bírsz egyszerre sokat,ennyi :D Biztos megérti egy idő után. Vagy kevesebb leves+ kevés főfogás. Egyébként 3 fogást én sem tudok megenni egy napos éhezés után sem,ha ez megnyugtat :D

Amúgymeg ez legyen a legnagyobb problémátok,örülj neki ,hogy ilyen jófej az anyuja:)

2012. szept. 15. 16:09
 10/13 anonim ***** válasza:
21%
Büfögj egyet. Aztán mond, hogy tele vagy. Csak elhiszik...
2012. szept. 15. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!