Ti hogyan viselkednétek ilyen (kicsit furcsa) helyzetben? (részletek lent)
Figyelt kérdés
Amikor a párom családjánál vagyunk néha hétvégente, anyukája mindig süt-főz nekünk, próbál a kedvünkre, főleg az én kedvemre tenni. De az a baj, hogy én már a levessel szinte teljesen jóllakom, és alig eszem a főételből, a desszert pedig már szinte szóba sem jöhet, csak 3-4 óra múlva. Nem akarom anyósjelöltemet megbántani ezzel, de ő többször szóvá tett, hogy biztos nem ízlik a főztje. Pedig mindig nagyon finom, csak tényleg nem tudok egyszerre sokat enni. Mit tegyek? Köszönöm a segítségeteket.2012. szept. 15. 14:56
11/13 anonim válasza:
Szerintem mindenképpen próbáld ezt vele megbeszélni, hogy nagyon finom, és mindent nagyon szeretsz, de egyszerűen nem tudsz többet enni. Ha nem mondod el neki nyíltan, akkor nagy sértődés lehet belőle, mert ahogy leírtad, ő annak a típusnak tűnik, aki képes ezen, hogy nem eszel sokat halálosan megsértődni. Mindig dicsérd a főztjét, hogy minden milyen fonom, és milyen jól főz.
12/13 anonim válasza:
ne engedd, hogy szedjenek, te szedj magadnak, mondd meg hogy végig szeretnéd kóstolni a menüt de a gyomorkapacitásod meg véges...
13/13 anonim válasza:
:)
én annyira imádtam a volt anyósom húslevesét, hogy abból szedtem inkább 2* így a második fogást már csak megkóstolni tudtam.
mindig finomakat főzött.
elfogadta, megértette, nagyon szerettük egymást ;)
csak őszintének kell lenni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!