Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mi a legfőbb bűn a házasságban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a legfőbb bűn a házasságban?

Figyelt kérdés

Már régóta szerettem volna megkérdezni, mert sok-sok kérdésből és válaszból kiderült, hogy az itteni nép leginkább a félrelépés, megcsalás stb. témára a legérzékenyebb. Erre mindig számtalan válasz érkezik, markáns vélemények, bőszült lepontozások, kiherélések ígérete, szóval, miért ez a legérzékenyebb részünk?

Hangsúlyoznám, hogy én egyáltalán nem szeretném, hogy a feleségem megcsaljon, félrelépjen, de egyáltalán nem gondolnám azt, hogy ha megtenné, akkor hajj, azonnal sírás-rívás, veszekedés, batyu a szekérre, elköltözöm/elköltözik, válik, világégés, földindulás… azt hiszem, hogy ha ez lenne a normális, akkor a fél város állandóan utazótáskákkal a kezébe vándorolna új szállásra, és az emberek örökké válnának meg csereberélgetnék a párjukat.

2012. szept. 12. 09:27
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy valahol említettem-e már, de ezért a házasságok jelentős részét úgy képzelem lelki szemeimmel, hogy a két fél egy-egy csőre töltött fegyverrel vad tekintettel egymás nemiszervén tartja a szemét, vicsorogva lesi, hogy a másik mire is használja a szerencsétlen szerszámot, és alig várja, hogy elsüthesse az erkölcs kartácsát és szétlőhesse vele társa szaporító szerrendszerét. Mert, hogy ez a legfontosabb problémája. Ezért aztán e-mailekben kutat, SMS-ekre vadászik, szomszédasszonnyal pletykál az artézi kútnál, hajszálakat vizsgál mikroszkóppal és sötét, zöld betegségbe süpped. Azt hiszem, van, aki ezt nevezi erényes, tiszta és szép házasságnak.
2012. szept. 12. 11:10
 22/61 anonim ***** válasza:

Akkor elég szomorú életed lehet... :(

Sajnállak, ha életed vége felé ez a tapasztalatod.

2012. szept. 12. 11:13
 23/61 anonim ***** válasza:
# 19 Ismertem olyat, akin látszott, h verik, egyszer megvédték,jól ellátták a férjet, s a nő fogadta, h vége.. Kis idővel később ugyanúgy mellette volt.. Ezek szerint vannak nők, akik erre buknak?!
2012. szept. 12. 11:16
 24/61 A kérdező kommentje:
Gondolom, ez a szomorú életed-dolog nem nekem szólt, igaz? Mert nekem csodálatos életem volt, és nem cserélném el senkivel! Nagyszerű házasságban élek, fantasztikus gyerekeim vannak, hihetetlen szép helyeken jártam és számtalan ajándékát kaptam meg az életnek, amit úgy látom, más észre sem vett. Csodálatos szerelmeim voltak. Szóval én aztán mosolyogva fogok integetni a végén, az biztos! ))
2012. szept. 12. 11:18
 25/61 anonim ***** válasza:
73%

Neked szólt.

Akkor elég fura, hogy másokét ennyire ótvarnak képzeled. Léteznek ilyenek is, nyilván. Mindegy, nem fogom tudni kinyomozni, miért van benned ez a sztereotípia, hisz nem ismerlek, csak szomorúnak találom, hogy ennyire degradálod mások kapcsolatát.

Mi nem csaljuk egymást, és nem szorítunk kalasnyikovot egymás nemi szervéhez (hogy ez a hasonlat mégis honnan jött neked?!?!?!), mert mindkettőnknek ALAP, hogy hűek vagyunk, és meg is adunk egymásnak mindent, úgyhogy van alkalmunk házon belül kivirulni és élvezni a minőségi együttlétek áldásait. Ha ez nem menne, akkor pedig nem megcsalni kéne a másikat, hanem szépen megválni tőle, mert nem működik valami.

2012. szept. 12. 11:21
 26/61 anonim ***** válasza:
Annyira durva.olvagatok itt és én egy olyan kapcsolatban vagyokegy éve, amiben 100%ra tudom,hogy nem csaltak meg é én sem őt.De nagyon el lehet rontani más részről is.:(Itt aik emlitve voltak már, pénz költés, másik fél nem tisztelése.Már ezzel el lehet rontani.én nagyon ugy érzem.Mikor MINDEN előrébb valo,minthogy megéljünk 50-60 ezreket ad ki,lényegtelen,majdhogynem haszontalan dolgokra.de élj meg valahogy,oszd be a pénzt(ami nincs is), ez a nő dolga.....kb.ez van most velem....hol itt a tisztelet,hol a szeretet, a gondoskodás?Én ezeket megadom, de nem kapom vissza egyáltalán.Bár lavsacskán én is elveztem a tiszteletet az ő irányába, azt hiszem nem ok nélkül..:/
2012. szept. 12. 11:24
 27/61 A kérdező kommentje:
Ahogy gondolod, 25-ös. Elképzelhető, hogy vannak dolgok, amiben eltér a véleményünk. És még sok ilyen ember él itt velünk párhuzamosan ebben az országban. Ilyen is, olyan is. Ennek ellenére néha szóba elegyednek egymással. És nem tépik ki egymás ütőerét, ha nem értenek egyet. Mi most csak abban állapodtunk meg, hogy nem cserélnék egymással, vagy mi...
2012. szept. 12. 11:27
 28/61 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, amiről te beszélsz azt nyitott házasságnak hívják. Ha mindkét félnek megfelel, valóban nem érzi árulásnak, akkor semmi baj, ők így érzik jól magukat. Ezen az alapon bármi elfogadható, a szado-mazo pároknál a kínzás éppen gyönyörforrás. Engem sosem zavart, mások hogyan élnek, mert nem is érdekel. De ha egy barátom beleroppan egy időre abba, hogy megcsalták, a tőlem telhető módon megpróbálom őt erősíteni, visszaállítani az önbecsülését, mert a többségnél hidd el, óriási sebet üt a megcsalás. Pont azért mert nincs előre tisztázva, úgy nem is lenne megcsalás.
2012. szept. 12. 11:28
 29/61 anonim ***** válasza:
69%
A legnagyobb bûn a házasságban, ha egyik a másiknak fájadalmat okoz mindegy , hogy miben!
2012. szept. 12. 11:36
 30/61 A kérdező kommentje:
28-as, engedd meg, rosszul tudod. Én is tudom, mi a nyitott házasság, nem szeretnék nyitott házasságban élni és nem is élek abban. A feleségem nem csal meg és én sem őt, szóval, ebben a hitben élek. Nem vagyok semmiféle kicsapongó szabadosság híve. Csupán elvekről beszéltem, meg értékrendekről, valamiről, amit másképp gondolok, mint más emberek és nem egészen értek. Erről szólt ez csupán. Nem a nyitott házasságról. Szerintem az egymás állattartás szintű kisajátítása meg a nyitott házasság között számtalan fokozat létezik, nem csak a végletekben szabad gondolkodni.
2012. szept. 12. 11:42
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!