Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válni készülő feleségek, férjek, mi a legfőbb ok,
gond, amiért válni szeretnétek?
Szexhiány!
És nő vagyok...
2012. júl. 4. 17:35
Nálam is elsősorban a szexhiány volt a legfőbb ok, amikor váltam, plusz az akkori párom mértéktelen agresszivitása.
31/N
2012. júl. 4. 17:38
Én ugyan nem váltam. De ahol a szex hiány volt az ok,ott a párok nem szerették egymást,csak a szex kötötte őket össze. Hosszútávon egy kapcsolat így nem működhet. Ahhoz megértés,tolerancia,szeretet kell.
2012. júl. 4. 17:48
Ellaposodás, kommunikáció hiány, érdeklődés vesztés a másik felé.
Felneveltünk két gyermeket nagy szeretetben feléjük. Elindítottuk az útjukra, de többet már nem tudunk ketten egy fedél alatt élni. A gyerekek is megértik, elég nagyok már hozzá. Nem akartuk szétbontani a családot, amíg nem indítottuk el őket az életben (nem költöztek el), de beláttuk apussal (én már csak így hívom), hogy ennek vége.
Egyébként először 17 év után éreztük ezt. És 20 éve voltunk már akkor együtt!
A kapcsolat közöttünk jó maradt, közös érdekeink miatt értelmes, felnőtt módjára beszélünk és figyelünk egymásra.
Sokkal boldogabbak vagyunk így!
2012. júl. 4. 17:49
2012. júl. 4. 18:09
Nincs vagy rossz szex, anyagi problémák, alkohol/drog, féltékenység stb.
2012. júl. 4. 18:11
Egyik ismerősöm azért vált el, mert a neje a gyerekek születése után nem volt hajlandó visszamenni dolgozni, elköltötte a férje által, kemény melóval megkeresett pénzt, százezres tételben vásárolt áruhitelre a férje tudta nélkül, nem nevelte a gyerekeket, nem főzött, eltunyult, eligénytelenedett. Gyakorlatilag otthon ült és ment az internet és a tv. A gyerekek ezalatt jó esetben oviban, suliban voltak, vagy felügyelet nélkül az utcán játszottak. Több évnyi könyörgés után sem volt hajlandó változtatni a dolgain. Ezért.
2012. júl. 4. 22:07
Intimitás teljes hiánya, szex hiánya, elkényelmesedés, kommunikációs problémák és verbális agresszió.
37N
2012. júl. 4. 22:55
feleségem megcsalt a házaságunk utolsó 4 évében. Tüöbb férfival párhuzamosan. Lebukott, így elváltunk. A kislányt nekem ítélte a bíróság hosszas procedúra után. Sajnos volt feleségem nem tudta feldolgozni, hogy mit veszített el, milyen életet dobott ki az ablakon. Mai napig egyedül él, munka nélkül, barátok, család nélkül. Mindneki elfordult mellőle. 38/F
2012. júl. 5. 08:54
Annyira durva, hogy ennyi kapcsolat tönkretevője az intimitás, szex hiánya! Én még nagyon fiatal vagyok, házasság közelében sem járok, de úgy gondolom nem igaz az, hogy ez nem fontos egy kapcsolatban! Egy igazán jól működő házasságnak nem ez az alapja, de egy igen fontos velejárója, hozzátartozója! Azt gondolom, nagyon mély lelki sérülést, fájdalmakat tud okozni az egy nőnek, amikor be kell látnia, és bele kell törődnie, hogy a férje hosszú idők óta már nem kívánja őt, ezzel megtiporva a feleség önbecsülését, büszkeségét, női létét. Nem azt mondom, hogy elfogadható, ha valaki azért beadja a válópert, mert a férje 2,3 hete fáradtságra hivatkozva nem akar vele együtt lenni, mindössze úgy gondolom, hogy az intimitás, szexualitás egy kifejező eszköz! Igenis beszélni kell róla, megtudni, mi áll az elhidegülés hátterében és orvosolni kell a problémát!
2012. júl. 5. 10:57
Kapcsolódó kérdések: