Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az asszony legfőbb feladata egy házasságban, hogy az urát kiszolgálja?
Figyelt kérdés
2011. máj. 6. 18:02
1/26 anonim válasza:
2011-ben, magyar emberek kapcsolatában általában NEM
2/26 anonim válasza:
És viszont. Akkor pedig az egy jó házasság. + gyerek.
3/26 anonim válasza:
A 21. században élünk... ha ezt akarod cselédet keress magadnak ne nőt!
4/26 anonim válasza:
én nem vagyok cseléd!!!mégis kiszolgálom a férjem minden téren!én ezt láttam..és anyám se egy csicskatermészetü
5/26 anonim válasza:
én ha férjhez megyek,bár addig jó pár év van...nekem nem uram lesz,hanem HÁZASTÁRSAM azaz FÉRJEM !!!!
és nem nem az a feladat..egyenrangú társakként fogunk élni..
7/26 anonim válasza:
hát ha akkora paraszt lenne a pasim hogy elvárná, hogy a nő körbeugrálja, biztos mondanám neki, hogy a férfinak meg az a dolga hogy havonta min. 500.000 fizetéssel jöjjön haza... ha ez nincs meg akkor ne is álmodjon róla hogy kiszolgálom...
8/26 anonim válasza:
Asszony? Urát? Ez komoly kérdés? Én együtt élek a barátommal és adok neki kaját, sőt még az almáját is felcikkezem, de ennyi. Ő is porszívózik, mosogat stb. :D
10/26 A kérdező kommentje:
Mostanában feltűnt, hogy a férfi már nem "úr", hanem csak egy "férj".
2011. máj. 6. 18:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!