Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az asszony legfőbb feladata egy házasságban, hogy az urát kiszolgálja?
Attól hogy így nevelik, nehogy azt hidd, nem lesz olyan, sőt! A csajok a szüleiknek folyton csicskáznak, otthon főzniük kell meg takarítani, csak h ne lehessenek veled (meg h anyuci lazíthasson). Aztán ha összeköltözöl velük jön a nagy pofáraesés, mert az ostoba nevelésmód az ellentétjét váltja ki belőlük és te fogod a házimunka nagy részét csinálni. A 21. század pont az ostoba régimódi nevelni akaró de nem tudó szülők miatt ilyen fos.
23/F
1. Nekem senki nem parancsol, nekem nincsen se gazdám, se tulajdonosom, se uram
2. Nekem párom van
3. Két pár = egy egész, és ezért mindenféle tekintetben egyenlőek.
SOHA nem lennék senki cselédje. Az ilyen nagyra nőtt kisfiú maradjon anyucival 40 éves koráig!
Márminthogy két fél = egy pár = egy egész :)
Kedves kérdező, hidd el, 8 óra meló után bennem semmiféle bűntudatot nem váltana ki, ha nem lenne a fotelban meredő segged előtt meleg étel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!