Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi is történik váláskor a személyiségekben?
Nem vagyok okostolyás, csak olvasott ember és figyelek másokat, miként ronják el életüket illetve a csemetéikét. Igen, ez a nagy élet kérdés. Sajnso ez ma csak kérdés , x év mulva pedig tény lessz , vagy más most is. A válási folyamat az egy elszakadás a másik féltől. pszichikailag a felek elhidegülnek egymástól, ennek nagyobb hátránya ha évtizedes együttélés megyen tönkre. Sajnso mindkét fél rá mehet, mert mindig meg bánja az aki elkezdet, ha csak nem volt rá nyomós oka. a másik fél a csalódottabb, hárt az változó. a gyeremk szemszögét igyekszek vázolni, ugyan is ők a jövő.
a gyermek amikor megszületik az agya az információk sokaságát szívja magában, ez egy ösztönös viselkedés ami nagyon jó, ez a tanulás. amikor kiegyensulyozottan él a gyermek akor ez a folyamat nem ál meg. ezért vannak folyton tanuló és nagyon okos emberek. amikor acsaládi légkör kezd fölbomlani, az információ áűradat helyét betölti a probléma. nem érti a gyermek, hogy mi miért van, ezen agyal. ilyenkor van afeszültség, stressz.. rossz magaviselet, antiszocializálódás, stb. depressziós tönetek, amik egy idelyig , mint pszichoszomatikus jelegüek, majd szervi bajként jön elő. az agya pedig leblokkol, és azon agyal , apa miért nincs itt, any amiért ilyen és marad a konfliktus helyzet , amit ne tud megoldani. idővel , úgy szokták mondani kinövi, magyarán mondva elnyomja, mint érzést. innentől kezdve élete megváltizik, a szellemi képessége romlik, szóval mindenben ami számítana.majd amikor felnőtt lessz, a szürkeállomány elkezd dolgozni. ugyan az a probléma elő jön majd, mint érzés, de csak érzi, és ugyan az fog vele is meg történni, mint szüleivel.
Szóval , amikor engem egy -két tirpák elkezd bagatelizálni, akkor erre is gondolni kellene, amikor anyuci épp szerelmetes lessz egy másik padsiba, vagy ellenkezőleg, a másik nemre vonatkozólag egy nőbe. szerintem aki teheti az úgy alapít családot, ha már ismeri önmagát, vagy annak az ellenkezőjét teszi, mint a szülei. nehezebb. szóval röviden , de nem törvényszerűen, sajnos egy gyermek rá mehet egy válásra. vannak kivételek, de jellemzően ez van.
De hát Te magad válaszolod meg: "nem szeretett". Soha?? Mert ha soha, akkor azt azért legbelül lehet érezni - szerintem.
Én is boncolgathatnám a múltat, mert tényleg csúnyán át lettem verve, de mi hasznom lenne belőle? Nekem attól jobb lenne?? Nem.
Inkább előre nézek (néztem), az új családomra figyelek, boldogan élünk, és a múltból csak tanultam. MOst már tudom, hogy sok dolgot túl lehet élni, és az életem túl rövid ahhoz, hogy egy idióta beárnyékolja. Én inkább magabiztosabban szálltam ebből ki, mert tudom, hogy milyen erő van bennem.
Próbálj Te is erre figyelni, mert minden nap, ami önsajnálattal telik el, vagy netán haraggal, az a Te életedből vesz el időt. Most komolyan, megéri?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!