Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mi is történik váláskor a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi is történik váláskor a személyiségekben?

Figyelt kérdés

Nem vagyok okostolyás, csak olvasott ember és figyelek másokat, miként ronják el életüket illetve a csemetéikét. Igen, ez a nagy élet kérdés. Sajnso ez ma csak kérdés , x év mulva pedig tény lessz , vagy más most is. A válási folyamat az egy elszakadás a másik féltől. pszichikailag a felek elhidegülnek egymástól, ennek nagyobb hátránya ha évtizedes együttélés megyen tönkre. Sajnso mindkét fél rá mehet, mert mindig meg bánja az aki elkezdet, ha csak nem volt rá nyomós oka. a másik fél a csalódottabb, hárt az változó. a gyeremk szemszögét igyekszek vázolni, ugyan is ők a jövő.

a gyermek amikor megszületik az agya az információk sokaságát szívja magában, ez egy ösztönös viselkedés ami nagyon jó, ez a tanulás. amikor kiegyensulyozottan él a gyermek akor ez a folyamat nem ál meg. ezért vannak folyton tanuló és nagyon okos emberek. amikor acsaládi légkör kezd fölbomlani, az információ áűradat helyét betölti a probléma. nem érti a gyermek, hogy mi miért van, ezen agyal. ilyenkor van afeszültség, stressz.. rossz magaviselet, antiszocializálódás, stb. depressziós tönetek, amik egy idelyig , mint pszichoszomatikus jelegüek, majd szervi bajként jön elő. az agya pedig leblokkol, és azon agyal , apa miért nincs itt, any amiért ilyen és marad a konfliktus helyzet , amit ne tud megoldani. idővel , úgy szokták mondani kinövi, magyarán mondva elnyomja, mint érzést. innentől kezdve élete megváltizik, a szellemi képessége romlik, szóval mindenben ami számítana.majd amikor felnőtt lessz, a szürkeállomány elkezd dolgozni. ugyan az a probléma elő jön majd, mint érzés, de csak érzi, és ugyan az fog vele is meg történni, mint szüleivel.

Szóval , amikor engem egy -két tirpák elkezd bagatelizálni, akkor erre is gondolni kellene, amikor anyuci épp szerelmetes lessz egy másik padsiba, vagy ellenkezőleg, a másik nemre vonatkozólag egy nőbe. szerintem aki teheti az úgy alapít családot, ha már ismeri önmagát, vagy annak az ellenkezőjét teszi, mint a szülei. nehezebb. szóval röviden , de nem törvényszerűen, sajnos egy gyermek rá mehet egy válásra. vannak kivételek, de jellemzően ez van.

2012. szept. 4. 19:38
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
100%

"okostolyás" - Okostojás

"Igen, ez a nagy élet kérdés." - Ez egy nagy kérdés az életben.

"Sajnso" - Nem emeltem volna ki, ha nem kétszer írod.

"lessz" - Lesz

"megyen" - Elmegy ez a kifejezés, ha falun nevelkedtél.

"Sajnso" - Mint fent.

"elkezdet" - Elkezdett.

"hárt" - Nem tudom itt mit akartál közölni.

"gyeremk" - Legyen elírás, de tudod pirossal aláhúzza, illik kijavítani.

"kiegyensulyozottan" - Kiegyensúlyozottan.

"ál meg" - Áll meg.

"acsaládi légkör" - A családi légkör.

"áűradat" - Szerintem ez is alá lett húzva.

"afeszültség" - Ez is.

"tönetek, amik egy idelyig , " - Tünetek, amik egy ideig,

"jelegüek" - Jellegűek.

"megváltizik" - Megváltozik.

"lessz" - Lesz.

"Szóval , amikor engem egy -két tirpák elkezd bagatelizálni," - Tessék?

"lessz" - Lesz.

"padsiba" - Szerintem ezt is aláhúzta.

Értem én, hogy egy része elgépelés, ez mindenkivel megesik, de ha azt mered írni, hogy olvasott ember vagy, pofán váglak egy lexikonnal.

Amire még figyelned kell, hogy a pont és a vessző, közvetlen a szó után legyen és ne üss le egy szóközt elé.

Például:

"amik egy idelyig , mint "

"idővel , úgy szokták mondani kinövi"

Illetve jó, ha a mondatokat nagy kezdőbetűvel írod. Általános iskolában taníthatták ha már elvégezted.

Amennyiben nem, akkor elnézést. Ha pedig időssel van dolgom, akkor is elnézést, bár én csak akkor ülnék le okfejteni, ha legalább minimálisan tudnék írni, és fogalmazni.

2012. szept. 4. 20:29
 12/53 anonim ***** válasza:
100%
Azt már szerintem mindenki érti, hogy egy sértett, dühös, gyermekét féltő (stb) férfiról van szó, de még mindig nem tudja senki sem, hogy mi is a kérdés...
2012. szept. 4. 20:32
 13/53 anonim ***** válasza:

Tanítottad a gyereket?

Mire???

Írni sem tudsz!!!

2012. szept. 4. 20:45
 14/53 A kérdező kommentje:
ja, ennyi a gondod, rossz a billentyűzetem, kedves utolsó előtti. ha nem figyelek oda, csak írok, akkor meg esik, hogy nem minden betűt ütök le. amugy meg látom nálatok ez a folyamat le játszódott, amiről írtam.szégyeld amugy magad. egy gyökér tirpák vagy. nem ok nélkül fikázzák a magyarokat más országokban, szarba sem néznek minket , főleg az ilyen tökfelyek miatt. nyugaton a magyarokat semmibe sem nézi, amugy más én sem. rosszabbak vagyunk, mint az oly sokat emlegetett kissebség, az legalább tudja mi a család
2012. szept. 4. 20:47
 15/53 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de meg lehet különböztetni az elgépelést és a rossz helyesírást.

Amikor pl. "ú" helyett "u"-t írsz, vagy "j" helyett "ly"-t, akkor az nem attól van, hogy gyorsan írsz, és véletlenül kimarad egy betű.

Ne nézz már minket madárnak!

2012. szept. 4. 21:14
 16/53 anonim ***** válasza:
Nagy betű nincs? Minden mondat nálad kis betűvel kezdődik? Jaaa, bocsi, biztos azért, mert gyorsan írsz. :)
2012. szept. 4. 21:16
 17/53 anonim ***** válasza:

Már annyira dühös vagy mindenkire és mindenre , hogy össze-vissza írsz. Szerintem nyugodj le.

Most kapcsold ki szerintem a gépet, és ülj a fotelba egy könyvvel. Legalább rájössz mikor írunk J vagy LY betűt. De már ne nagyon reagálj, mert fogalmad sincs már neked sem hogy miket fecsegsz..

2012. szept. 4. 21:19
 18/53 anonim ***** válasza:

az olvasott emberek egyik különös ismertetőjegye, hogy tudnak helyesen írni.

az hogy használsz néhány idegen szót, még nem jelenti azt, hogy intelligens vagy.

2012. szept. 4. 22:00
 19/53 anonim ***** válasza:
Már nem azért,de ide írsz,amikor a helyesírásod tré,a fogalmazás szar.Ez nem is kérdés,hanem kifejted a véleményedet.Ajánlanám,hogy az oldal címét olvasd el.Gyakori Kérdések.Nem okfejtő,magát olvasott embernek tartó,de magyar óráról lógó,kapkodó,rasszista unatkozó emberek fóruma.
2012. szept. 4. 22:11
 20/53 anonim ***** válasza:

Meg akartam kérdezni, hogy miért válik a feleséged, de azt hiszem, értem...

Ha az a nő, aki életet adott a gyermekednek, a szemedben egy "húscafat", akkor teljesen megértem a dolgot...

2012. szept. 4. 23:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!