Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Háztartásbeli feleség váláskor ugyanúgy megkapja mindennek az 50%-át, mint egy dolgozó feleség?
Pff-.-
Szart se dolgoztál azért, hogy legyen és azon matekozol,hogy a férjed által megkeresett javakból mi jár neked..
A szád, az jár!
Én törvényt bontanék és nem adnám oda a felét!!!Tuti!!!
Ahol együtt ledolgoztak 35-35 évet(vagy 20at,de mindketten)ott pedig odaadnám a felét az asszonykának is!
Még ha a férje lakásába is lakott pl.de minden hónapban hazavitt x összeget,gyerekeket szült,nevelt,iskoláztatott!
Takaritott,főzött stb.
sajnos igen
aki manapság házasodik és van 1 kis esze elmegy a menyasszonyával ügyvédhez és leszögezi anyag javak kérdését
lehet rám fújni de ezért lesz lakásom ha anyukám meghal és nem kell osztoznom 3 féltestvérrel akik utálnak mint a ......
Gondolom, akkor kapja meg a felét, ha a férjnek előtte nem volt külön vagyona, tehát mindent az együttélés alatt vettek.
Amúgy én háztartásbeli vagyok. Egyedül rendbe tartok egy 3 szintes 360m-es házat, egy műhelyt,a nagy udvart, a kertet, a szőlőt. Felneveltem két gyereket, akik közül az egyik siket, mindig velünk élt, megtanítottam gyönyörűen beszélni és teljes életet élni.
A férjem vállalkozásának teljes adminisztrációját én végzem, tartom a kapcsolatot az ügyfelekkel, fogadom Őket, az internettel kapcsolatos mindennemű munkát /pl.honlap készítés, levelezés, reklám/ magamtól tanultam meg és folyamatosan reklámozom a céget, árajánlatokat írok, a fizikai munkába is belesegítek amikor szükséges. /Lakatos munka/ Reggeli, ebéd, vacsora, tiszta ruha, tiszta lakás, nyáron rengeteg virág, télen rengeteg hólapátolás. Minden nap főzök a családnak.
Alkalmanként 10-20 vagy akár több főre is adok vacsorát, a mellék tevékenység részeként.
A hajam magam festem és magam vágom (jobb, mint a fodrászos) nincs műkörmöm és a minden napi mozgás igényem is bőven kielégítem a fentiekkel, így a fittness is ingyen van.
Éjszakánként festek, vagy online karaokézok.
A két utóbbi kivételével szívesen cserélnék bármelyik "dolgozó" nővel, aki 40 perc alatt elvégzi a napi háztartási munkát a garzonjában.
Egy "háztartásbeli"
Ja, a lényeget elfelejtettem: ha nem kapnám meg mindennek a felét, akkor inkább felgyújtanám!:-)))
De szeretjük egymást, nem válunk, így nem kell ezzel foglalkoznom!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!