Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Háztartásbeli feleség váláskor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Háztartásbeli feleség váláskor ugyanúgy megkapja mindennek az 50%-át, mint egy dolgozó feleség?

Figyelt kérdés
2012. máj. 28. 13:50
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
50%
annyit fűznék hozzá a háztartásbeliknek, hogy van egy anyacsoport facen, ahol nem olyan rég panaszolta el valaki, hogy a férje egyszer elszólta magát, mikor ment a munkába reggel: te 20 éve csak nyaralsz. Lett is balhé belőle, persze az is kisregényt írt arról, hogy miért van otthon és mit csinált 20 évig. De szerintem nagyon tanulságos, hogy a férjetek valószínűleg csak ennyibe nézi a háztartásbeliségetek. vissza fog még ez ütni nagyon csúnyán. mehettek 40, 50 évesen majd újoncnak valami képzettségnélküli helyre, mert ha meg is kopasztjátok az egykori férjetek a válással, utána sajnos el kell majd menni dolgozni. Ugye ti sem gondoljátok komolyan, hogy élethosszig együtt lesztek és a férj a munkahelyén nem repül majd rá a csinos kolleginára. Az a nő, aki nem építi magát, nem szerez tudást, szakmát hogy egyedül is meg tudjon élni, egyszerűen buta.
márc. 4. 18:42
 22/22 anonim ***** válasza:
Nekem a pàrom tanult, fizetős egyetemen amit èn fizettem, plusz a postgraduslis kepzest is. Amink volt az csak az èn csalàdomtòl szàrmazò javak. Megcsalt ,elhagyott. Vàlasnàl azt hitte minden feleződik 10 èv utàn. Pedig csak az,ami megtermelődik az èletközössèg alatt pluszban. Az meg egy fizetèsből nem sok. A többi nem feleződik.
márc. 7. 22:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!