Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te elválnál, ha a helyemben lennél? Tudsz tanácsot adni?
Figyelt kérdés
A rövid történet a következő. kb. 5 éve ismertem meg a feleségemmel, 2-3 hónap ismerkedést követően nem vártan teherbe esett. Mivel 50%ban én is ludas voltam, elvettem és elkezdtük megalapozni a közös életünk. A fogantatást követően elkezdte teljesen hárítja a szexet, amit először a terhességre, majd a szülés utáni depresszióra fogott, majd több év után bevallotta, hogy gondja van a szexszel és ezért nem hajlandó összebújni velem egyáltalán évekig. Az utóbbi 1 évben 2-3 havonta néha összejön valami, de az is inkább egy szánalmas szerencsétlenkedés, nem szeretkezés. Kapcsolatunk megindult a lejtőn lefele az intimitás hiánya miatt, amit egyre nehezebben tudtam tolerálni az elmúlt években. A kezdetekben felajánlottam, hogy menjen el pszichológushoz, menjünk el párterápiára, vegyünk könyveket próbáljuk közösen megoldani a problémát. Nem volt együttműködő és a mai napig sem oldódott meg. Egyre jobban eltávolodtunk egymástól érzelmileg, alig vannak közös programjaink, a közös vásárláson, a gyerekezésen és háztartás vezetésén kívül. Besegítek a háztartásban, vásárlásban, próbálok sokat foglalkozni a gyerekkel, próbálok az ő igényeire maximálisan támogatom anyagilag pl. tanfolyamok elvégzése, odafigyelni pl. meglepem virággal, főzök neki, elviszem fagyizni, étterembe. Szoktunk beszélgetni is gyakran. (a szex téma az tabu) Mindezek ellenére rosszul érzem magam ebben a kapcsolatban. A kislányom imád, rendszeresen játszok vele, olvasok, nagyon hiányzok neki, hacsak fél napot nem vagyok otthon, pedig nem annyira pici. Neki így kerek a család: apa és anya. Lassan 2 éve örlődök, lelkiismeret furdalásom van a gyerek miatt, ha elválnék, alig látnám. Ő mivel nem tudott elhelyezkedni a GYES után, jövedelme sincs, csak a szüleihez tudna visszaköltözni ami 150 km-re van, ahol most élünk. Ez gyakorlatilag azt jelentené, nem láthatnám a gyerekem. Ugyanakkor nem teljes az életem, "szerzetesként élek" egy látszathazásságban. Fiatal, 30 éves férfi vagyok.2012. aug. 9. 12:31
31/40 anonim válasza:
Olvasva a történetedet, már azon is csodálkozom, hogy odáig eljutottatok, hogy teherbe esett anno. A feleségednek orvosi segítség kell, keressetek egy jó terapeutát. Ha nem hajlandó, akkor mondd neki, hogy ez nem kérés volt, mert már betelt a pohár.
32/40 anonim válasza:
Gyerek miatt nem szabad maradni, főleg nem úgy, hogy csalod addig az asszonyt, ameddig a gyerek meg nem nő. Egy nő sem hülye, úgyis rájön, hogy megcsalod, akkor már nem csak a szex hiánnyal lesz baj otthon, és a végén te leszel a görény, aki csalja szegény szerencsétlen anyukát, aztán meg elválik tőle, az már senkit nem fog érdekelni, hogy milyen érveid vannak. Amúgy meg csak simán megpróbáltad megoldani nem ment és elváltál.
33/40 anonim válasza:
Ugyan mitől és miért inná meg a levét az a gyermek, aki még semmit nem tud mivel semmi nem történik hiszen nem törik tányér, nincs verekedés és veszekedés és látszólag egy boldog családi életet láthat. Szerintem ha a férj szereti az asszonyt de az asszony nem HAJLANDÓ kielégiteni a törvényes ,nem erőszakos férjet akkor a férj tartson szeretőt ugy,hogy arról senki ne tudjon. Bár könnyű ezt mondani, mert vannak olyanok,hogy lelki vonzalom nélkül nem tud testi kapcsolatot teremteni . Ha a gyerek megnő akkor minden másként lehet és a férj is nyugodt lelkiismerettel dönthet a feleség pedig tartson kutyát.
34/40 anonim válasza:
Egyébként a feleségnek üzenem,hogy a szerelemben semmi sem kényszer és teher.
35/40 anonim válasza:
A 34 /34 hoz elejére annyit szeretnék oda írni, hogy igaz,hogy a szerelem nem kényszerithető,de az igaz szerelembe a testiség nem lehet teher.
37/40 anonim válasza:
Azt senki nem olvasta, hogy fáj a feleségnek a sex?! Ebben az esetben nem terapeuta, pszichiáter meg pszichológus kell hanem NŐGYÓGYÁSZ! Ő tud írni fel krémet, stb. Lehet ezért nem akarja a sexet mert fáj neki és nem leli benne örömét... Nyilván én se akarnám így ha kellemetlen lenne ahelyett, hogy örömet okozzon.
38/40 anonim válasza:
Ez a nő nem beduin aki nem tudja,hogy mi a dolgok rendje ha fáj a szex. Nagyon fiatal, olvas ujságot és vannak barátnői akikkel azért eszmecserét fojtat. Tehát nem egy mindenkitől és mindentől elzárkózótt ember, akik
tényleg nem érdekel a szex.
40/40 anonim válasza:
Kedves kérdező! Mire jutottál? Hol tart a kapcsolatotok? Én is majdnem ugyanebbe a cipőben járok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!