Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elválnál, ha a férjed azt vágná a fejedhez, (gyed-en vagyok) hogy tankold a saját pénzedből a kocsit, mert a tiéd nem az enyém? Hozzáteszem gyed-en vagyok kisbabával, a gyed-emet egy fillérig odaadom. Nagyon fáj ez és nem ez az első húzása.
Egy férfinak boldognak kéne lennie hogy van családja, mosok főzök takarítok, imádom a kisbabánkat, nem kérek tőle segítséget és a pénzem is odaadom. Más hasolnó megjegyzései is vannak, hogy rendeljek kaját ha van rá pénzem, csukjam be az ajtót mert ő fizeti a fűtést, stb...
Nem tehetek róla hogy nem mehetek dolgozni az 1. évben, baba pici még és egyébként is ketten vállaltuk. Segítsetek véleményekkel!
2hetente rájönnek dührohamok, amikkel szörnyen megbánt! Mélyen! És átbeszéljük, megbocsátok és mindig lenulláz!
Hogy egyedül nem vagyok képes semmire meg ilyenek. Ez nem így van. Egyedül vezetem a háztartást és mindent ami vele jár.
Azért ő kezeli a pénzügyeket, mert az ő lakása és neki több a jövedelme. Amit éreztet is.
Te pedig a szerető felesége és a gyermeke anyja vagy! Ez éppen olyan súlyos érv (sőt!), mint az anyagiak...
Lehet, hogy rossz passzban van.
Vannak "komoly" anyagi gondjaitok?
nem értem miért adod oda a GYED-et!
első körben beszélgess el vele komolyan, de nagyon furcsa ez.
amúgy közös számlátok van, bármikor tudsz pénzhez jutni, vagy még azt is külön "kérni" kell?
más területen is vannak problémák?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!