Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elválnál, ha a férjed azt vágná a fejedhez, (gyed-en vagyok) hogy tankold a saját pénzedből a kocsit, mert a tiéd nem az enyém? Hozzáteszem gyed-en vagyok kisbabával, a gyed-emet egy fillérig odaadom. Nagyon fáj ez és nem ez az első húzása.
Egy férfinak boldognak kéne lennie hogy van családja, mosok főzök takarítok, imádom a kisbabánkat, nem kérek tőle segítséget és a pénzem is odaadom. Más hasolnó megjegyzései is vannak, hogy rendeljek kaját ha van rá pénzem, csukjam be az ajtót mert ő fizeti a fűtést, stb...
Nem tehetek róla hogy nem mehetek dolgozni az 1. évben, baba pici még és egyébként is ketten vállaltuk. Segítsetek véleményekkel!
Sajnos így ennek nincs értelme. Nem hinném, hogy a gondolkodásmódján és a hozzáállásán tudnál változtatni egy felnőtt férfinak. Alapjaiban kéne változásokat hoznotok. De én ebben nem hiszek. Ha már egyszer elköltöztetek és utána ugyanott folytatta, akkor kár egymást gyűrni. Az meg, ahogy a gyereketekhez viszonyul, már ne is haragudj...
A leírtak alapján szerintem jobb külön.
14:07 ez nagyon csúnya volt!
Gondold már bele magad a helyzetébe!
Egyébként meg ezt csak az tudja, aki már élt együtt ilyen emberrel, szóval lehet 14:07-es, hogy pont olyan típusú vagy te is, mint a férj.
Ezért gondolkozol így és ez nagyon nem jó így!
A súly alatt meg összeroppan a másik!
Hogy lehetsz ilyen?
Amúgy amit leírtál, azt meg is tennéd vajon, ha olyan helyzetbe kerülnél? Kétlem...
Hol van Magyarországon olyan hely, ahol 40 km-re lenne az orvos? Akkor hívd ki!
Szerintem 3-km-en belül elérhető az orvos, de ha tanyán laktok, akkor se lehet több 6 km-nél. Vagy az USA-ban élsz?
M.o-n NINCS ekkora távolság. Még két település között sem. Az öreg anyókák talán taxival járnak?
Busz sincs? Vonat sincs? Ló? Nincs mindenkinek autója. Mégis eljutnak orvoshoz.
Mi az hogy nincs ekkora távolság két település között?
Na ez nagyon funny
a férjed egy bunkó. hogy modhat már ilyet? mondd meg neki, hogy jó, lehet így is, mától a gyeded a Te számládra megy, és majd abból tankolsz. vegyen már vissza az ilyen, megcsinálni jó volt azt a gyereket, az meg, hogy ez azzal jár, hogy a felesége bizony gyeden van, az nem tetszik? hol élt eddig, a Holdon, nem tudta, hogy ez így megy?
29/N
14:18! 07-es vagyok.
Két gyerekem van, 20 és 24 évesek. Tavaly vettünk autót.Nagyon kényelmes. De amíg nem volt, életben maradtunk addig is. (volt kb 2 évig közben, csak nem jutott bele túl sok benzin)
Tudtunk orvoshoz, oviba, edzésre, ügyeletre, gázpalackcserére járni. El tudtuk hozni az oviból a barátot is, miközben a kétéves is velünk volt. Haza tudtuk vinni a gyereket a sérvműtét után is, el tudtuk vinni ügyeletre is. Tudtuk látogatni a nagyikat, egyik erre 300 km, másik arra 200, egy húsvét alatt is mind a kettőt, és még haza is tudtuk vinni őket éjjel a vonatozás után is.
Nagy korukban el tudtak járni fellépni, utazni, együtt is nyaralni, éjjel is haza tudtak jönni, é s nem csak településen belül. Vettünk csempét, bútort, költözködtünk, vendégeskedtünk, elvittük a macskát állatorvoshoz - és nem volt autónk.
Ha baj volt, értük tudtunk menni, pedig nem volt autónk.
Az autó kényelmes, de ha kell, lehet a benzinen takarékoskodni.
Van élet autón túl is, és be lehet csukni az ajtót, ha fűtünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!