Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elválnál, ha a férjed azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elválnál, ha a férjed azt vágná a fejedhez, (gyed-en vagyok) hogy tankold a saját pénzedből a kocsit, mert a tiéd nem az enyém? Hozzáteszem gyed-en vagyok kisbabával, a gyed-emet egy fillérig odaadom. Nagyon fáj ez és nem ez az első húzása.

Figyelt kérdés

Egy férfinak boldognak kéne lennie hogy van családja, mosok főzök takarítok, imádom a kisbabánkat, nem kérek tőle segítséget és a pénzem is odaadom. Más hasolnó megjegyzései is vannak, hogy rendeljek kaját ha van rá pénzem, csukjam be az ajtót mert ő fizeti a fűtést, stb...

Nem tehetek róla hogy nem mehetek dolgozni az 1. évben, baba pici még és egyébként is ketten vállaltuk. Segítsetek véleményekkel!

2011. máj. 2. 13:40
 31/91 anonim ***** válasza:
34%
Nagyon sajnállak. Az én férjem is iszonyat gazdag, de mennyivel más jellem! Minden hónapban idead 500 ezret saját költőpénznek a gyes mellé, miközben a tenyerén hordoz minket és lényegében mindent ő vesz meg, nekem csak magamra kell szinte költenem. Nem baj az ha a férfi sikeres, csak legyen ember.
2011. máj. 2. 14:16
 32/91 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos így ennek nincs értelme. Nem hinném, hogy a gondolkodásmódján és a hozzáállásán tudnál változtatni egy felnőtt férfinak. Alapjaiban kéne változásokat hoznotok. De én ebben nem hiszek. Ha már egyszer elköltöztetek és utána ugyanott folytatta, akkor kár egymást gyűrni. Az meg, ahogy a gyereketekhez viszonyul, már ne is haragudj...

A leírtak alapján szerintem jobb külön.

2011. máj. 2. 14:17
 33/91 anonim ***** válasza:
74%
14:16 - a kérdezőnek ez a válasz pontosan melyik részében kellene, hogy hasznos legyen?
2011. máj. 2. 14:18
 34/91 anonim ***** válasza:
97%

14:07 ez nagyon csúnya volt!

Gondold már bele magad a helyzetébe!

Egyébként meg ezt csak az tudja, aki már élt együtt ilyen emberrel, szóval lehet 14:07-es, hogy pont olyan típusú vagy te is, mint a férj.

Ezért gondolkozol így és ez nagyon nem jó így!

A súly alatt meg összeroppan a másik!

Hogy lehetsz ilyen?

Amúgy amit leírtál, azt meg is tennéd vajon, ha olyan helyzetbe kerülnél? Kétlem...

2011. máj. 2. 14:18
 35/91 anonim ***** válasza:
7%

Hol van Magyarországon olyan hely, ahol 40 km-re lenne az orvos? Akkor hívd ki!

Szerintem 3-km-en belül elérhető az orvos, de ha tanyán laktok, akkor se lehet több 6 km-nél. Vagy az USA-ban élsz?

M.o-n NINCS ekkora távolság. Még két település között sem. Az öreg anyókák talán taxival járnak?

Busz sincs? Vonat sincs? Ló? Nincs mindenkinek autója. Mégis eljutnak orvoshoz.

2011. máj. 2. 14:22
 36/91 anonim ***** válasza:
81%

Mi az hogy nincs ekkora távolság két település között?

Na ez nagyon funny

2011. máj. 2. 14:26
 37/91 anonim ***** válasza:
89%
Hát, nem tudom, hol élsz, de én pl. majd 100 km-t megyek orvoshoz a gyerekkel, mert olyan orvos, amelyik az ő speciális problémáját kezeli, nincs közelebb. Ez a vidék, nem a nagy Budapest...
2011. máj. 2. 14:26
 38/91 anonim ***** válasza:
100%
Ez a 14:22-nek szólt egyébként...
2011. máj. 2. 14:27
 39/91 napietus ***** válasza:
89%

a férjed egy bunkó. hogy modhat már ilyet? mondd meg neki, hogy jó, lehet így is, mától a gyeded a Te számládra megy, és majd abból tankolsz. vegyen már vissza az ilyen, megcsinálni jó volt azt a gyereket, az meg, hogy ez azzal jár, hogy a felesége bizony gyeden van, az nem tetszik? hol élt eddig, a Holdon, nem tudta, hogy ez így megy?

29/N

2011. máj. 2. 14:27
 40/91 anonim ***** válasza:
8%

14:18! 07-es vagyok.

Két gyerekem van, 20 és 24 évesek. Tavaly vettünk autót.Nagyon kényelmes. De amíg nem volt, életben maradtunk addig is. (volt kb 2 évig közben, csak nem jutott bele túl sok benzin)

Tudtunk orvoshoz, oviba, edzésre, ügyeletre, gázpalackcserére járni. El tudtuk hozni az oviból a barátot is, miközben a kétéves is velünk volt. Haza tudtuk vinni a gyereket a sérvműtét után is, el tudtuk vinni ügyeletre is. Tudtuk látogatni a nagyikat, egyik erre 300 km, másik arra 200, egy húsvét alatt is mind a kettőt, és még haza is tudtuk vinni őket éjjel a vonatozás után is.

Nagy korukban el tudtak járni fellépni, utazni, együtt is nyaralni, éjjel is haza tudtak jönni, é s nem csak településen belül. Vettünk csempét, bútort, költözködtünk, vendégeskedtünk, elvittük a macskát állatorvoshoz - és nem volt autónk.

Ha baj volt, értük tudtunk menni, pedig nem volt autónk.

Az autó kényelmes, de ha kell, lehet a benzinen takarékoskodni.

Van élet autón túl is, és be lehet csukni az ajtót, ha fűtünk.

2011. máj. 2. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!