Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elválnál, ha a férjed azt vágná a fejedhez, (gyed-en vagyok) hogy tankold a saját pénzedből a kocsit, mert a tiéd nem az enyém? Hozzáteszem gyed-en vagyok kisbabával, a gyed-emet egy fillérig odaadom. Nagyon fáj ez és nem ez az első húzása.
Egy férfinak boldognak kéne lennie hogy van családja, mosok főzök takarítok, imádom a kisbabánkat, nem kérek tőle segítséget és a pénzem is odaadom. Más hasolnó megjegyzései is vannak, hogy rendeljek kaját ha van rá pénzem, csukjam be az ajtót mert ő fizeti a fűtést, stb...
Nem tehetek róla hogy nem mehetek dolgozni az 1. évben, baba pici még és egyébként is ketten vállaltuk. Segítsetek véleményekkel!
Ha az én férjem ilyen lenne,akkor:
1. nem adnám oda neki a pénzem
2. nem főznék rá, ha reklamál, akkor közölném,hogy főzzön magára
3. nem mosnék, vasalnék rá.
Vagy egyszerűen közölném vele, hogy maradjon ő otthon a gyerekkel, és te fogsz dolgozni.
Lehet az áll a dolgok hátterében, hogy magával nem elégedett.
Pl, úgy gondolja keveset keres, ezt vagy azt nem tud letenni az asztalra, amit szeretne. Ez mélyen bántja /sérti az egóját, mert úgye ő a férfi/ ezt viszont semmi képp nem sírná ki a válladon.
Lehet, hogy sértettségből támad, úgymond rajtad veri le.
Ne rögtön a válás jusson eszedbe! Talán van más megoldás is, mondjuk, meg kell, hogy beszéljétek a dolgokat.
Főleg ha szeretitek egymást.
Hidd el nagyon, nagyon nehéz egy válást túlélni lelkileg, anyagilag.
Én azt gondolom, akkor még nehezebb lesz nektek.
Tudom, el vagy keseredve, nehéz mert az ember ilyenkor nagyon kiszolgáltatottnak érzi magát, de hidd el, egy válás százszor nehezebb élethelyzetbe kerget, megvisel majd lelkileg, anyagilag, és a picit is.
A válás legyen a legutolsó gondolatod, feltéve ha szereted a férjedet, mert ha nem, akkor tényleg nem sok értelme van.
A válasz megírásának időpontja: 05-11 14:05
Már ne haragudj a kérdésért, de aranyból van a pi*ád,
hogy havi 500.000-t kapsz költőpénznek a férjedtől a gyes mellé??
Vagy csak szeretsz hazudozni?!!!!!
"A válasz írója 61%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 03:20" Nagyon primitív ember lehetsz. Fáj ha valakinek szerencséje van az életben, nem igaz? Én 20 éve vagyok a férjemmel együtt, és még soha nem kaptam tőle rosszat. Vannak normális család apák és férjek, csak ki kell fogni. Ez neked olyan nagy baj? Remélem a kérdezőnek is jól alakul a sorsa. Szívből kívánom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!