Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elválnál, ha a férjed azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elválnál, ha a férjed azt vágná a fejedhez, (gyed-en vagyok) hogy tankold a saját pénzedből a kocsit, mert a tiéd nem az enyém? Hozzáteszem gyed-en vagyok kisbabával, a gyed-emet egy fillérig odaadom. Nagyon fáj ez és nem ez az első húzása.

Figyelt kérdés

Egy férfinak boldognak kéne lennie hogy van családja, mosok főzök takarítok, imádom a kisbabánkat, nem kérek tőle segítséget és a pénzem is odaadom. Más hasolnó megjegyzései is vannak, hogy rendeljek kaját ha van rá pénzem, csukjam be az ajtót mert ő fizeti a fűtést, stb...

Nem tehetek róla hogy nem mehetek dolgozni az 1. évben, baba pici még és egyébként is ketten vállaltuk. Segítsetek véleményekkel!

2011. máj. 2. 13:40
 81/91 A kérdező kommentje:
Azóta minden rendben, próbál mindent megteremteni és megadni, itt a stílussal volt baj, ahogyan tálalta.
2011. máj. 13. 20:46
 82/91 anonim ***** válasza:
86%

Ha az én férjem ilyen lenne,akkor:

1. nem adnám oda neki a pénzem

2. nem főznék rá, ha reklamál, akkor közölném,hogy főzzön magára

3. nem mosnék, vasalnék rá.

Vagy egyszerűen közölném vele, hogy maradjon ő otthon a gyerekkel, és te fogsz dolgozni.

2011. máj. 13. 21:05
 83/91 anonim válasza:
84%

Lehet az áll a dolgok hátterében, hogy magával nem elégedett.

Pl, úgy gondolja keveset keres, ezt vagy azt nem tud letenni az asztalra, amit szeretne. Ez mélyen bántja /sérti az egóját, mert úgye ő a férfi/ ezt viszont semmi képp nem sírná ki a válladon.

Lehet, hogy sértettségből támad, úgymond rajtad veri le.

2011. máj. 13. 21:30
 84/91 anonim ***** válasza:
54%

Ne rögtön a válás jusson eszedbe! Talán van más megoldás is, mondjuk, meg kell, hogy beszéljétek a dolgokat.

Főleg ha szeretitek egymást.

Hidd el nagyon, nagyon nehéz egy válást túlélni lelkileg, anyagilag.

Én azt gondolom, akkor még nehezebb lesz nektek.

Tudom, el vagy keseredve, nehéz mert az ember ilyenkor nagyon kiszolgáltatottnak érzi magát, de hidd el, egy válás százszor nehezebb élethelyzetbe kerget, megvisel majd lelkileg, anyagilag, és a picit is.

A válás legyen a legutolsó gondolatod, feltéve ha szereted a férjedet, mert ha nem, akkor tényleg nem sok értelme van.

2011. máj. 13. 22:11
 85/91 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: 05-11 14:05

Már ne haragudj a kérdésért, de aranyból van a pi*ád,

hogy havi 500.000-t kapsz költőpénznek a férjedtől a gyes mellé??

Vagy csak szeretsz hazudozni?!!!!!

2011. máj. 14. 03:20
 86/91 anonim ***** válasza:
ez persze önmagában nem ok, de nálunk is ilyenekkel kezdődött és jutott minden napra. ez nem pénz kérdés, inkább megalázás téma. jó fizetésem volt, a gyed az meg annyi amennyi, én is odaadtam, aztán meg jött a duma,h mert én nem keresek semmit....na ja, ha akkor otthagytam volna akkor nem itt tartanék, elszedte a pénzemet és az önbizalmamat!
2011. máj. 14. 10:14
 87/91 anonim ***** válasza:
Nézd, mi most vagyunk válófélben, gyerek 15 hónapos. Van olyan, hogy egy hónapban KETTEN kapunk 120 ezret, de 160nál többet sosem. (pedagógus házaspár, én még egyelőre itthon a picivel.) És a helyzetünk ellenére hoz visz kocsival, ha vizsgálatra kell vinni a lányukat, és egy szót sem szól,amikor bevásárolok a babának. Ha a férjed nem látja be, hogy a család az egységről szól, akkor az nem család. Én csak azt tudom mondani, hogy szívből kívánom neked, hogy minden jól alakuljon, de készülj fel, és a következő alkalommal, amikor trollkodik, hagyd ott.
2011. máj. 14. 21:56
 88/91 anonim ***** válasza:
47%

"A válasz írója 61%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 03:20" Nagyon primitív ember lehetsz. Fáj ha valakinek szerencséje van az életben, nem igaz? Én 20 éve vagyok a férjemmel együtt, és még soha nem kaptam tőle rosszat. Vannak normális család apák és férjek, csak ki kell fogni. Ez neked olyan nagy baj? Remélem a kérdezőnek is jól alakul a sorsa. Szívből kívánom.

2011. máj. 14. 22:56
 89/91 anonim ***** válasza:
Nem tekint téged nőnek és egyenrangú félnek.A baj az,hogy nagyon ki vagy szolgáltatva.Menekülj ha tudsz ebből a kapcsolatból.Nehéz lesz,mert ragaszkodni fog hozzád.Én ebben a cipőben voltam és elváltam 2 éve.A saját lábamon állok,van egy kiegyensúlyozott kapcsolatom.
2011. máj. 14. 23:25
 90/91 A kérdező kommentje:
Ami azóta történt: nagyon normális, azóta volt a gyerek keresztelője, családi buli, kitett magáért és figyelmes volt velem is. Azt mondta akkor azokat azért mondta, mert előtte én megbántottam és megsértettem és így akart visszavágni, mert fáj amiket mondtam és tudja nem így kellett volna előadni magát. Óvatos vagyok, remélem nem lesz több galiba.
2011. máj. 16. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!