Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elválnál, ha a férjed azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elválnál, ha a férjed azt vágná a fejedhez, (gyed-en vagyok) hogy tankold a saját pénzedből a kocsit, mert a tiéd nem az enyém? Hozzáteszem gyed-en vagyok kisbabával, a gyed-emet egy fillérig odaadom. Nagyon fáj ez és nem ez az első húzása.

Figyelt kérdés

Egy férfinak boldognak kéne lennie hogy van családja, mosok főzök takarítok, imádom a kisbabánkat, nem kérek tőle segítséget és a pénzem is odaadom. Más hasolnó megjegyzései is vannak, hogy rendeljek kaját ha van rá pénzem, csukjam be az ajtót mert ő fizeti a fűtést, stb...

Nem tehetek róla hogy nem mehetek dolgozni az 1. évben, baba pici még és egyébként is ketten vállaltuk. Segítsetek véleményekkel!

2011. máj. 2. 13:40
 21/91 anonim ***** válasza:
5%

nem válnék el, hanem gyalog, biciklin, vagy busszal járnék. A férjeden nagy teher van, ő sem tud végtelen mennyiségű benzint elállítani. Ha gyesen vagy, nem hiszem, hogy olyan sokat kéne járnod. Ahová menned kell, az mind elérhető babakocsival, vagy biciklivel.

És nem erre esküdtél, igaz? Hogy ha nem tetszik egy szó,akkor már bíróért kiáltozol!

2011. máj. 2. 14:07
 22/91 anonim ***** válasza:
35%
osszátok be közösen a pénzt! Nekem az jötT le, hogy te többet költenél, ő spórolna. kÉRDÉS, HOYG MIRE FUTJA?
2011. máj. 2. 14:09
 23/91 anonim ***** válasza:
90%
Hát, ha úgy gondolod, hogy nem fog változni, menj el. Mert jelenleg háztartási alkalmazott és nevelőnő vagy, néha meg k*rva, nem pedig feleség. Már bocs, nem bántásból írtam, de meglátásom szerint kb. így kezel téged.
2011. máj. 2. 14:10
 24/91 anonim ***** válasza:
96%

14:07! Hát a féjr mire tett esküt? Hogy uralkodik a feleségén? A közös pénzt úgy kezeli, mintha csak a sajátja lenne? Hogy elhanyagolja terhesség alatt? Hogy nem segít a közös gyerekükkel kapcsolatban? Stb, stb...

Biztos férfi vagy, lesír az írásoldról. :S

2011. máj. 2. 14:10
 25/91 A kérdező kommentje:

Utolsó! Az orvos 40km amint írtam, odáig elég fárasztó babakocsit tolni!!!

Igen, félelmetesen u.az a történet! Felettem is uralkodik és hanyagol testileg-lelkileg. MEnnyi idő alatt hoztad meg a döntést? Nálunk végig nyomta ezt a terhességem alatt, majd elköltöztem az 5 hetes kicsikémmel, mert alig volt tejem mert akkor is stresszelt, hogy miért nem főzök minden nap, stb., 10 hónapos korában újra összeköltöztünk és megint kezdődik előröl. Úgy tűnik.

2011. máj. 2. 14:11
 26/91 A kérdező kommentje:

Utolsó! Az orvos 40km amint írtam, odáig elég fárasztó babakocsit tolni!!!

Ez a 14:07-nek szól!

2011. máj. 2. 14:12
 27/91 anonim ***** válasza:
97%

Szia!

Nem akarlak megbántani, de olyan, mintha bejárónőnek+bébiszitternek+cselédnek tartana egyszerre, nem pedig az EGYENRANGÚ párjának.

Itt már az alapoknál baj van. Ha nem tudjátok ezt megbeszélni, és a problémát nem tudjátok kezelni úgy, hogy ez mindkettőtöknek jó legyen, előbb utóbb válás lesz a vége. Ez az "uraskodás" más felett nem fog jóra vezetni.

Igen is dolgozol otthon, nem olyan módon értékteremtőt,mint a férjed, de dolgozol. A gyereknevelés, a főzés, mosás, takarítás pedig 24 órás foglalatosság. Tetszik vagy sem,ezt be kell látnia. Ha nem, akkor fogd a gyereket, pakolj, és költözz el. Ha belátja, már megérte, ha nem, akkor meg eddig sem volt értelme.

Üdv!

2011. máj. 2. 14:13
 28/91 anonim ***** válasza:
93%

Én ezt nem bírnám elviselni, és félnék hogy a gyerekre is kihatna.....

Tuti bediliznék egy ilyen pasitó pszichésen.....

szóval én elhagynám.....

2011. máj. 2. 14:13
 29/91 anonim ***** válasza:
100%

13:53-as.

Jó amit írtál.Amikor a férjem hazajön és azt mondja,hogy mit csináltál ma itthon,akkor néha eszembe jut,hogy én is ezt csinálom.Hozzáteszem,hogy nincs konfliktusunk és van mikor úgy jön haza,hogy a játékok szanaszét,de hát minden percben nem hajolgatok le a játékokért,amikor terhes vagyok.Úgy is 5 percenként veszi elő a játékokat a lányom.

A gyed-em a közös számlánkra megy,amit a férjem kezel.Már csak azért is,mert hazafele ő vásárol be,ha éppen kell valami a boltból.Hónap elején bevásárolunk így tényleg csak az kell,ami friss áru.De ha mégis elmegyek valahova,akkor pénz van nálam vagy a kártyámat használom.És nem vágja a fejemhez hogy miért költök el pénzt.

Kedves kérdező!Ne hagyd magad befolyásolni.Adj hangot annak,ami nem tetszik.Mond meg neki,hoyg ez a viselkedés nem tetszik és abba hagyhatja,különben rossz vége lesz.

Tudom,hogy rossz vitába szállni,de mindennek van határa.Én sem szeretek veszekedni,de ami már tűrés határon kívül van,akkor nem hagyom magam.Te se tedd.

2011. máj. 2. 14:14
 30/91 anonim ***** válasza:
96%
A döntést kb. 2-3 év múlva hoztam meg. Túl soká.. Utólag visszatekintve, megkímélhettem volna magam a rengeteg megaláztatástól és idegtől. De utólag könnyű okosnak lenni. Ha az ember benen van a helyzetben, akkor még reménykedik. Szerettem jó ideig, aztán kiölte belőlem ezt az érzést. Végül akkor adtam be a papírt, mikor visszamentem dolgozni és önálló, normális keresetem volt. Válásnál a számomra fontos volt, hogy fel tudjam mutatni, hogy el tudom tartani a gyermekemet.
2011. máj. 2. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!