Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Te elválnál, ha a helyemben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te elválnál, ha a helyemben lennél? Tudsz tanácsot adni?

Figyelt kérdés
A rövid történet a következő. kb. 5 éve ismertem meg a feleségemmel, 2-3 hónap ismerkedést követően nem vártan teherbe esett. Mivel 50%ban én is ludas voltam, elvettem és elkezdtük megalapozni a közös életünk. A fogantatást követően elkezdte teljesen hárítja a szexet, amit először a terhességre, majd a szülés utáni depresszióra fogott, majd több év után bevallotta, hogy gondja van a szexszel és ezért nem hajlandó összebújni velem egyáltalán évekig. Az utóbbi 1 évben 2-3 havonta néha összejön valami, de az is inkább egy szánalmas szerencsétlenkedés, nem szeretkezés. Kapcsolatunk megindult a lejtőn lefele az intimitás hiánya miatt, amit egyre nehezebben tudtam tolerálni az elmúlt években. A kezdetekben felajánlottam, hogy menjen el pszichológushoz, menjünk el párterápiára, vegyünk könyveket próbáljuk közösen megoldani a problémát. Nem volt együttműködő és a mai napig sem oldódott meg. Egyre jobban eltávolodtunk egymástól érzelmileg, alig vannak közös programjaink, a közös vásárláson, a gyerekezésen és háztartás vezetésén kívül. Besegítek a háztartásban, vásárlásban, próbálok sokat foglalkozni a gyerekkel, próbálok az ő igényeire maximálisan támogatom anyagilag pl. tanfolyamok elvégzése, odafigyelni pl. meglepem virággal, főzök neki, elviszem fagyizni, étterembe. Szoktunk beszélgetni is gyakran. (a szex téma az tabu) Mindezek ellenére rosszul érzem magam ebben a kapcsolatban. A kislányom imád, rendszeresen játszok vele, olvasok, nagyon hiányzok neki, hacsak fél napot nem vagyok otthon, pedig nem annyira pici. Neki így kerek a család: apa és anya. Lassan 2 éve örlődök, lelkiismeret furdalásom van a gyerek miatt, ha elválnék, alig látnám. Ő mivel nem tudott elhelyezkedni a GYES után, jövedelme sincs, csak a szüleihez tudna visszaköltözni ami 150 km-re van, ahol most élünk. Ez gyakorlatilag azt jelentené, nem láthatnám a gyerekem. Ugyanakkor nem teljes az életem, "szerzetesként élek" egy látszathazásságban. Fiatal, 30 éves férfi vagyok.

2012. aug. 9. 12:31
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
2012. aug. 9. 14:34
 22/40 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat.
2012. aug. 9. 14:43
 23/40 anonim ***** válasza:
95%

Én nő vagyok és a férjem volt ilyen. Nem volt különösebb oka, csak nem voltak nagy igényei. Nálunk a max 4 hónap volt, hogy nem történt semmi.

Képzelheted mennyi mindent bevetettem a dögös ruháktól, a szexi táncon keresztül az itt és most megkívántalakig. Semmi sem hatott. Sőt, azt mondta kifejezetten utálja ha szájjal kényeztetik (ezt egy 28 éves férfitől képzeld el!!!).

Úgy mentem hozzá, hogy ezekkel tisztában voltam. Tudtam, hogy nem ez az élet legfontosabb dolga, alapjában véve jó ember és szerettem, ezért összeházasodtunk. De aztán az intimitás hiánya teljesen felőrölt. Még az összebújva elalvás sem ment neki! És egy idő után már olyan frusztrált voltam a tehetetlenségtől, hogy egy hisztis házisárkány lettem.

Beszélni nem lehetett vele, megcsalni nem akartam, ezért elváltunk.

Pár évre rá leültünk beszélgetni, azóta már újraházasodott, de ugyanaz volt a történet ott is. Azt mondta neki nincsenek ilyen igényei.

Egyszerűen vannak ilyen emberek...

Őszintén remélem, meg tudod oldani a problémátokat.

De én mondjuk nem bántam meg a válást (igaz nem volt gyerek), most boldog vagyok a férjemmel és van közöttünk bőven intimitás.

2012. aug. 9. 14:50
 24/40 anonim ***** válasza:
55%

Kedves Red4me nem, nem vagyok vörös :) barna vagyok. :) egyébként hiába nevetsz, én ismerek ilyen nőt. magam is hasonló vagyok, de mondjuk aki egyedül neveli a gyerekét, az nagyobb valószínűséggel vállal be ilyen kapcsolatot, sőt kifejezetten örülhet is neki. ezen kívül az ismerettségi körömben is van olyan nő, aki nem akar összeköltözni senkivel, csak szeretői vannak (mind házas) Mondjuk a kérdezőnek ez a felállás nem ideális, de egy anyuka már megfelelő lenne.

Egyébként a feleségnek is elege lehet. Ő ilyen és kész. Ha változni akart volna, akkor már tett volna lépéseket. De nem akar. neki így jó, és nagyon nagy nyűg lehet, és frusztrálhatja, hogy a férje meg elégedetlen, mert ezt is tudja. Szóval egyszerűen nem illenek össze. De van a kislány ugye, aki miatt a válás sem egyszerű, hiszen valamelyik szülőjét úgymond elveszítené.

2012. aug. 9. 15:07
 25/40 anonim ***** válasza:
100%

Tehát 33/N szerinted az a normális, hogy 30 éves korától élete végéig valami szeretője legyen, ha akar szexet? Hát fura egy nő vagy, az biztos. Egyetlen normális nő sem egy olyan férfira vágyik, aki csak lyuknak használja hosszútávon és főleg nem 30 felett.

Kérdező. Válj el. Nem a te problémád, nem tudod megoldani helyette, amint látod, mindig ezek tették tönkre a kapcsolatait mégsem kapott a fejéhez, te is hiába kapálózol, ne te szívd már a legnagyobbat, azért mert normális vagy.

150 kilométer meg 2 óra sincs autóval, más dolgozni jár ilyen messzire, nem hinném, hogy emiatt nem fogod látni a gyereket. HA neki ítélik.

2012. aug. 11. 11:33
 26/40 anonim ***** válasza:
64%

Én nem válnék, Szeretőt tartanék.

A gyerek teljesen össze fog törni, ha elmész.

A feleséged pedig nem érdemli meg, hogy hűséges legyél!

2012. aug. 11. 13:01
 27/40 anonim ***** válasza:
58%

Kedves 25ös. A gyereket nem fogja látni annyit amennyit kellene. Ez teljesen biztos. Lehet hogy neked nem megterhelő órákat utazni minden nap, de van akinek igen. És nem csak anyagiakra gondolok. Szerinted jó annak a gyereknek ha két hetente kötelezően péntek este utazgat, aztán meg vissza vasárnap? Szerintem nem jó. És lassan nem is lesz rendszeres kapcsolattartás. Persze ezt is meg lehet szokni, ha nagyon muszáj. De nem nagyon muszáj. Miért lenne az?

Nem mondtam hogy normális teljesen az olyan nő. De van aki olyan. Különösen akinek több pasija van egyszerre. Nem is egy ilyet ismerek. Egyszerűen nem akar elköeteleződni, és jó így neki. És mivel a kérdező rendes fazon, szerintem ez az egy járható út van addig, amíg a gyerek nagyobb lesz. Mert nyilván, ha nem lenne a lánya, nem lenne kérdés hogy már régen otthagyta volna a feleségét. A gyerek kérdést csak az érti meg, akinek kicsi gyereke van, és csak egy férfi, mert a nő a gyerekkel marad, neki nem fog hiányozni a kicsi. A pasinak meg igen. Ezért nem lépnek ki egy rossz kapcsolatból sokszor a férfiak, mert hiányozna a gyerekük. És ez teljesen érthető. Ha megoldható lenne, a legideálisabb az lenne, hogy a szomszéd utcába költözne a pasi, és így naponta találkozhat a gyerekkel, mégis külön életük lenne a feleséggel. De ahogy látom ez nem megoldható... Hát ehhez kell alkalmazkodni. ez van.

2012. aug. 11. 13:32
 28/40 anonim ***** válasza:
100%
Én hasonló cipőben járok ,mint a kérdező, de közöttünk elég nagy a korkülönbség és habár már nem vagyok olyan nagyon vehemens, de igényelném a testi kapcsolatot.Egy évben esetleg négyszer bújunk össze, de annak sincs már semmi értelme, mert a szerelem kiégett és nálam még az érzelem is számít. Én is a gyerekek miatt maradok, hiszen már átéltem egy válást vagyis egyszer már " belehaltam ". A kérdező problémáját megértem, mert valamilyen módon szereti a feleségét, de a lánya sorsa sokkolja. A kislány az adu. Ezt tudja a feleség is és evvel szinte észrevétlenül zsarolja. Én már a kenyerem javát megettem, de a kérdező fiatal és joga van a teljes élethez. Ha mégis ugy dönt,hogy feláldozza magát tartson szeretőt ugy ,hogy a feleségnek ne fájjon, mert ez valahol megalázás még ha ő is tehet róla és később ha a kicsi nagykorú lesz lehet továbblépni,vagy változik a helyzet. Ha arra gondolok egy házasságban a nő vagy a férfi hányszor de hányszor "adja oda magát",mert a másik vágyik egy kis kielégülésre és ez szerintem nem megvetendő,sőt ....,akkor ezt a kérdező felesége is megtehetné,mert ebben a játékban a férj mégsem egy idegen ! A feleségnek meg lett volna már arra ideje,hogy elgondolkozzon ,hogy a férjem egy egészséges férfi akinek a szereteten kivül vannak és lehetnek egyéb vágyai is. Itt valami nincs rendjén !
2012. aug. 11. 19:48
 29/40 anonim válasza:
82%

És még vannak ilyen csodás férfiak??Nekem nem jutott sajna,pedig én is mindent megtettem.

Jó ember vagy!!!

2012. aug. 11. 20:33
 30/40 anonim válasza:
Ui:Gyermek miatt nem szabad maradni.ő inná meg a levét.Ennek olvass utána,kérdezz meg egy gyermek pszichológust.
2012. aug. 11. 20:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!