Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Üdv! Nagy probléma történt. Valaki tud tanácsot adni?
A családomban nagyjából minden rendben volt egy ideje.... nagyjából...De most nagy probléma van.Kiderült, hogy az apám 4-5 éve csalja az anyámat,apám 4-5 éve albérletbe teszi,fizeti a dolgait,a r***bancnak....egy jó pár éve folyton veszekedett az anyámmal,hogy MI minden pénzét elköltjük.Bizonyitékok vannak erre,de nem ismeri be,és még neki áll feljebb...(A bizonyítékokat nem szeretném kiírni)Az anyámmal el akarunk költözni,DE
1.Nincs pénzünk
2.Korán kell költöznünk,mert apám játssza a fejét,hogy takarodjatok,vagy folyton azt hajtogatja,hogy takarodtok a nagyanyámhoz....Tudtok tanácsot adni?Én már minden reményem elvesztettem...kérlek siessetek...Köszönöm
14/F
Amit előző írt. Vagy apádnak mondani, hogy fizesse nyugodtan az albérletet, csak ti laknátok ott (pontosabban mégis egy másikba). Szóval ugyanott tartana, csak maradhatna otthon a nővel és titeket albérletezne.
Elhiszem, hogy nagyon rossz lehet, csalódtál és kilátástalanságot látsz, de nem tud csak úgy titeket kirakni ne félj.
Anyukádat támogasd, neki is őrült nehéz, legalább ti ketten támaszkodjatok egymásra.
Szép dolog tőled, hogy keresed a megoldást, de szerintem ezt a dolgot a mamádnak és a papádnak kell megoldani, és nem neked.
Sajnálom, hogy így alakult, de úgy gondolom, akárhány, és akármilyen megoldást fogunk is tanácsolni, dönteni a mamád fog, és hidd el, meg fogja oldani! Ő a felnőtt, az ő dolga, és meg is teszi!
Menjetek Anyukáddal a nagyanyátokhoz.
Ha házasságban éltek a szüleid és közösen vették a házat, lakást ahol éltek, akkor annak a fele az Anyukádé.
A bíróság kötelezi az Apádat, hogy fizesse ki Anyukádnak ami jár, ha már elüldözött benneteket a közös lakásból.
Kötelezi még arra is, hogy amíg tanulsz, addig gyerektartást fizessen.
Bárki is írta ezt a segély kérést , mondom most hogy örültem volna ha előbb ezt az oldalt olvasom..
Sok hasznos dolgok jutott volna az eszembe, nem az a lényeg mennyien az én szám ize szerint írnak , inkább az hogy akad sok jó ötlet.
Mondhatnám hogy egy jó ügyvéd megmondja mit lehet tenni , mi az amit mellesleg.. és ez a lényeg .. nem a törvény..
Én bizony a törvényes utat akartam .. hittem benne és rájöttem pont ők vágnak át ..
a nagy törvényekkel .amit azért alkottak meg mindent lelassítsanak és nem megoldjanak és mellette jó sok pénzt vegyenek fel mindezért .
A mellék utat kell keresni és olyan ügyvédet aki tud más megoldást is , pont ahogy az apád teszi .
Nem illetem a tettét cselekedetét szép szóval , de olyan módszer a megoldás minden bajra !!! Kérlek, próbálj ilyen irányba is gondolkodni , bármilyen korú vagy !! El lehet az ötletedet mondani az édesanyádnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!