Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Üdv! Nagy probléma történt. Valaki tud tanácsot adni?
Figyelt kérdés
A családomban nagyjából minden rendben volt egy ideje.... nagyjából...De most nagy probléma van.Kiderült, hogy az apám 4-5 éve csalja az anyámat,apám 4-5 éve albérletbe teszi,fizeti a dolgait,a r***bancnak....egy jó pár éve folyton veszekedett az anyámmal,hogy MI minden pénzét elköltjük.Bizonyitékok vannak erre,de nem ismeri be,és még neki áll feljebb...(A bizonyítékokat nem szeretném kiírni)Az anyámmal el akarunk költözni,DE
1.Nincs pénzünk
2.Korán kell költöznünk,mert apám játssza a fejét,hogy takarodjatok,vagy folyton azt hajtogatja,hogy takarodtok a nagyanyámhoz....Tudtok tanácsot adni?Én már minden reményem elvesztettem...kérlek siessetek...Köszönöm
14/F
2012. jan. 2. 20:06
11/14 anonim válasza:
Én is 14 éves vagyok...hasonló a helyzet, csak éppen engem szokott néha néha megverni faterom de ott a helyzet sokkal rosszabb...szerintem szúrd le...énis néha gondolkozok rajta
12/14 anonim válasza:
Előző vagyok...kezd le híresztelni és mikor anyudnak dolgoznia kell , neked meg suliba menned akkor szökjetek el és kezdjétek terjeszteni a hírt
13/14 anonim válasza:
Vagy pedig üsd le... szerezz valami erős cuccot ( pl kloffoló,kalapács,vagy baseball ütő vagy akármi más,üsd le a tarkóján vagy pedig a feje hátsó részén, ha elájult akkor lopjátok el az értékeket, ameddig nincs magánál pedig zárjátok be valahova...de mondjuk így tudja hogy ti voltatok... :S
14/14 anonim válasza:
Hát :S ha ilyen vadállat akkor Nektek kell megölni, mielőtt ő öl meg titeket :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!