Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te elválnál, ha a helyemben lennél? Tudsz tanácsot adni?
"olyan valakit kell keresned, aki elég önálló, és nem igényli a naponta történő találkozást. 30-on felül vannak ilyenek ... 33/N"
:D
Szeretném megkérdezni hogy vörös vagy?
nem hiszem, hogy a gátlásossággal van gondja, a problémája mély traumatikus eredetű lehet. Sokat nem tudtam kiszedni belőle. Egyrészt nem is érdekli a szex - állandóan felháborodik, hogy az idex.hu oldalon ilyen cikkek vannak -, alig tud felizgulni, ha összebújunk a petting közepén azt mondja, hogy hagyjuk abba, mert neki nem jó, fájdalmas neki a közösülés, egyáltalán nem képes élvezni a szexet. Sajnos ez olyan pont, hogy nem tudok neki segíteni, hiába vagyok türelmes meg segíteném átlendíteni a holtponton. Nem megy. :(
Amikor megismerkedtünk nagyon bújós volt, akkor nyomát se láttam bármi problémának - igaz nagyon tapasztalatlan voltam - , lehet meg is játszotta magát, meg hát nagyon szerelmes is volt és én is szerettem nagyon. Egyébként tényleg szeret - ezt érzem, meg nagyon sok mindent megtesz értem. Csak hát az intimitás nem klappol.
5 éves kapcsolat, házastárs, közös gyerek... komoly gondjai vannak a szexel, kifejezetten rossz neki, én már azt nem tolerálnám hogy erröl nem hajlandó velem őszintén beszélni.
Tehát ha van valami régi trauma, fel nem dolgozott élmény, leszbikus, aszexuális, velem van baj, bármi is legyen ez, ha ezt velem nem osztja meg az jóval jobban sértene mint a szex hiány. Ez nekem jár, ha ő nem igy gondolja akkor még a sanszot sem adta meg nekem arra hogy segithessek ezt megoldani.
Hát, már vagy 10 perce olvasgatom a történetet, és nem tudok felocsúdni... az biztos, hogy a történeted alapján sok tanulságot levontam a saját kapcsolatommal kapcsolatban..
A feleséged biztosan valami nagyon komoly lelki problémával küzd, szerintem is erőltesd a pszichiáterre, mondd neki, hogyha ennyit se képes bevállalni érted, akkor ez semmit sem ér.. Hiszen így is van. Biztos vannak hibáid, de a leírás alapján hihetetlenül odaadó, és türelmes lehetsz. Valószínűleg azt is te fizetnéd, neki "csak el kéne járnia", és megmentenie a házasságát.. Eszméletlen, hogy erre egyesek nem képesek, ilyen fokú megértés mellett SEM.
Nekem átlagon felüli a szexuális életem, nagyon elégedett vagyok a partneremmel, az odaadásával, az összehangoltságunkkal... NEM tudom elképzelni, hogy te hogy tudtad ezt évekig, vagy akár egész életedben nélkülözni... Számomra ez felfoghatatlan, és nagyon szomorú :S Mindenképpen tegyél/tegyetek magadért/magatokért, mert így nem lehet minőségi, boldog életet élni.. Ez - ahogy említetted - vegetálás, szerzetes-lét. Nem házasság.
20/L
Jó, de itt már olyan szinten kell belemerülni a témába amennyire csak lehet, itt már nincs titok, a következő lépés már úgyis csak az lehet hogy vége.
Szóval itt már nincs pironkodás, magának megy? Mással menne? Van szituáció amire beindul egyáltalán? Legyen az bármi. Mondja ki ezeket, ha tudsz részt veszel benne, ha nem akkor sajnos nincs megoldás a részedröl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!