Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szeretem a feleségem és meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem a feleségem és meg akarom tartani! Érdemes?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A feleségem néhány nappal ezelőtt bejelentette,hogy már 1 hónapja viszonya van valakivel és el akar hagyni.

Azzal indokolta,hogy az utóbbi időben eltávolodtunk egymástól,nem mutattam felé hogy szeretem és már nincs meg az a tűz ami a másikkal most meg van.

Fájó,de ezt a hibámat el kell ismernem,tényleg elhanyagoltam és nem figyeltem rá eléggé.

Ettől függetlenül én úgy gondolom az akkor sem megoldás ha más karjaiba rohan,le kell ülni és a problémákat meg kell beszélni.

Mindezek ellenére én mégsem szeretném,hogy elhagyjon.

Azóta már beszéltünk róla és azt mondta még nem biztos a döntésében.Hogyan győzzem meg arról,hogy egy pillanatnyi lángolásért ne rúgjon fel egy kapcsolatot,családot?

Nincs köztünk veszekedés,hangos szóváltás,a gyerekek semmiben nem szenvednek,csak elhidegült tőlem.

18 éve élünk együtt,van 3 csodálatos gyermekünk akik még iskolába járnak.

Tudom,képes lennék változni,újra olyan lenni mint rég mert még így is őrülten szeretem és a viszonyát is hajlandó lennék megbocsájtani.

Szerintetek érdemes küzdeni azért,hogy velem és a gyerekekkel maradjon?/mert azok nálam maradnak ha válunk,ezt megbeszéltük/

Vagy engedjem el? Abba belehalok!

Aki volt már hasonló helyzetben az kérem adjon tanácsot,mit kellene tennem?

2012. júl. 21. 16:10
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:

Azt én sem értem, milyen anya...

99% hogy a donteset meg meg fogja banni, ha van egy kis esze!

Örülök, hogy a gyerekek veled maradtak, és ezt elvezed!

Kitartást!

2012. nov. 28. 15:54
 42/42 anonim válasza:
Sziasztok! A film cimét lehet tudni? Köszönöm.
2019. okt. 6. 06:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!