Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szeretem a feleségem és meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem a feleségem és meg akarom tartani! Érdemes?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A feleségem néhány nappal ezelőtt bejelentette,hogy már 1 hónapja viszonya van valakivel és el akar hagyni.

Azzal indokolta,hogy az utóbbi időben eltávolodtunk egymástól,nem mutattam felé hogy szeretem és már nincs meg az a tűz ami a másikkal most meg van.

Fájó,de ezt a hibámat el kell ismernem,tényleg elhanyagoltam és nem figyeltem rá eléggé.

Ettől függetlenül én úgy gondolom az akkor sem megoldás ha más karjaiba rohan,le kell ülni és a problémákat meg kell beszélni.

Mindezek ellenére én mégsem szeretném,hogy elhagyjon.

Azóta már beszéltünk róla és azt mondta még nem biztos a döntésében.Hogyan győzzem meg arról,hogy egy pillanatnyi lángolásért ne rúgjon fel egy kapcsolatot,családot?

Nincs köztünk veszekedés,hangos szóváltás,a gyerekek semmiben nem szenvednek,csak elhidegült tőlem.

18 éve élünk együtt,van 3 csodálatos gyermekünk akik még iskolába járnak.

Tudom,képes lennék változni,újra olyan lenni mint rég mert még így is őrülten szeretem és a viszonyát is hajlandó lennék megbocsájtani.

Szerintetek érdemes küzdeni azért,hogy velem és a gyerekekkel maradjon?/mert azok nálam maradnak ha válunk,ezt megbeszéltük/

Vagy engedjem el? Abba belehalok!

Aki volt már hasonló helyzetben az kérem adjon tanácsot,mit kellene tennem?

2012. júl. 21. 16:10
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:

30 évvel ezelött váltam el a férjemtöl,mert szerelembe esett a barátnőmmel,akkor a fiunk 2 éves volt én meg 25 éves csinos nö...a gyerekről is lemondott..

2 hete találkoztunk ujra,megbeszéltük a multat,lezártuk..

és lássatok csodát ujra szerelembe estünk,mindketten szabad emberek vagyunk

tehát a tanulság,nem kell a válást elhamarkodni,a megbocsájtás kellemes érzés,fiatalon is nem muszaj a biroságra szaladni...csak lassan,az idö is megoldja a gondokat

2012. aug. 7. 16:53
 32/42 anonim ***** válasza:

megnéztem a filmet köszönet érte ! honnan lehet tudni,hogy ilyen filmek is vannak? ha nem ismerem a cimet

hogyan keressek ?

2012. aug. 7. 19:30
 33/42 A kérdező kommentje:
Bárcsak az én feleségem is így gondolkodna és nem hamarkodna el semmit,de most az érzelmei teljesen elvakítják. :(
2012. aug. 7. 21:04
 34/42 anonim ***** válasza:

TÜRELEM ! csináld meg a filmben emlitett 40 napos programot,igaz a vallási töltés talán sántit..én a vonzás törvényében és a pzitiv gondolkodásban hiszek

foglalkozz többet a gyerekeiddel,ha ö lemondana róluk az uj pasi kedvéért,akkor külön is le van sz@rva...

2012. aug. 8. 14:40
 35/42 A kérdező kommentje:

Sikerült megszereznem a könyvet,igyekszem végigcsinálni bár a vallásos töltetű dolgok kissé távol állnak tőlünk. Azokat szerintem elhagyom,de a többit megcsinálom. Kérdés ő mennyire lesz ebben partner,de én csinálom ha akarja ha nem.Mit lehet tenni,ilyen a szerelem :)

Igen,igyekszem pozitívan állni a dolgokhoz,még ha nem is mindig könnyű,de akkor sem fog összetörten látni. Összezuhanok amikor senki sem lát.

2012. aug. 8. 17:05
 36/42 anonim ***** válasza:
A vallásos részét nyugodtan kihagyhatod, nem az a lényeg. Az a lényeg, hogy bennetek -sőt!-, hogy magadban higgy!
2012. aug. 9. 10:49
 37/42 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatást,úgy lesz. Rajtam ezután nem fog múlni a kapcsolatunk.
2012. aug. 9. 18:58
 38/42 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Megirnad, hogy mi tortent azota?

2012. okt. 24. 13:47
 39/42 A kérdező kommentje:
Az történt,hogy augusztus 30.-val elváltak útjaink és azóta is külön élünk. Ő az új partnerével én a gyerekekkel. Eleinte bántott a dolog,de már túl vagyok rajta és megpróbálok csak a jelenre és a jövőre koncentrálni. Nem mondom,hogy mint társ nem hiányzik,néha azért magányos vagyok és talán még szeretem is valamennyire,de akkor sem kellene már vissza a régi életem. Nem tudok megbocsájtani. A gyerekekkel szépen elvagyunk,szerencsére elfogadták és jól viselik az új helyzetet. A legnehezebb az a többlet munka ami most nyakamba szakadt,néha elfáradok rendesen mire ágyba kerülök,de a gyerekek szeretete és ahogy kitartanak mellettem az mindenért kárpótol.
2012. nov. 24. 16:19
 40/42 anonim ***** válasza:
hmm. :( köszönjük hogy leírtad a fejleményeket, sajnálom. Pedig sokan szurkoltunk érted. Nem akarlak sajnálni, mert ettől így is biztos nehéz lehet neked, de együtt érzek veled. Akkor sem bírok napirendre térni milyen anya az aki elhagyja a gyerekeit!!! Nem értem. Éld túl valahogy a mindennapokat, ki fog sütni a nap, és egyszer majd minden helyre jön, amikor túl leszel ezen az egészen. Sok erőt Neked!
2012. nov. 24. 18:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!