Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy tettétek magatokat túl a váláson? Nekem sajnos még most sem sikerült. Február óta élünk külön, van egy 3 éves lánykám.
Azt hiszem, nem. Úgy rémlik inkább az önsajnálat dominált egy időn túl. A sértett hiúságom, az önbizalmam a béka feneke alá süllyedt. Akkor a többi fájdalom is a felszínre tört, hogy mindenki csak kihasznál, és senkire sem lehet számítani.
De ezt is biztosan mindenki másként éli meg, én hajlamos vagyok arra, hogy magamat hibáztassam, és sajnáljam.
én is ismerem az illetőt, a gyerek bölcsis gondozónénije. amúgy egy aranyos nő, de soha nem gondoltam volna, hogy ez pont kettőjükkel történik meg
és ilyenkor mindig arra gondolok, hogy milyen jó volt nekünk is az elején, most neki isolyan jó
meg ugyanott vannak, ahol én laktam vele 4 évig :(
különben átérzem a helyzetedet. nekem is volt "szerencsém" átélni hasonlót. mondjuk ott teljesen más volt a szituáció.
fogadd el, hogy vége. akárhogy is küzdesz ellene az csak neked rossz!
igazából nem tudom, valahogy nem kellettem már neki sem mint anya, sem mint nő
amikor kidobott megkérdeztem, hogy miért, azt mondta, hogy egyszerűen nem passzoltunk össze
már érezte kb 3 éve :(
meg hogy sírjak csak mert megérdemlem :(
magamnak köszönhetem
köszönöm a válaszokat
akinek még van esetleg pozitív példája, adhatna még egy kis erőt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!