Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ti hogy tettétek magatokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy tettétek magatokat túl a váláson? Nekem sajnos még most sem sikerült. Február óta élünk külön, van egy 3 éves lánykám.

Figyelt kérdés
Közben látom, hogy a fb-on üzengetnek egymásnak, hogy így meg úgy szeretik egymást. A nőnek is van 2 fia 6 és 13 éves. Vajon végleg egy pár maradnak, vagy ő is szenvedni fog mint én?
2012. júl. 6. 08:36
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
és nem vagy "féltékeny" a volt férjedre, hogy neki van párja?
2012. júl. 6. 11:55
 12/33 anonim ***** válasza:

Azt hiszem, nem. Úgy rémlik inkább az önsajnálat dominált egy időn túl. A sértett hiúságom, az önbizalmam a béka feneke alá süllyedt. Akkor a többi fájdalom is a felszínre tört, hogy mindenki csak kihasznál, és senkire sem lehet számítani.

De ezt is biztosan mindenki másként éli meg, én hajlamos vagyok arra, hogy magamat hibáztassam, és sajnáljam.

2012. júl. 6. 12:13
 13/33 anonim ***** válasza:
mindíg eszedbe fog jutni,hisz ott a lányotok akit néha látni akar majd szerintem,de ki tudja.szóval,minél jobban emészted magad annál rosszabb lessz neked és a gyerkőcnek is.én mikor elváltam egyedül maradtam a 7 hós fiammal akkor azt éreztem vége mindennek,elindultam a lejtőn minden nap bőgtem,hánytam az idegtől nem ettem elájultam,szépen tönkretettem magam.közben a fiammal sem tudtam foglalkozni annyira mint szerettem volna,aztán egyszer csak azt mondtam,hogy dög.ljön meg és csak a rossz tulajdonságaira gondoltam,így lassan megutáltal de úgy igazán.direkt itt járt el a nőcskéivel a házunk előtt,ma már nincsenek együtt,nincs 1 normális kapcsolata,én 1 éve vagyok boldog kapcsolatban!kitartás és igenis ki kell,hogy sírd magad,de ne törj össze mint én,nagyon rossz tudom,de a gyereknek élsz,ő ad neked erőt!!!
2012. júl. 6. 12:56
 14/33 anonim ***** válasza:
11-es kérdés, kedves kérdező! Nem segít! Nem vagyok féltékeny a volt partnereim új párjára/párjaira. Sőt, kezet is fogok velük, ha úgy alakul. Hiszen van közös témánk. Ráadásul sokkal könnyebben elvisel az ember egy ismert valakit, mint egy ismeretlent, akiről csak képzelődik és akire csak utálkozik. Lehet, hogy szemtől szembe pár szó után már nem is olyan utálatos az illető.
2012. júl. 6. 13:02
 15/33 A kérdező kommentje:

én is ismerem az illetőt, a gyerek bölcsis gondozónénije. amúgy egy aranyos nő, de soha nem gondoltam volna, hogy ez pont kettőjükkel történik meg

és ilyenkor mindig arra gondolok, hogy milyen jó volt nekünk is az elején, most neki isolyan jó

meg ugyanott vannak, ahol én laktam vele 4 évig :(

2012. júl. 6. 13:04
 16/33 anonim ***** válasza:
és miért ment tönkre a kapcsolatotok? hogyan jutottatok idáig?
2012. júl. 6. 13:44
 17/33 anonim ***** válasza:

különben átérzem a helyzetedet. nekem is volt "szerencsém" átélni hasonlót. mondjuk ott teljesen más volt a szituáció.

fogadd el, hogy vége. akárhogy is küzdesz ellene az csak neked rossz!

2012. júl. 6. 13:45
 18/33 A kérdező kommentje:

igazából nem tudom, valahogy nem kellettem már neki sem mint anya, sem mint nő

amikor kidobott megkérdeztem, hogy miért, azt mondta, hogy egyszerűen nem passzoltunk össze

már érezte kb 3 éve :(

meg hogy sírjak csak mert megérdemlem :(

magamnak köszönhetem

2012. júl. 6. 13:48
 19/33 anonim ***** válasza:
Ahi ilyen érzéketlen, nem is érdemes meg téged. Minél hamarabb kiderült, annál jobb.
2012. júl. 6. 14:10
 20/33 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat

akinek még van esetleg pozitív példája, adhatna még egy kis erőt :)

2012. júl. 6. 14:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!