Olyan felhasználók segítségét kérem, akik már jártak így. Hogy tettétek túl magatokat rajta?
Most ért véget egy baráti kapcsolatom, ami már 6 éve tartott. Az eltelt több mint fél évtized alatt nagyon jó barátok lettünk (legalábbis azt hittem), közösen jártunk szórakozni, sokat lógtunk egymásnál, minden gondunkat, bajunkat megosztottuk egymással. Voltak súrlódások, de ezeket mindig megbeszéltük. Viszont most sajnos végérvényesen megromlott a kapcsolatunk, már lassan 3 hónapja. Elszállt magától, mert összejött neki az élet, és már nem vergődik velem. A legutolsó beszélgetésünk alkalmával is megsértett, és nem is kért bocsánatot.
Azt hittem, h megismertem az évek alatt, és megbízhatok benne, de úgy néz ki, nagyon pofára estem.
Ti, akik jártatok így, hogyan tettétek túl magatokat a csalódáson? Mit tennétek a helyemben?
El kell felejteni. Az ember állítólag hétévente megváltozik. Nála most jött el ez a változás.
Ne aggódj, majd lesz új barátod!
Köszönöm!
Ami még fájó, h a közös ismerőseinkkel ugyanúgy viselkedik, mint eddig, csak én lettem megtisztelve ezzel viselkedéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!