Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy tettétek magatokat túl a váláson? Nekem sajnos még most sem sikerült. Február óta élünk külön, van egy 3 éves lánykám.
Ne törődj velük. Most még nehéz a szíved, gyászold meg, aztán engedd el. Csak úgy lehetsz szabad, és úgy kezdhetsz te is új életet.
Ha eljutsz oda, hogy magadban őszintén minden jót kívánsz nekik, akkor nem marad már benned keserűség, másik kapcsolatot kezdhetsz te is.
úgy érzem, hogy nem bírom ki, én még szeretem,
és nem értem miért kellett neki más
karácsonykor sírt, hogy szeret, aztán meg januárban másé lett. :(
ismerős és én se értem, nekem februárban sírt még, hogy én vagyok az élete, márciusban elhagyott
igaz mi nem voltunk még házasok, de mindig velem tervezte
persze azóta van neki más
kitartást neked!
Sírd ki magad nyugodtan. De aztán állj fel, gyereked van, neki pedig joga van egy kiegyensúlyozott anyához, boldog gyerekkorhoz. Menjetek gyerekes társaságba, és próbáld magatokat kívülről nézni. Sajnos, nagyon sokan járnak úgy, mint te. Köztük én is, engem két kisgyerekkel hagytak ott.
De csinálni kell, mert a dolgoknak menniük kell, lehetőleg aránylag jó úton.
Mindig kicsi célt tűzz ki.
pl. most pedig felkelek és ellátom a kislányomat. Jól fogjuk érezni magunkat egymással.
Vagy. most elmegyünk sétálni, kirándulni, fagyizni.
Ha ez már jól megy, jöhetnek a távolabbi célok. Mindig egy kicsivel nézünk tovább.
Sok szerencsét és sok erőt kívánok neked, nektek.
és nektek aztán lett párotok, illetve az exnek megmaradt az új firss kapcsolata
nagyon hiányzik valaki, nincsenek barátaim sem :(
Nem tudom megmaradt-e neki. Nekem nem lett párom, 3 éve történt a szakítás. Egyelőre félek is az újtól.
Nekem sincsenek barátaim, aki nem gyerekes annak más módon folyik az élete, a munkahelyemen nem szeretnék közelebbi barátságot, családom pedig nincs, a gyerekekkel maradtunk egymásnak.
Ez van, ezt kell szeretni, illetve ebből kihozni a legjobbat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!