Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Válás esetén hogy alakul a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válás esetén hogy alakul a gyerektartás? A férjem fizetése 80000 Ft, amiből az első házasságából született gyerekére már fizet 24000 Ft-t.

Figyelt kérdés
Ha mi is elválunk akkor az én gyerekem kevesebb pénzt fog kapni, mert ugye csak a fizetés 50%-át lehet levonni ilyenekre. Nem tartanám igazságosnak, ha az első szülött gyereke 24000 Ft-t kapna, a közös gyerekünk pedig csak 16000 Ft-t. Hogy zajlik egy ilyen per?

2012. jún. 24. 23:32
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
9%
Újra 71 %-os vagyok! Igaza van az előttem szólónak. Tényleg kezd nekem is teli lenni a ... veletek. Nem általánosítok, nem vagytok egyformák. De a többsége tényleg ilyen. Eljátszátok itt a nagy magyar anyát. Szegén anyuka megy a bíróságra a gyámügyre, a családsegítőhöz a sok alaptalan hazugságával. Ott meg megsajnálják őket. Hova lesz ez a világ.
2012. jún. 25. 00:25
 22/47 anonim ***** válasza:
44%
26-os. A gyereknek nem az anyánál a helye!!!!!!! Ott a helye ahol a testi erkölcsi szellemi fejlődés jobban biztosított. Hát az ilyen nő itt nagyon ritka ahol ez mind meg van. :)
2012. jún. 25. 00:26
 23/47 anonim ***** válasza:
23%
És ilyen nők szülnek gyereket és nevezik magukat anyának, tiszta szégyen, mi megy ebben az országban.
2012. jún. 25. 00:31
 24/47 anonim ***** válasza:
9%
Jaj a sok felelossegteljes apa, aki az elso jott ment ribivel elmegy mikozben az anya otthon van a gyerekkel es varja ot haza. Nevetsegesek vagytok:d nem is tudom kik miatt mennek tonkre nagyobb szazalekban a csaladok,kik miatt van tobb bantalmazas meg gyilkossag. Jot mulattam,koszi,
2012. jún. 25. 00:36
 25/47 anonim ***** válasza:
55%
Na basszus, megnézném ezt a sok minta férfit(?), mit csinálnának, ha nekik kéne felnevelni a gyereket/gyerekeket, és nem a haverokkal, sörözőben vagy csajozással tölthetnék az idejüket. Tisztelet a kivételnek.
2012. jún. 25. 00:41
 26/47 anonim ***** válasza:
7%

"sok jöttment ribi", akkor most magadról beszélsz XD

Hát jó véleménnyel nem vagy magadról, az biztos.

2012. jún. 25. 00:41
 27/47 anonim ***** válasza:
23%
Huh 68% te rettento vicces vagy,a humorod paratlan, na azzal sem fogsz a labarol levenni senkit..meg gondolom massal sem :) na jo ejt a sok elveszett szerencsetlennek.
2012. jún. 25. 00:44
 28/47 anonim ***** válasza:
27%

Semmi humor nem volt benne, te nevezted magad jöttment ribinek, hisz akkor veled is csak összefekszenek és ott a gyerek. Ezzel csak arra akartam rávilágítani, hogy a nőkön is ugyanannyi felelősség van ez ügyben, mint a férfiakon.

Ha egy nő csak ennyit tud, hogy a volt férjét b@szogatja a pénz miatt, az ne legyen magára olyan rohadtul büszke.

2012. jún. 25. 00:48
 29/47 A kérdező kommentje:
Szerintem az férfi, aki ennyire alázza a nőket egy fórumon, az csak erre képes, biztos vagyok benne ,hogy azért utálod ennyire a nőket, mert nem kaphatsz meg egyet se és neked csak ennyi jut a nőkből, biztos közben a képernyő előtt vered a f....
2012. jún. 25. 00:48
 30/47 anonim ***** válasza:
15%

BAZZ sose legyen ilyen feleségem. Ezentúl kétszer is megnézem melyik csajjal jövök össze, ilyennel mint a kérdező sose szeretnék összeragadni. 80 000 forintból sem lehet megélni.

Ha ennyire utálod akkor próbáld meg elfelejteni, 16 000 ft is pénz.

Miért jó neked ha tönkre teszed mindenki életét?

2012. jún. 25. 00:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!