Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csökkenthető a gyerektartás összege?
elég bonyolult a történetünk, de megpróbálom elmesélni, és szeretnénk segítséget kérni!
Szóval 3 hónapja vagyok együtt a párommal (én 22L, ő 26F)! tavaly novemberben hagyta el az asszony és rá 2 hétre be is adta a válópert a nő, azon a néven, h a párom csalta, holott,mint utólag kiderült, a nőnek volt valakije! na mind1, egészségére... szóval van 2 gyerkőc, 4 és 1 évesek. nincs is ezzel probléma, engem elfogadtak, az elején úgy volt, h hetente találkoznak a gyerekekkel, aztán kibővült 2 hétre. időközben a megtett táv 20 kmről vagy 40-50re növekedett, na de ezzel sincs semmi probléma, hisz félútig elhozza magával a gyerkőcöket! ami viszont a baj, h olyan szinten kisemmizte a páromat, h lassan abba fog belebolondulni, h nem lesz miből megélnie. Havi 30-35ről felvitték 45re a gyerektartási, 30 a hitel és keres vagy 80at! akk ez mi? de jó mondom azt, h nem érdekel, hisz azt tervezzük, h kimegyünk németbe munkát vállalni!És itt jön a kérdésem! Hogy lehetne azt megoldani, hogy ne százalékosan vonjanak tőle, hanem egy megegyezett összeget? mert spórolni megyünk ki, nm azért, h az asszonyka jól élhessen...több az aranygyűrűje, mint akárkinek, minden ujján vagy 2 van!
Félreértés ne essék, mi nm a gyerekektől sajnáljuk, csak nehogy már az asszonyt tartsuk el amikor gyűjteni megyünk ki...Jah azóta az asszony odaköltözött a szeretőjéhez, gyerekekkel fenyegetőzik, mindent akar! Egész eddig nem is hallottam olyanról, h követelheti a lagzin befolyt összeg felét! mi ez már? Ami persze a házba lett beépítve...de itt hagyta egy lakáshitellel, meg minden sza...al...
ne gyertek olyannal, h megcsinálni megtudta, akk fizessen...
nem ezzel van a probléma, hanem a nővel! hogy lehetne leállítani? örülnék egy okos válasznak!
kköszönöm
Kérelmet kell beadni a tartásdíj csökkentésére, de a minimum összeg is valószínűleg 40 lesz, mert a két gyerekre a jövedelmének 50%-a vonható.
OFF: Remélem nem adják meg. Te 3 hónapja vagy együtt ezzel az emberrel, ott van 2 gyerek. Két gyereket lehet eltartani 45 ezerből, pláne úgy, hogy szerinted az asszony magára költi.
„Hogy lehetne azt megoldani, hogy ne százalékosan vonjanak tőle, hanem egy megegyezett összeget? mert spórolni megyünk ki, nm azért, h az asszonyka jól élhessen...több az aranygyűrűje, mint akárkinek, minden ujján vagy 2 van!”
Persze, a gyereknek jó a zsíros kenyér is, meg a turis ruha, apuka meg a barátnő élhet kaviáron és pezsgőn, hordhat márkás ruhát.
szeretőjéhez akar költözni...most a szüleinél van, de tök mind1 mert sehol nm kell rezsibe adni...
nem állok le veled veszekedni,mert értelmetlen...
hányszor mondjam, h nem a gyerekektől sajnáljuk, hanem a nőtől, és hogy mindent vitt, és h nem lehet havi 20ból megélni! erről beszélek ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!