Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyermektartás csökkentése iránti kereset indítható ilyen esetben?
"Most eppen rossz az anyagi helyzete a ffi nek de ki tudja mi lesz!?"
Aha, igazad van. Lehet, hogy holnap valaki megállítja a pasit az utcán, hogy hé, nem akarsz nekem havi 300ezerért dolgozni? Vagy az is lehet, hogy megnyerik a lottót.
De ami ennél valószínűbb, az az, hogy szerencsétlen gyereknek nem hogy ruhái, de kajája sem lesz, sőt, ha neadjisten beteg lesz, akkor lehet választani: vagy gyógyszert szedsz, vagy eszel.
De igazad van, ki tudja mi lesz:)
Köszönöm a válaszokat!
Hogy miért vállaltuk a másik gyereket az tényleg nem tartozik senkire... próbálunk talpon maradni, saját vállalkozásba kezdeni, de amíg a vállalkozás pénzt nem hoz addig nem tudunk ennyit kifizetni, én is dolgozom és a gyerek mellett is fogok de az nem tartozik a volt feleségre...
mellesleg követelőzik mikor tudja, hogy milyen a helyzetünk és nem mellesleg nem a gyerekekre költi a pénzt hanem magára, tehát ha lesz a vállalkozásunkból pénzünk akkor inkább megveszem a ruhákat, elviszem állatkertbe, moziba meg ami kell a gyerekeknek mert tudom, hogy az a pénz akkor rájuk lesz költve.
Azért kell a bíróság mert nem akarja engedni a gyerekeket amennyiben a férjem nem fizeti a meghatározott összeget. A férjem meg persze én is imádjuk őket..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!