Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás esetén hogy alakul a gyerektartás? A férjem fizetése 80000 Ft, amiből az első házasságából született gyerekére már fizet 24000 Ft-t.
Csak meg annyi, hogy ezt az Állam szabalyozta igy, hoyg a szulo koteles a gyermek tartasara, nem a feleseg!!!!
És büncselekmeny a tartas elmulasztasa, melyet szabadsagvesztessel is buntethetnek.
Még annyi, hogy megkérdeznem kedves anyukákat, hogy ők mit tesznek hozzá a neveléshez. Kapják a gyerektartáson túl az emelt szintű családi pótlékot, a családi adókedvezményt, a gyermekvédelmi akármit. Ez így együtt közel 30000 Ft. Ehhez még az apa 20000 Ft-ja. Közben olcsóbb vagy ingyenes lesz az óvoda, a bölcsi az iskola, stb. Szegény nők. Hát ez már 50000 Ft. A férj keresete jelen esetben majdnem ennyi, nyúljuk le amennyire csak lehet, lehetetlenítsük el.
Ameddig anyapárti az ítélkezés ez lesz. Nagy adu ez a nők kezében.
Te mit értesz azon,hogy "ilyen nők"? Nem értem ezen mi a felháborító? Válunk a férjemmel, és én azt tartanám igazságosnak ha a két gyerek egyforma gyerektartást kapna,ezzel nem azt írtam, hogy az én gyerekemre is fizessen 24000 Ft-t, hanem hogy oda fizessen kevesebbet! Az én gyerekemre sem szeretnék több pénzt kapni, mint amit a másikra fizet, szerintem ez így igazságos!
A sok "jóindulatú" hozzászólásokról meg annyit, hogy amelyiket férfi írta, az soha ne csináljon gyereket, mert ezek szerint válás esetén nem fog gondoskodni róla, ha ilyeneket ír! Ha pedig nő írta, akkor neki meg annyit,hogy csak akkor szüljön gyereket, ha biztos benne hogy nem fog tönkremenni a kapcsolata,mert akkor nem kell gyerektartást kérnie, ha pedig mégis tönkremegy, akkor valószínűleg nem fog kérni, mert szerinte az lehúzás!
71%
ne itt vergodj mar legyszi csak mert egy szanalmas balfa.sz vagy..senkit nem erdekel a nyomorod. Az olyan ferfit meg aki elhagyja a not gyerekkel egyutt, azt minel jobban huzzak is le,mert megerdemli. Szegeny fiucskak :(
"megkérdeznem kedves anyukákat, hogy ők mit tesznek hozzá a neveléshez."
A munkát.
A 24 órás nonstop szolgálatot.
"Kapják a gyerektartáson túl az emelt szintű családi pótlékot"
A mit??
", a családi adókedvezményt"
220 E Ft-os brutto kereset FÖLÖTTIEK, igen!
Alatta NEM.
", a gyermekvédelmi akármit"
A MIT???
. Ez így együtt közel 30000 Ft.
Hol? Mi?
" Ehhez még az apa 20000 Ft-ja."
Itt 16 E Ft johet szoba a topic szerint.
" Közben olcsóbb vagy ingyenes lesz az óvoda, a bölcsi"
Viccelsz? Melyik orszagban élsz? Most vezették be a plusz bölcsidijat, kb. 40-50 E Ft/hó.
Ha csaladi potlekbol es tartasdijbol kijon egy gyerek PÉNZBELi tartasanak a fele, akkor egy egyedulallo anyuka mar oromeben foldhozveri a feneket.
És a gyerekkel kapcsolatos munkakat meg egyedul ő csinalja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!